Höjdpunkt.

Dagens höjdpunkt 10ggr om dagen för denna flickan. Finns det något bättre än att ligga och titta på djuren som hänger ovanför skötbordet?! Nej tänkte väl det :)


Fundering.

Hmm.... Nu börjar den här alla hjärtans dag närma sig igen. Hur ska man egentligen göra?! Ska man "fira" eller inte. Jag har aldrig gjort det innan. Jag tycker ju om mina nära och kära lika mycket varje dag och behöver eg ingen speciell dag för att visa det. Men sen kanske man ska fira lite? Blir pannkaka i huvudet på mej när jag tänker på det. Igår var jag och skulle handla en sak på väla. Går in på lyxxa som för övrigt är en väldans trevlig affär, Jaja- där e typ hela affären dekorerad i <3 <3 <3 och folk verkar handla som tokar inför alla hjärtans dag redan. Vad ska man handla till Emil då för att visa hur mycket jag tycker om honom?! Det går ju inte. Då skulle jag behövt handla hela affären eller kanske hela Harley Davidson affären, plockat ner himlen... Ja ni fattar. Svårt... Öhhhh... Jag får nog fortsätta ha pannkaksmos i huvudet ett tag till. I ville fall som, jag tycker om er lika mycket varje dag alltid med eller utan firande eller paket <3 <3 <3


Dagen.

Kvällen har spenderats på barnenshus. De hade babykväll och sålde en del saker till otroligt bra priser. Bl.a. Hade de 75% rea på alla kläder så jag fick två nya BOOB tröjor. Ska man amma så kan jag varmt rekommendera det märket. Tröjorna/kläderna är otroligt sköna och funktionella. Jag bor i dem just nu. Sedan så fick vi tag i en matstol, resesäng och en sulky. Man ska ju ända ha dem någon gång- varför inte köpa de när de säljer det så billigt då. I övrigt har dagen varit väldigt lugn. Vi har försökt ta det så lugnt som möjligt och det har gått ganska bra. Caroline har även varit här en sväng. Så skönt att få sitta och prata om lite annat än bebisbajs :)
Alldeles strax är det dags att försöka sova lite. Emil sover sedan länge och Isabelle har precis somnat. Hon ska för övrigt sova i sin spjälsäng för första gången nu. Får se hur det går. Antagligen hur bra som helst. Bara jag som är nojjig. Hon verkar sova hur gott som helst bland alla sina djur.

Natti natti!


Se och LÄR!


Kärlek.

Det finaste vi har!


Att tråna efter.

Fy fasiken va snygga dessa är. Ha begär till 1000!


Mysigt- trots tröttheten.

Klockan är mycket, eller tidigt kanske man ska säga. Har varit uppe sen 3. Matat, bytat blöja, matat lite till och nu sitter jag här med en trött liten bebis, hon är väldans trött men vill inte riktigt sova. Vad gör man, jo drar katten i svansen 100ggr, sitter och gungar och myser lite. Ögonen går i kors och helst av allt vill man sova men vad gör man inte för den här söta lilla saken. Jo jag drar katten i svansen så den spelar 100ggr till och gungar en stund till. Mys till 100%


Desigual.

Kan man bli annat än glad av de här kläderna!? Färgsprakande kreationer. Det får gärna flytta in lite sånna här plagg i min garderob. :)


Funderar.

Går det att få tillbaka sin gamla kropp, kanske tom snyggare :) ?! Tjejen på bilden nedan ser sund och snygg ut. Får ha den som en inspirationsbild! Det ska säkert gå men det får gå i den takten det blir... :)


Familia.

Det är där vi har uppehållit oss idag. Vi sov först bort halva dagen och resten av dagen har spenderats på familia. Vi lyckades göra av med lite pengar idag med. Isabelle fick en jacka, jag fick en tröja och en väska och Emil fick en vinkelslip och lite annat smått skit. Vi passade även på att fika lite. Skönt att bara sitta ner en stund och mysa :) sedan avslutades vår shoppingrunda med en citygross tur, alltid lika spännande!

Nu blir det mys resten av kvällen!

Far och dotter fikar.


Endast vi är vakna.

Här sitter jag med en liten Isabelle som ligger på bröstet och inte vill sova. Det är mycket roligare att titta på lamporna runt om. Undrar om hon fått det av sin far- lamporna alltså. Hoppas hon får intresse av skor och väskor då med. Och storlek 39 i skor då med så blir det enklare :)
Idag (igår) har vi mest gjort ingenting. Eller jo, vi åt, kräkte, burade blöja, vägrade sova osv osv så när Emil kon hem var jag helt slut. Det är verkligen mer än ett heltidsjobb att ta hand om en bebis. Men vilket privilegium att få ta hand om en sån söt sak. Lite senare på kvällen dök Sara, Micke och Nova upp. Mycket trevligt även om jag var lite trött. Första besöket förutom våra släktingar. Har känt mej lite isolerad här hemma men sen samtidigt har det inte funnits ork. Det tar på krafterna att åka på det ena efter det andra, gång på gång. Men nu ska vi hålla oss friska- det är min plan iaf. Nä, om man ska ta och killa henne lite i hårbotten så kanske hon somnar. Jag skulle behöva lite sömn jag med.

Tjing på er :)

Världens finaste lilla tjej :)


Fina.

Titta så fina dem är, blir alldeles varm i hjärtat när jag tittar på bilden- mina <3 <3


Gymmat.

Isabelle fick testa baby gymmet idag. Egentligen är hon för liten för det men hon har börjat följa sina djur hon har ovanför skötbordet så tänkte testa om hon gjorde det med dem sakerna som var på gymmet med och hon tittade på djuren och slog lite både på giraffen och lejonet. Hon vet väl antagligen inte vad hon gör men det var kul att se att hon fäste blicken på dem och följde dem när de rörde på sig.


Naglar.

Jag fick lite tid över - eller jag tog mig lite tid och fixade till mina naglar. De andra hade suttit i 4v så nu var det hög tid att ordna till dem. GelLacken sitter grymt bra. Gjorde bara enkla glittriga med lite blommor och prickar. Enkla men fina.


Bubbla.

Här är det ganska så dött för tillfället & kommer antagligen vara ett tag till. Vi går i vår lilla bubbla här hemma. Tänker ta tillvara på all tid jag kan nu och bara mysa och njuta tillsammans med mina <3 <3.

Tjing.


RSS 2.0