Fotbollstokig man!

Har en man här hemma som är lite smått sur för han va tvungen att köpa en plastpåse på Ica där det stod HIF på för han tänkte dårakt inte stödja några små pojkar som åkte skridskor och jagade någon svart liten plastplupp- upplyste honom om om att HIF är fotbollslaget i stan som dessutom vann allsvenskan iår, det hjälpte inte för då tänkte han inte stödja några pojkar som jagade någon läderlapp... Han ger mej många skratt den här pojken! Är väldans glad över att han inte gillar sport i bemärkelsen sport o springa runt- nöjer mej med motorerna!
<3

Pussa


Rörigt!

Det börjar bli rörigt med alla språk nu... Har en pojkvän som pratar grötig svenska (öskötska) och som sedan blandar in engelska, tyska, norska. Jag själv är en grötig skåning som snackar engelska, svenska och danska. Fast med tanke på hur mycket vi åkt runt nu den senaste tiden så blir det en salig blandning i mitt huvud med alla språken. Lite roligt och lite jobbigt, jobbigt när man står och pratar med en resenär på jobb och bara kommer på ett ord på "fel" språk.... Herrejisses vilka problem, ganska angenäma om man jämför med
vilka problem man kunde haft haha...


Tur i..... Pling plong! :)

Har man tur eller tur?!? I morse när jag kom upp så va frukosten klar och stod på bordet. Det är bara så, jag är världens lyckligaste :)


Pynt!

På vägen hem innan så såg jag denna fina boll- granen :) Här är så mysigt i Linköping. Pyntat och fint överallt!


Plädfilt!

"Hemma" i Linköping! Ligger i soffan och myser under en plädfilt i väntan på att mannen ska komma hem :)


På väg igen...

Något mindre resväska denna gången :)


Sötnöt!

Så söt man kan vara!


Sista dagen...

Sista dagen/kvällen igår spenderades inne i Frankfurt med Emil. Tror vi åkte dit så vi var inne lite efter 15, vips så var klockan 21.30! Förstår inte att klockan ska gå så fort när jag tillbringar tid med honom. Vi åt, gick runt i alla
Möjliga affärer, tittade på det ena och det andra, mös och åt igen.

Vi var inne på Clas Olssons tyska motsvarighet- Conrad.

Hittade fler konstiga mun- atteraljer och Emil den grisen shoppade på Abercombie & fitch! Fusk! Kommer sno dem där byxorna!


Jul!

Har precis varit inne en sista runda i Mainz nu. Riktigt varmt och skönt ute idag, typ 10 grader. En sak man kan säga om tyskar är att de tokiga i allt som har med julen att göra. Tomtar finns i alla dess former och i alla affärer! Tomtar, tomtar, tomtar och åter tomtar och annat pynt. Massa med blommor med. Helt galet mycket. Visst i Sverige är det också mycket men dehär e tokigt!


Hatar att packa!

Fy fan vad här ser ut! Men de e bara att ta sej i kragen och packa ner allt nu! Ner med skiten! Tjoff!


Blahäää

F*ck vad jag inte vill åka hem. Men ja, de e ju bara 2 dagar- 2! Okej- de e inte så farligt!


Shoes- again!

Jag verkligen avskyr när saker pratar med en och ber om att få följa med hem... Det gjorde dessa skorna idag....


Påfyllning!

Äntligen kom den monsterdrickan jag ar väntat på i två hela veckor! Kolla skillnaden på storleken på te montreret o X-presson!!!


Mainz

Idag så åker vi till Mainz. En något större stad än Astheim som är dödens stad. Antagligen är inget öppet eftersom det är söndag men det är något att göra iaf. Kanske är Mc Café öppet! Goda saker där! Får gå och fönstershoppa lite i vilket fall som! Sedan e det dags att packa ner alla sakerna i resväskan när jag kommer hem. I mrg åker jag hem efter 14 dagar här. Känns helt konstigt. Ska jag hem redan!? Känner dock att jag behöver hem och tvätta några maskiner med tvätt och packa om min väska tills på torsdag då jag drar iväg på nya äventyr. Lever i min resväska just nu. Förhoppningsvis blir det lite mindre resväska snart ;)
Nä, nu måste jag skynda mej! Bilen går om 20 minuter!


Madame Mim!

Till eder tjänst!


Hiedelberg!

Så hette staden vi skulle till! Det har varit en låååång och trevlig dag och kvällen har varit såå mysig. Får skriva mer i morgon- borde sova sedan länge. Ska försöka följa Emils exempel!

En liten bild på vad jag sett idag.


Ut på vift!

Jag borde varit uppe för iaf minst 20
min sedan... Men har inte pallat. Idag ska jag iväg med en annan tjej till någonstans. Jag har alltså ingen koll. Hon är flickvän till en annan meck och vi träffade dem utanför hotellet igår kväll och vips va det bestämt att vi ska ses idag. Kan bli spännande. Vi ska ses om 20 min på frukosten iaf och sedan bär det iväg till vart vi nu skulle, så- dags att gå upp!!


Data dag!

Idag är det en sån dag- tänker ligga här med datan i knäet resten av dagen!
Så det så!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10...

Ge mej tålamod!!!

Jag har sovit som en kratta i natt- nada typ! Alltså behöver jag sova! I vanliga fall är här alltid tyst och lugnt, men inte idag! För idag ska sopbilen köra kvarteret runt och städerskan har bestämt sej för att dammsuga varje MILLIMETER av våningen vi bor på! Inte no med dammsugandet, dammsugaren är trasig med! Förutom att den låter som en dammsugare så låter den som när man släpper luften ur en ballong- ni vet så ballongen piper! Så jävla irriterande! KÖP EN NY DAMMSUGARE!!!


Sug...

Efter väskan! Ge mej!


Kvälls supé!

Visst är det glammigt ;)


Slut i rutan...

För snart en timme sedan ringde Emil och sa att han va nog hemma inom 30 min- har lärt mej att ta allt han säger om tid med en nypa salt ;) 30 min räknar jag som 90 min iaf. Jag behöver nog lite hjälp med musik här snart. Har tragglat igenom Emils listor otaliga ggr. Igår och idag har jag kört Magnus uggla, roxette, gyllene tider, lambretta och Jill Johnsson. Nu blev jag sugen på Danne stråhed och hans När en flicka talar skånska och vips så spelar ja en massa Wizex haha... Inte för det för mej ngt egentligen. Börjar även bli trött på de norska kanalerna & de svenska kanalerna... Vad lyssnar man på sen?? Jag får lixom inte in höglandskanalen här! Höglandskanalen- när du inte får in någon annan kanal haha! Bästa kanalen på vägen till Linköping! Körde den stenhårt med Pierre :)


Tjuvåkt från Russelsheim.....

Har varit i Russelsheim! Jag hittade en buss som gick dit. Stolt! Har spatserat runt där ett par timmar. Hitta en Lidl affär så nu är kylen fylld igen. De hade en smart grej för att alla inte ska pilla på bullarna. Man skoffa fram de bullarna man ville ha o sen trilla de ner i ett hål där man plocka upp sina bullar :)

Sedan har jag varit och fikat. Fick nog världens största äpplepaj grej.. As gott var det iaf och billigt. Kaffe med kaka och bakelse gick på 4 spänn! De e väl typ vad en bakelse kostar hemma, & då va ja inte på ngt billighets fik al'a IKEA utan ett nytt o fräscht ställe.

Hittade även ett par dojjor som jag funderar på. Tyckte dem va fina :) Får lura på dem tills i morgon. Ohhh just det. I min favorit affär DM hitta jag en rolig paket... Ngt till tänderna eller munnen är de iaf till- mer vet jag inte haha...

Just det, har även tjuvåkt buss av misstag! Bussen jag skulle med hem stod helt nedsläkt- dock med öppen dörr och typ 2 min innan avgång så var där ingen förare och alla började gå ombord. Kvar utanför stod jag och funderade på vad jag skulle göra, så jag gick också på- alla andra gjorde ju det. Tänkte att där kommer väl någon som tar betalt senare, har varit med om det en gång. Men iaf, när jag satt mej (nästan längst bak) så kommer chauffören och sätter sej, typ 2 personer går på o betalar och sedan kör han som han snott bussen. O där sitter jag o har värsta samvetskvalet för att jag inte betalt :/ Jag är ingen duktig tjuvåkare....

Chip o hej!!


Lunchat...

Såja, ensam igen... Emil har varit "hemma om" och ätit en fantastisk lunch. Hade svängt ihop en liten lätt Sjötunga Walevska med lite bubblor och en fluffig liten chokladmousse till dessert... Vilket önsketänkande... Nej, blev sallad med kyckling och lite annat ihopplock. Här finns inte ens en micro man kan låna och värma lite mat i. Blahä! Men men, jag är glad iaf. Herrn i huset skulle ev jobba lite längre idag (vilket kan betyda allt från 18-04) så jag ska se om jag kan ta mej till Russelsheim på något sätt. Borde gå. Har sett ett par bussar som går dit, sedan har jag dock inte koll på tidtabellen eller om jag kan ta mej tillbaka sen. Men allt löser sej sa den som sket i vasken. Fixa till röran som blev efter lunchen och sedan tar vi en prommenix ut i de tradiga vädret som infinner sej idag.. Tjingeling så länge!!!

Fråga....

Vad är egentligen unika besökare??? Bara jag som inte fattar det????

Kylskåp!

Man får inte va dum! Man tager vad
man haver! I detta fallet får fönsterblecket tjäna som kylskåp! Perfekt!!!
Har ni sett kuddarna!! De är enorma! Tysk standard?! Och
Täckena är utan hull- inget bra när man ska skaka rätt täcket!


Lummigt hus!

Just det, på min lilla promenad så har jag hittat ett litet hus- som man för övrigt nästan inte ser men jag tycker det är charmigt. Helt murrigt och igenväxt. Hade varit häftigt att bo där. Vi gick och snackade om det för ngn dag sedan och tänk att ha det, utifrån ser det som sagt murrigt ut men när man kom in så skulle det va sådär mega modernt och as fräscht. Hade varit häftigt!


God morgon!

Frukosten är uppäten och jag sitter i sängen och försöker planera vad jag ska göra idag. Eftersom vi gick ut igår kväll och åt så behöver jag inte springa till affären idag! Yes! Kallt kallt!! Maten för lunchen är alltså redan här! Då har vi nästa grej- duscha! Snabbt fixat... Ska bara leta reda på en städtant så jag kan få en handduk. Har bara haft två små handdukar i ett par dagar nu. Inte jättekul att stå och torka sej med en mini handduk- men det går... Sen har vi då städa som nästa punkt men det går också snabbt. Bor ju inte så stort :) Emil jobbar och jag sköter markservicen! Fungerar hur bra som helst :) skulle dock vilja låna en tvättmaskin ngn stans så man kan få tvätta upp lite saker... Jaja, det får väl vänta tills jag kommer hem.
Ja just det, när man kommer hem ska man ju julpynta. Hänga upp lite stjärnor iaf. Nä- sa vi hoppa in i duschen?!


Du bara du!

Han tog mej på orden och drog på sej danseskorna och gjorde ett försök! Snacka om en 10-poängare till kille man har!!! Kvällen har då spenderats på dansgolvet, tittandes i datan, på restaurang och mysandes. Emil ligger och sover sedan länge och jag spelar wordfued :) Kanske dags för mej att sova med. Ska bara ta och vända på snark Pelle först!

Natti


Anti graviditetsdricka och sand!

Nu sitter jag här igen- i min fåtölj på rummet.. Samma eviga sak- ska bara göra en massa saker innan jag ska hoppa in i duschen. De e värst vad tiden svischar förbi. Även om jag inte gör så mycket.

Idag har jag varit på min dagliga promenad till butiken som ligger 2km bort. Det börjar bli lite väl kallt att gå fram och tillbaka varje dag där nu. Antingen får jag ha dubbla byxor på mej eller så får ja leta reda på termobyxor... Svinkallt! Idag var jag iaf smart nog att ta på mej mössa.
På vägen hem såg jag en JÄTTESTOR fågel. Det va lite läskigt att gå förbi den. Skulle vara en Falk eller något. Sketastor va den iaf! Satt på lyktstolpen och spanade efter möss, antar jag. Jag såg en mus iaf :) pyttesmå är dem och springer mellan sina hålhus i marken.

Väl hemma så kom Emil för att käka lunch, levererade en ny monsterdricka med X-presso smak och berättade att de fått in en ny monster dricka idag. Anti graviditets dricka. Haha, de vill nog inte att grabbarna i verkstaden ska bli på smällen innan rallyt är över ;)

Ska nog försöka ge mej på en liten städning av golvet och min säng. Igår lyckades jag hälla ut salt på skrivbordet som måste ha hoppat över i min säng och sedan så skulle Emil testa sin nya självuppblåsande madrass han ska ha i öknen som han dock fick blåsa upp. Ja, de var ju bara det att den hade redan varit i öknen en gång och var alltså full med sand- som hamnade i min säng och på golvet. Så i natt har jag fått sand och saltpeeling... Hoppas de e bra för huden... :)

Tjingeling

Min fina väg jag går fram och tillbaka på vareviga dag och en expresso! Ska dricka den till fikan nu :)


Bugg!

Är helt tokigt sugen på att bugga nu! Kan man inte bara slänga ut inredningen på rummet och få hit en Karl att dansa med? -Japp, de är en pik till dej Emil ;) Måste Måste Måste börja dansa ordentligt igen! Älskar ju det!!! I somras va jag och storebrosan iväg och buggade och det ar ju bara såååå kul!!! Dansa med mej!!!


Han!

Just nu ligger jag och lyssnar på när HAN- mannen som förgyller min vardag, ligger och sover med sina små snarkningar :) Han som får mej att le, skratta, bli varm inombords när jag tänker på honom. Han jag kan göra min knäppa saker med. Han som JAG kan vara JAG med. Han som får mej att titta på mobilen varje gång det piper och hoppas att det är han. Han med den finaste insidan (& utsidan med för den delen) som finns. Han som är min själsfrände. Otroligt men sant, detta är helt perfekt! Man vet när det är rätt och detta är så rätt som det kan bli!

<3


Vad heter fågelns svans?!

Jihooo, min lunchdejt kom idag- tom i tid! Jag förväntade mej
Ett samtal 10 över 1 med innehåll typ, bilen startar inte, måste lacka ngn grej o växellådan e paj. Men icke! Han kom!

Nu har jag suttit framför datan i typ en timme med: ska bara fixa en sak innan jag hoppar in i duschen... Får se hur lång tid det tar innan jag faktiskt står i duschen. Kl 18 ska jag vara klar iaf! Innan dess ska jag försöka sy ihop makens necessär som han tvunget skulle ha sönder.

Var iväg och handlade lunch innan i trebur. Man hinner verkligen fundera och se en massa på vägen. Har iaf kommit fram till att tyskar gillar trädgårdstomtar i alla dess former.. Kan man kalla det trädgårdstomte om det ser ut som en mask förresten?! Iaf är många trädgårdar överfulla med tomtar, maskar, igelkottar, sjöodjur, grodor osv osv. På taken placerar de tuppar men hittade en annan variant idag- en sömngångare. Roligare än tuppen iaf! Sedan har jag funderat på en annan sak... De där långa fjädrarna som fåglarna har efter rumpan, eller vad man ska säga- heter det svans?! Allt som hänger efter rumpan på andra djur heter ju svans men jag har aldrig hört talas om fågelsvans... Roder? Rumpfjäder? Svansfjäder? Måste ta reda på det!

Ohhh, just det... De har andra konstiga idéer för sej här nere. När man går på stan e de folk som går runt med prickiga små hästar. Lite halvtokigt tycker jag men iaf. När jag kom till affären idag,då står det en clown med en lama utanför in/utgången. Varför lixom?! Clowner är äckliga och lamor spottar... Vill de skrämma bort kunderna??

Tjing tjong långkalsong!


Datanörd...

Kan man bli en värre datanörd än han?! Data, telefon o padda... Och allt används samtidigt! Haha ;)


Paraflax

Den med paraplyn ska jag ju kärva när ja blir gammal! As fräck!


Wordfued

Såhär roliga är vi... Ligger ihopknycklade med varandra och spelar wordfued mot varandra haha...


I <3 Blistex!

Varför köpte jag bara en?!


Natt/Dag?

När man ligger här på hotellrummet så har man ingen koll på om det är natt eller dag. Helt sjukt bra "gardiner" har dem här. De e typ metallgardiner man rullar ner så blir det kol svart! Drog precis upp dem och skulle kolla om det blivit ljust ute än och det hade det- klockan är ju 9.... Men här inne känns det som om det är mitt i natten. Nu till den stora frågan- ska jag sova lite till, eller ska jag gå upp och äta frukost!? Hmmm.... Får fundera en stund till :)

Sådär ser metallgardinerna ut från utsidan- noll insyn, samma sak in ifrån!!


<3

Sov så gott Klumpen <3


Texten som försvann...

Att den där satans texten ska klabba!!! Mitt fina inlägg om monsterdricka och banan försvann!!! Bö på det!

Kan väl försöka återberätta lite...
Började nog med att jag håller på att dricka mej igenom hela Monster sortimentet! Längtar tills jag kommer till den med te smak! I <3 te! Den där gula burken ska va någon dunder dricka! Den ska jag spara tills jag är jättesuperduper trött och sedan se om jag blir pigg. Den röda skulle smaka gt
Med cola och kössebär tror jag- helt okej faktiskt!
Sedan hade vi ju det här med bananen.. Jag försöker verkligen lära mej äta banan. Läser Nea detta kommer hon/du skratta. Jag har fobi för banan ätande! Ska man tvunget äta en banan så får man se till att vara själv och helst ha hög musik på! Jag avskyr verkligen det här klaffsandet i munnen som blir när man äter banan. Det absolut värsta är när man hamnar bredvid/framför/bakom någon som äter banan på bussen! Då sitter man fast! Man kommer ingenstans, om man inte väljer att gå av så klart. Jag får verkligen gåshud och blir äcklad till max, usch- ryser tom när jag skriver detta. Nä blä! Men, jag gör iaf mitt bästa och försöker äta en banan om dagen här, Emil levererar nämligen en banan till mej varje morgon när han ätit frukost. En banan ja, en riktig- inget annat!! Nu vet ni det om mej- så nu behöver ingen äta banan i min närhet och om ni gör de så behöver ni inte heller bli förvånade om jag går iväg en sväng!

Nä, slut på banan snacket. Marsch in duschen så jag är färdig om i fall Emil råkar komma hem!

TjingTjong!


Monster och banan!

Jag håller på att lära mej


Mascara

Någon som testat denna typen av mascara??? Har kikat på dem hemma men det har aldrig blivit något köp så jag passade på här nere :)


2 bananer, 4 riskakor 15 pistazien nuts och äpple dricka!

Det är precis det jag har livnärt mej på.... Då min kära lunch dejt helt plötsligt var tvungen att starta en jävla räcerbil... Hallå, bara vrid om nyckeln ;) Nej jag är inte bitter. Bara lite- för jag vet inte hur man får igång internetet på den stora datan!!!! Hallå- hjälp!!!! Jag har fortf inte lärt mej hitta på äppledatan!!! Jag är van vid att ha både paddan o den stora datan nu! Och man kan inte göra allt på den lilla som man kan på den stora- enligt mej! Dessutom hittar jag inte radiokanalerna på paddan! Emil- du e skyldig mej en puss, en middag på Freeway och så ska du visa mej hur man får igång de där satans internetet på datan!


Lackat!

De va en himlans massa om nagellack här! Japp! Har man inget bättre för sej så har man inte. Målade dem med ett magnetlack idag :)


Lacka!?

Sötaste Emil tyckte jag hade köpt många lackeringslack igår- sött! <3


Fru Jenny anmäler sej till mopptjänstgöring!

Såja, bortafrun uppe, äpplavinet är på kylning, moppen framme,dags att mangla mannens kalsonger & strumpor och lägga täcket på rätt håll o dassalocket ska va nedfällt!

Hujjamej va de e jobbigt att va bortahemmafru!


11/11-11

Många bröllopsklockor klingar nog idag!


Älskade yoggi!

Som att äta en drink till frukost!


Himma- på hotellet!

Gud va skönt att få sitta ner!!! Sitter här med en monsterdricka och en låååång ostbulle ala Frankfurt.

Kom då precis hem från Frankfurt. Har varit där i princip hela dagen. Sjukt stor stad!! Jag har bara gått på en gata hela dagen så jag antar att där är rätt mycket mer att se. Ska försöka ta mej dit minst en gång till innan jag åker hem.
Nu ska jag ta och göra så lite som möjligt fram tills Emil kommer hem. Sedan blir det väl mat och sova i vanlig ordning. Fixa naglarna med om jag hinner. Det e helt sjukt va mycket roligare saker till naglarna de har här än hemma! Nu har jag att pilla med ett tag :)

En liten bild av lite av vad jag fick med mej hem.

Tjing!


Nails!

Fick med mej "lite" saker hem så jag kan fixa mina naglar :)


Underbar!

Det finns ingen bättre!!!

<3 <3 <3


Bubblor, vin & caipirinha!

Igår styrdes kosan emot ett ställe som heter Freeway. Ett amerikanskt ställe som tydligen är jätte populärt att äta på, fullbokat i princip varje kväll.... Vi hade då inte bokat bord men det är bara att chansa. I värsta fall får man ju bara vända i dörren. Men vi hade tur, när vi kom fram satt där redan 4 MINI gubbar från Emils team. Ett par platser vid deras bord var lediga och ett annat bord precis bredvid. Så där satt vi, jag och 8 killar. Men jag klagar inte, alla är jätte trevliga!
Nu i efterhand förstår jag varför stället är så populärt, maten är verkligen AS god och stället har verkligen gått in för det här amerikanska. Gröna bubbelsoffor, bilar på väggarna, en gammal bensinpump innanför dörren och väggarna va fyllda av gamla reg skyltar och annat kraffs. Riktigt trevligt! Hoppas på ett besök till där innan jag åker hem igen.

Borde egentligen ta och sova en timme till. Kl 10 kommer min privat chaufför och ska köra mej till Russelsheim. Därifrån kan man antingen ta tåget till Mainz eller Frankfurt. Har inte bestämt mej för vart jag vill idag- det får tiden utvisa!

Tjingeling!



Kommer inte på ngt bra att skriva här..

Dagen idag!

Jag har inte gjort ett skit. Eller, de e lögn. Jag har sett 2 filmer, duschat, hämtat pengar och hängt in kläder i garderoben. Men det är också allt. Har inte känt för att göra något så de har väl varit ok... Dock så ska nog Emil jobba sent idag och de e B!!! Får ta och kolla på en rulle till tror jag. Borde äta ngt med. Har en sallad som hänger ut från fönstret. Den och en film om en stund blir perfa!
Jaha, leta efter en bra film då.

Tog några bilder när jag var ute innan, jag bor som sagt ute på landet- inte så mycket moderna saker här...


Mainz

Det ska ligga en stad ganska så nära här. Mainz ska den heta. Tänkte jag kunde ta en promenad dit i morgon men ja, jag tror jag hoppar det. Får se om det går en buss dit. Om man går snabbt kanske man kan gå dit på 2h 40min?! Inte aktuellt längre ändå haha!!!

Sitter och kollar på Hangover 2 nu- rätt B om man jämför med 1:an som verkligen var suverän!!!

Tjing tjong långkalsong!


Hemmafru dag 3

Frukosten är uppäten, sängen bäddad (av städerskan) och jag sitter och försöker förstå mej på Emils data... Jag är inte ett dugg intresserad av datorer och sånt tjaffs men nu måste jag lära
mej. Annars kommer ja inte överleva. Jooo, det kommer jag men dagarna kommer gå betydligt snabbare om jag förstår mej på alla grejjorna här.

Idag kommer bli en ganska lugn dag. Jag har lyckats skaffa mej både en blåsa under hälen och skoskav! Skoskav för att strumporna skulle kasa ner hela tiden igår när jag var ute och gick och en blåsa för där sitter en lapp i dojjan som inte borde va där. Inte går den att ta bort heller... Hmmm... Kan ju försöka klippa bort sömmen runt lappen kanske!!!

Igår när Emil kom hem så bestämde vi att vi skulle gå och äta på ett hamburger ställe. När vi äntligen (jag var så klart as hungrig) kom iväg var klockan nästan 9, de va beck mörkt ute, disigt och inte en kotte var ute. Kändes som att gå i en spökstad. Ännu mer spökstad var det när vi går förbi en kyrka med en as äcklig metallgubbe utanpå! Urk! Båda två tippade på att Hamburger stället skulle vara stängt. När vi väl kommer fram så ser det öppet ut, menyn ser god ut- dock fanns där inte en enda hamburgare på menyn... Bestämde oss för att gå in. Kommer in i något som ser ut som en hall till en gympahall! Som IH, innan man går in till hallarna. Där är dörrar till toaletter, hallar och en garderob. Hmmm- vart tog restaurangen vägen?? Emil går på toa och jag börjar försöka öppna alla dörrar. Till sist kommer jag till garderobs dörren. Vad hittar ja där- jo, restaurangen! Hallå!! Man skriver inte garderob på dörren som går in till en restaurang! Jaja, jag går in och frågar om det är öppet. Det är det, men de har ingen mat att servera. Haha- vilket skämt. Ett Hamburgar ställe utan hamburgare på menyn som sedan inte har en ingång och dessutom inte serverar mat! Jaja, vi blir inte ledsna för det. Har ju fått en fin promenad i spökstaden nr 1! Går till den andra restaurangen som finns i spökstaden. Nu är Jenny riktigt hungrig och de som känner mej vet att man ska inte leka med en hungrig Jenny. Bestämmer mej snabbt för den enda pizzan jag förstår vad där är på och hoppas den kommer in på bordet snabbt som attan! Det gjorde den och Jenny blir mätt och glad!

Det var det för just nu. Ska ta och hoppa in i duschen!

Förresten, någon som vet hur man får igång svtplay när man är utomlands???

Tjingeling


Prommenix

Då har jag varit ute på dagens promenad. Det skulle ta runt en halvtimme att gå till affären. Bra tänkte jag- så går tiden. Jag var framme på mindre än 20 minuter! Herrejisses! Jag som ville det skulle ta tid. Jaja, jag hittade iaf två affärer bredvid varandra! En i Lidel stil och en som Maxi typ. Har kommit fram till att alkoholhaltiga drycker är väldigt billiga här. En flaska vin kostar cirkus 1-3 spänn (€) en flaska vodka (tysk lr ngt) 4-6 spänn... Sketa billigt ju! Jag gick iaf runt i de där affärerna nästan en timme haha! Segaste kunden idag! Fick iaf tiden att gå lite! Nu borde Herr Emil dyka upp om en liten stund :) Hoppas jag iaf!

En julkalender kanske??

Tjing!


Tack

Jag tackar gode Gud för att herr Emil är prylgalen!!! Tack tack tack!!!!


Långt/Kort?!

Det är frågan!


Haha!

Emil, du behöver inte skriva på sakerna att de behöver EL för att fungera, jag förstår det ändå ;)


Dag 2 som hemmafru!

Här sitter jag i min ensamhet och äter frukost... B! Nej, så farligt är det inte. Tycker det är rätt skönt att få sitta själv och äta ibland. Kan man ta de i sin egen takt. Blev lite besviken på yoggin bara :( I kylen stod något som likna en danonino yoggi som vi har hemma så den haffade jag direkt. Men när ja öppna den va den helt stel! O nu när jag ätit lite så har jag kommit fram till att de e ngn mousseyoggi med hallon grejs i botten. Jag som älskar yoggi!! Jaja!

Planen idag är att ta mej en promenad in till Trebur. Där ska finnas en affär som ska vara öppen haha. Igår hittade jag ju bara stängda affärer här. Ska va ca 2km att gå dit så det är ju inte så farligt. Tur jag tog mina easytoone med mej så jag får en snygg häck på vägen fram och tillbaka.

Känns som om jag börjar förstå att jag faktiskt är här nu. Känns konstigt. Först så lääääängtar man nästan ihjäl sej efter, i mitt fall Emil och sedan helt plötsligt är man på plats med honom. Första dagen känns det typ som om man går i ett vakum och fattar inte riktigt att man är på plats och faktiskt får träffa den man saknat. Eller som en dröm kan man säga. Låter kanske konstigt fast så känner jag. Så va det när vi sågs senast i Malaga med. Det tar en dag att fatta... Konstigt. Men i vilket fall så är det iaf skönt att va här och att få vara nära även om vi inte ses så massa mycket som man vill. Men jag löser nog dehär hemmafru grejjet på något sätt. Ska försöka hitta en buss som går in till Frankfurt och lite papper och en blyertspenna så jag kan rita lite. Har ju massa tid att rita på :) sova på med för den delen. Det behöver jag verkligen. Ta igen en massa sömn!!!
Nä, dags att dricka upp kaffet och sedan hoppa in i duschen!

Tjingeling


Trebur

Yes box!
Jag är framme! Soligt och varmt här nere om man jämför med Sverige! Tog mej en sväng i "stan" innan. Här är inte allt för mycket haha... Hittade två bageri, ett som var stängt och ett som var till salu. Ett igelkotts apotek. Det finns varning/ se upp för grodor skyltar- jag hittade inte en enda groda. Det sitter cigarett automater lite överallt i stan. Här är väldigt många små söta hus och till sist så hittade jag inte en enda öppen restaurang så jag har levt på ett halvt knäckebröd, en banan och en bit choklad hitintills... Hoppas Emil kommer hem snart så jag får ngt att bit i iaf!


Kvällsmat


Fina killar!

Har varit och hälsat på världens sötaste lilla Simon i kväll och hans fina mamma Lina. Så underbart fin är han! Hon med för den delen! Nu ät det dessutom inte alls lång tid tills jag får träffa min pojke! Längtar så fruktansvärt mycket!


Klippt

Var och fick håret kapat igår! Behövdes, mycket skönare nu!


Sötnos


My life!

Måste säga att jag har fått ett helt nytt liv på ett par månader & det är bara till det bättre! <3


RSS 2.0