Frukost!

Vi har det bra, vi här ute i solen!


Tokig kille!

Japp, han använder paddan och 2 telefoner SAMTIDIGT! Internet nörd?


Cheescake!

ALLA som åker till USA borde gå och äta på The Cheescake Factory!!!


I morgon!

Det där med att få säga -Vi ses i morgon. Det har äntligen kommit till den dagen!!
Vi ses i morgon <3


Öva!

Öva öva öva, leka leka leka!!


Kärlek...

Jag finner inga ord för att kunna beskriva hur MYCKET jag saknar dej!


Orken är slut!

Jag orkar inte mer! Snälla snälla rara anden i flaskan- gör så vi får flytta ifrån denna lägenheten snart! Hur många nätter ska jag behöva ligga sömnlös för antingen den ena grannen eller den andra håller mej vaken! I kväll är det faktiskt varken bråk, skrik eller musik utan någon son snarkar! Altså den personen som ligger där nere låter genom golvet och upp i mitt sovrum! De låter som om människan ligger bredvid mej! Jag orkar verkligen inte mer!
Eg orkar jag inte flytta just nu men jag måste fan få sova! Snälla Emil, vi flyttar!!!
Jag ska upp kl 05.00 i morgon :(


<3

13 av 19 dagar är snart avklarade och jag längtar ihjäl mej!!!


Gaaaaahh!!

Jag verkligen AVSKYR mina grannar! Och det säger jag från djupet av mitt hjärta!!! Damen ovanpå spelar sin jäkla musik så jag hör allt och dem där under ser på tv med ljudet så högt att jag hör vad de ser! Åhhhh vad jag hatar att bo i lägenhet! Far åt *******!


Glader!

Efter att ha pratat i säkert hela 5 min med Emil är jag helt tokglad! Wihoooo! Nu kan nog ingen förstöra min dag! Man har inte hört av varandra på så många dagar, sedan ringer den ena- man tror knappt de e den personen man pratar med! :) De va Emil på riktigt nu iaf- det vet jag!!


Fördelar med att vara hemma själv...

När man är själv hemma, då får man själv välja musik! Fast vi har ju samma musiksmak så de kan väl eg kvitta... Fan.. Försökte komma på fördelar med att vara hemma själv. Får göra ett nytt försök!


Holowczyc!

Han vann sin första etapp igår!


2 saker!

Två småååå småååå saker jag stör mej på!

1) Folk som smaskar!

Det är så in i helvetes förbannat äckligt!!!! Kan man inte bara ta en minderårig tugga o stänga käften! Ursäkta språket men de kryper i hela kroppen på mej!!! Urk!

2) Folk som inte blinkar när de kör bil!

Hur svårt är det??? Klick- blink! Folk är fanemej helt jävla blåsta! Folk som inte blinkar borde skickas till helvetet!

Så de så!!


Yes yes yes!

Wrooooom! Emils gubbe var först till CP1 idag! Hoppas det håller i sej!!!


Ledig!

Jag är ledig idag!!! Wihoooo! Ska jag lägga i en högre växel o få en massa gjort eller ska jag bara slappa?! Funderar på att körs ut på väla en snabbis och titta. Beh nog eg inget men hade varit kul o bara titta lite såhär på förmiddagen. Ta de lugnt i eftermiddag, följa dakar rallyt, städa lite o sen kommer Frida i kväll. Låter väl som en ganska hyffsad dag. Måste ju få dagen att gå :)

Tjingeling


Maxosol!

Nu ska jag fan bli brun!!!! Hoppas de fungerar!


Rally Änka!

Åter igen är man rally änka, denna gången med uppdrag att uppdatera mannen. Vi får väl se hur det går. Har nu laddat ner den officiella Dakar Rally appen. Jag måste ju lätt va bästa flickvännen Haha... Ska iaf göra mitt bästa med uppdateringen så han blir nöjd. Om jag fattat det hela rätt nu så ligger iaf Emils bil 2:à och det är 3 st MINI bilar i toppen! Hejja Hejja haha... Nä, nu e det verkligen dags för mej att sova. Slänger in en bild på "Emils bil"

Tjingeling!!


Snart dags igen!

Då ät det snart dags igen, börjar med att skriva packlista redan nu. Jag måste ha full koll på allt! Ska ju försöka ha med mej så lite som möjligt. Får väl se hur det går. Packa, packa om- kommer göra det typ 10 ggr haha... Nä, lite käk och fortsätta med min lista nu!


Första dagen 2012!

Den skall spenderas hemma! I soffan, sängen lr ngn annan stans. Tänker inte gå ut om jag inte måste. Är inte bakis eller något sedan igår men idag är det min egen dag. Tänker inte ha några måsten utan bara göra det jag själv vill och just nu känner jag för att göra ingenting! Borde ha Jenny dagar lite oftare. Nu ska jag gå ut och göra mej en äggmacka!

2 bilder från igår!


RSS 2.0