Örk.

Idag är inte min dag. Ungefär allt går åt skogen. Jag vill bara gå och lägga mej, dra täcket över huvudet och vakna i morgon! Blä!


Klänning.

Igår köpte jag en klänning- på nätet av alla ställen. Har aldrig köpt kläder på nätet innan så hoppas verkligen de funkar. Vi mätte och fixade en massa innan iaf :)


Sova eller gå upp!?

Ska man gå upp eller ska man försöka sova vidare?! Har varit uppe och ätit frukost tillsammans med Emil. Precis satt igång en maskin tvätt och fixat lite. Borde nog försöka sova lite till. Ska trots allt jobba kväll ikväll. Blir så seg om jag inte försöker sova länge då. I helgen blir det jobb, jobb och jobb. Tråkigt att jobba helg, speciellt när det är varannan helg. Var tredje hade varit mer okej. Det borde ju gå egentligen. Så hade man fått lite mer tid åt familj och vänner. Känns inte som om det finns så mycket mer tid än åt att jobba just nu. Jaja, det
är som det är. Man måste få drömma lite. Emil får lite Emil tid när jag är borta iaf :)
Ska försöka hinna städa, diska, dammsuga, laga mat, tvätta en maskin tvätt till, måla ett bord samt sova innan jobb- får nog göra en liten plan här känner jag. Har nog iaf bestämt mej för att sova en timme till. Det hinner jag :)


Torsdagskväll.

Kvällens- Antikrundan och Emils rumpa!


Och förresten.

Så här bygger man ett perfekt diskställ Emil! ;)


Till dej.

Min älskade lakris älskande pojkvän, sambo- ja vad du nu vill vara. Du får dem bara när du lärt dej säga lakris på riktigt ;)


Grill.

Igår körde vi första riktiga grillningen. Eller ja, vi har grillat innan men igår hade vi röjt och fixat på balkongen så det kändes mer på riktigt.

Nu sitter vi ett gäng kollegor på tåget och är på väg på utbildning. Hoppas det går bra. Ska prata danska hela dagen lång. Kommer bli en riktigt lång dag idag...


Svamp.

Svampsoppa med tryffelolja och knäcke- gott gott!!!


Bö!

Detta kommer från djupet av mitt hjärta! Jag HATAR mina grannar!


Tåg.

Idag träffade jag"Osby mannen" på jobb. Ni vet han som var med i 100 höjdare. Han är alltid lika trevlig. Han har sitt lilla pannband med kraffs på, idag hade han även ett par gröna solglasögon med blinkande palmer på. Han gillade både mina högklackade skor och naglar haha. Han brukar måla naglarna han med så han måste alltid kolla vad jag har för färg så han kan fixa samma :) Go gubbe de där!


Önskan.

Emil! De e en sån här jag önskar mej när jag fyller år!!!!


Final snart.

Konstaterade precis att jag borde börja sola snart. Det är knappt en månad kvar tills det är SM- final i innebandy.. Massa bestyr och annat mojs som ska göras- samtidigt som man ska försöka vara snygg... Löser sej nog!


Klänning!

Titta så fin klänning! Den med en guldig väska, guldiga sandaler och självklart guldiga armband kan bli sååå fint! Ge mej värme!!!


Glad!

Jag blev så glad i morse när jag lyfte på locket till mina smultron och tomater! Det har grott smultron i natt. Igår va där bara fröna, idag är där små små små gröna prickar i jorden! Vi ska ha smultron på balkongen i sommar!!!


EF.

Söndag kväll och jag sitter under filten i soffan och kör runt bland kanalerna. Där är typ INGENTING att se på. Bö! Det är även aningen tråkigare här hemma. Emil är i Tyskland at the moment och jobbar. Men jag ska nog se till att roa mej. Har en massa jobb och en massa annat här hemma att göra. Bl.a. Måste jag gå och vattna mina tomater stup i kvarten- bara de tar en massa tid...

Förutom skickat iväg Emil så har jag hunnit fixa till lite naglar. Blev svarta med en massa blommor fin fint!

Jaja, nä... Sova kanske!?

Tjing!


Påsk.

Nu är det påsk i vårt hus!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2577030/images/2012/pic_195356408.jpg" class="image">


Att köpa eller inte köpa!

Är lite sugen på denna koftan men kan inte bestämma mej! Åhhhh... Hatar beslutsångest!


<3


Igår.

Igår var det dags för lunch på Ikea med Thomas. Han kom med stora lastbilen fullpackad med mojs och bilar. Sjukt stor lastbil! Får plats med hur mycket saker som helst i den. Man kanske ska önska sej en lastbil i födelsedagspresent?! Så får man en massa lagringsutrymme! Dessutom får man plats med två bilar uppe i luften i lastbilen! Kalas ju! Efter en hyfsat lång lunch så tog jag och Emil en sväng på väla som resulterade i att jag blev en klänning rikare och lite annat plock.


Picknick!

Vi hade picknick på golvet i morse :) Alla borden var upptagna så det fick bli golvet. Mysigt :)


Jag är så stolt!

Över mej själv!!! Kolla kolla kolla!!! Där kommer de tomater!


Dagens naglar!


Fix!

Idag ska det färgas, fixas och sovas! Ditekt efter jobb idag kommer katta! Sen får de nog bli en middagslur och i eftermiddag kommer herr Emil hem efter 2 dagars bortasovning. Eller jag har varor borta en dag och han en dag. Kan vi lägga pussel ihop i våra morgonrockar!


Nyklippt!


Tant.

Ska man vara tant så får man vara det på riktigt!


<3

Som sagt, jag lever i en dröm!

<3


Husvagn!

Jag är så sugen på att åka en sväng med husvagnen!! Nästa köp kanske- en egen husvagn?! :)


Trötter!

Fan!!! Fan fan fan!!! Vaknade precis! Panik! Inte städat, inte lagat mat inte någonting! Bö!!! På med musiken så jag vaknar! Ska fan spela ut kärringen ovanför! Mohaha!!!!! Hatar dej! Bö!


Linsvätska!

När vi var i USA för ett par månader sedan så var jag tvungen att köpa ny linsvätska. Den lilla på bilden kostade ett par $. Den stora flaskan kostade i USA max 7$ tror jag det var. Här i Sverige kostar den stora 130:-! Vad är problemet!? 130:- de e ju sjukt emot det andra priset. Har ju inget val än att köpa den här. Funderar seriöst på att flytta dit. Det mesta där är bättre! Klimatet, priserna och folket! Mycket mer i min smak!


Glitter!

Fina lilla Evelina ville ha glitter och färg i håret! Se så fin hon blev! :)


Snart så...

Är det dags att åka hem! Jag vet att sängen står och skriker på mej! Den saknar mej, jag vet det!! Men!!! Men, kommer jag lägga mej i den. Jag vet precis hur rörigt det är hemma och jag avskyr när det ser ut så. Vi började precis få lite ordning och så vips skulle det flytta in två garderober. RÖRA! Urk, usch! Ja, jag får se. Varför har man inte ett trollspö. Sim salabim så hade det varit städat!


Trött!

Är tröttare än ett ålderdomshem idag! Aldrig mer Ikea när man gått upp 5, inte sovit middag och är as trött! Vårt lilla besök på Ikea slutade med två muskedunder till garderober. As stora och rymliga. Välbehövliga eftersom både jag och Emil har kläder i drivor hemma. Förhoppningsvis blir det lite ordning i ikväll och i morgon. Ant inte så mycket ikväll men i morgon. Måste verkligen få gå och lägga mej i tid ikväll.

Tjingeling


Don't forget!


Nya klor


Övergiven igen!

Åter igen så inträffar fenomenet att man helt plötsligt står själv när man är nere och fixar bilarna. Men de gör inget. Ja kan själv :) pojkarna roar sej nog lite bara med mutter-snack... :)

Här leker de med backsensorerna.


De här med plåster..

Det skippar vi hemma hos oss. Snabblim är det som gäller om man måste ha plåster! Kladda på, blås- klart!


Solglasögon!

Nya solglasögon och diverse andra saker skulle inhandlas idag. Blev både
Solglasögon och vanliga glasögon till herr Emil. Andra intressanta saker som inhandlades var pärmar och whisky. Resten av dagen ha spenderats hemma. Bara han och jag! Kvalitetstid DeLuxe! Finns inget bättre. Ni får kalla oss pensionärer eller vad ni vill, spelar ingen roll för vi trivs i pensionärs rollen haha! Fika, kaka, kaffe, laga mat, mysa och planera :)

Har precis sett melodifestivalen. Rätt låt gick faktiskt vidare men programledarna var nog de sämsta på länge...

Nä, nu vankas mer mys!

Tjing!


Bebis mys!

Igår var jag och Emil ute i Vejbystrand och hälsade på Linda & Bill. Linda är
min äldsta kompis, vi har snart känt varandra i 26 år! Längre än så går inte. För ett litet tag sedan så kom lilla Willgot till världen så vi var där och tittade på underverket samt intog god mat och samtalade om både det ena och det andra. En väldigt trevlig kväll som jag hoppas vi ska göra om snart!


Kärlek

"Att vara kär är som att fylla år i magen"

- Nalle Puh


Pannkakor som blev pannkaka.

Jag bara måste Emil ;) Du får bli lite putt... Du får ha en tryck på 5:an och välj plåster på såren själv ;)

Men jo, herr Emil ville göra pannkakor igår. Absolut!!
- Fixar du tills jag kommer hem!?
-Jadå!

Fine tänkte jag, förklarade recept och tillvägagångssätt ganska noga tyckte jag.
När jag kom hem var inga pannkakor klara. Tur va nog det.. Iaf så låg där 2st saker som påminde mej om en frisbee eller en lp skiva i stekpannan. Typ lika tjocka. Han hävdar dock att de är jättegoda och ätbara.. De smakade typ skursvamp. Stackaren har alltså inte gjort pannkakor innan. Jag trodde inte på honom innan, det skulle jag gjort... Efter en snabb liten vispning så hade vi en ätbar pannkaks smet. Och sedan tog vi en lektion i att steka pannkakor. Resterande blev bra!

Nästa gång ska vi göra allt från början tillsammans!


<3

Han kom hem idag i stället för imorgon! En extra natt ihop! Det betyder massamycket!!!! <3


God Natt!

Det var tydligen inte dags att vakna än. Huvudet gör så ont, de bara skriker gå och lägg dej! Så det är precis vad jag tänker göra. Ska bara stoppa i mej en macka först. Med tnke på hur det ser ut utanför fönstret så gör det ingenting. Jag tror tom inte att jag tänker gå ut innan jag ska gå och jobba. Skitkallt e det med. Fy bubblan!
God Natt igen!

Äkta kärlek!

Gott folk: Jag lovar att det finns ingen underbarare man än min! Men det är också för att han är min min min och kommer också förbli det! När jag kommer till kontoret och ska hämta bilen ploppar det upp en liten ruta med att jag ska köra försiktigt hem, när jag sedan kommer hem så ploppar det upp ett sov gott! Hur har jag gjort för att förtjäna honom?! Det är det lilla som räknas!

Emil <3 <3 <3!!!


Skor!

Skor skor skor! Jag älskar skor i alla dess former! Var och tittade på skor till jobb idag! Hittade en ganska enkel och snygg sko till jobb och så hittade jag även en Jenny sko!!! Åhhhh så fin! Blev inget köp alls idag men den svart ska jag iaf köpa till jobb! Den andra får nog stå kvar på skohyllan i butiken men guuud va fin den är! Längtar tills det är lite varmare ute så jag kan få använda alla mina nya kläder och alla jeansen i fina färger & alla skor jag köpt ska vi inte prata om :) Ge mej sommar!


Söt

Kan man vara sötare? Alltid mat utanför munnen när vi äter :)


Tankarna far och flyger..

Sådär, sitter på rast i gbg just nu. Har varit ute och gått en sväng. Det megasnöar här= tänkarväder.

 Man ska inte tänka för mycket.

Det vet jag sedan länge men ibland så blir det så iaf. Egentligen är jag väl världens lyckligaste tjej just nu men man måste tillåta sej vara lite nere med. Speciellt efter igår kanske. Allt är ur världen men man måste få tänka lite till tror jag. Det är bara en enda sak som stör mej, äcklar mej. Hur kan man göra så? ööörrrkkk! Eller ja, de kanske inte e så farligt ändå men på ett sätt så äcklar det mej något enormt. Dessutom, nä...Jag ska va tyst på den punkten. Jag kan lixom inte radera det ur huvudet. Vill man ha ngt så kan man ju lixom inte både ha kakan och äta den, eller hur, det vet man sedan läge.

Nej, nu vet jag.
 Jag har rätt att tänka, tycka och känna precis hur som helst och jag tycker det är fel fel fel!


Nytt!

Eftersom Emil slängde den gamla kaffekokaren i golvet så har jag uppdaterat köket med en ny!

Har även köpt en vibrator bok- Felix! Så söt, blev en favorit hos Katta direkt!


Kaffekokare!

Vi har köpt oss en ny kaffekokare! Nyaste modellen, fräck va!? Nä, de e bara Emil som har varit i farten igen. Han lyckas med det mesta. Både att paja den och att "laga" den så man kan anv den lite till haha! Jag får alltså ta mej en liten sväng ut på stan och leta ny kaffekokare idag- jag har ju ändå inget att göra ;)


Emil och fjädrar!

Såklart ska han också vara med!


Mer fjädrar och glitter!

Sen kom fina Katarina och blev fin!


Fjädrar!

Alya kom och blev fin i håret!


:)

Oskar håller oss sällskap på McDonalds!


Fina färger!

Det ska det vara på byxorna i vår och sommar om man kollar i affärerna! Jag älskar fina färger!!! Så har investerat i några nya byxor- alla är inte nya men nästan!


Tänk på en sak bara...

Ljug aldrig för mej, jag får alltid reda på sanningen på ett eller annat vis!


Flower!

Igår fick jag fin fina blommor! Antingen har jag varit snäll eller så har han varit dum ;)


Äntligen!

Nu har det kommit glitter! Så nu kan man ha glitter i håret tillsammans med fjädrarna! Syns kanske inte så bra på bilderna men det blir fint :)

 

 


Herr och Fru Knäpp


Fjädrar

Det är fint med färg i håret! Så jag ploppa i tre fjädrar i mitt hår! Skulle kunna ha ännu fler! Fint säger jag!


Städa..

Denna veckan får vigas åt att städa. Ett rum i taget, dag för dag. Gillar inte när det är smutsigt. Inte kul att göra men det skall göras och det blir alltid den veckan när man är ledig på helgen. Suck....


Fining!

En ny fining i samlingen! Kommer passa perfekt till våren/sommaren!!


Feathers

Frida med nya naglar och fjädrar i håret!


Hejja Hejja!!

Nu ska vi bli fitta!! Haha! Lite Ikea meck med att få ihop den men Emil fixar biffen!


Förkläde!

Jag har aldrig varit med om en tokigare grabb! Han gillar verkligen sina rutor! ( <3 ) Han har ett finfint förkläde så jag tyckte han skulle använda det när han skalade rödbetor. Men ja, det skulle va bak o fram och med extra skydds förkläde! Han är för söt!


Toalett tänk

Kan någon förklara för mej varför toapappersrullen alltid sitter så långt bort på handikapps toaletter? Borde den inte sitta nära där? Man får ju halvt luta sej bort från toan om man ska nå pappret... Eller finns det något knep? Man kan ju alltid ta papper innan men hur ofta tänker man på det? Har handikppade extra långa armar- e det så någon tänkt?! I så fall tänker de fel!
Nä, jag röstar för toapapper närmre toastolen på handikapps anpassade toaletter!


Örk!

Varför i hela fridens namn ska vissa ha så jä*la svårt att stoppa in lite mindre mat i munnen än vad som ryms i den!!!! De e så in i helsikkes äckligt! Trycker in en halv macka i truten så låter det som om det skvalpar runt ett halvt hav där inne! Sedan ska de köra runt med tungan i hela flabben och ev pilla runt med fingrarna. Bläääää! Jag vet de e kanske överdrivet eller nä, jag tycker de e skit äckligt!!!


Hmm...

Okej, seriöst, vad vill dem säga med sängkläderna? Man kan få fram lite budskap.

O M G: Ohh My God!

W T F: What The Fuck eller kanske

Want To Fuck?

Hmm...


Fixelifix!!

Dagens att göra! Färga hår och sätta fjädrar i de!


Sjukis!

När en man är sjuk, då är det illa!


RSS 2.0