Sista dagen 2011!

Så är det!
2011 har varit ett omtumlande år! Det började ända nere på botten av havet men under året har jag tagit mej upp igenom allt och nu avslutar jag året på TOPP och mår kalas! Det enda som saknas idag ä faktiskt Emil! Mannen i mitt liv, det är han som är den, den man väntat på hela livet! Ett jävla tjat om honom haha, men detta jag skriver
här är ju faktiskt i första hand för mej själv. Förhoppningsvis kan jag gå tillbaka hit om några år och läsa gamla minnen och då när jag läser ska jag känna den känslan jag känner nu & känslan är att jag är TOK KÄR i honom!

Dagen idag annars börjades med en försovning, skulle vara hos kobbe cirkus kl 8... 7.38 vaknar jag av att jag stängt av väckarklockan i sömnen... Det blev hopp i kläderna direkt och köra racerbil dit- nästan racerbil iaf! Sedan har jag myst med Simon när de andra var ute och pangade hare! Sedan blev de snabbt hem och svida om och iväg på köttbulle kalas! 30 år blir han idag! Nu är det dags att svida om för sista gången i år! Kan inte bestämma vilken klänning jag ska ha bara... Glittrig eller ej... Hmmm... Får testa igen!

Tjingeling!


Naglar- igen!

Idag har jag gjort mina första egna Jenny gjorda naglar. Har plågat min lilla kusin några timmar. Lite kul va det allt :)

Ligger och fryser som bara den i sängen. Det hjälpte inte att jag skruvade upp värmen på elementet igår kväll. Får leta upp en filt o lägga i sängen tror jag!!

Dags att sova nu- ska upp kl 7 och sedan ska jag mysa med Simon några timmar!

Tjingeling


Trött!

Trött- igen! Är precis lika trött nu som när jag gick och la mej. Har sovit oroligt i natt. Vaknat en massa och sedan när jag väl sov så ringde jobb telefonen- för att berätta att jag fått sms. Va e de för ngt. Telefonen ringer o säger man fått sms!!! Den funktionen vill jag ha bort!!

Kan vara så att jag inte vant mej vid att Emil inte sover bredvid mej för tillfället, eller så är det för att mina söm rutiner är helt rubbade. Skit samma, ska göra mitt bästa för att sova ordentligt i natt iaf.
Idag har jag en massa som står på menyn. STÄDA står med röd text överst. Sedan har vi välja kläder tills i morgon, träffa mormor och handla mat. Har inget bröd, inga ägg, ingen mjölk osv... Blir as kass på det där med mat så fort jag är själv hemma. Men hur kul är det egentligen att laga mat till sej självl!? Nä, försöka sova en timme till och sedan ska jag vakna med värsta städ humöret!!!! :)

Tjingeling på er!


Mys!

Är på väla och myser med Kobbe och Simon. Hade inte tackat nej till att byta plats med Simon :)


Dagen D!

Den kom fort. Usch vad jag inte ville den skulle komma! Men det gör den alltid! De va bara att ta tjuren vid hornen och åka till Kastrup och lämna av mannen i mitt liv. Försöka vara positiv- det är ju faktiskt bara 2,5v kvar tills vi ses igen. 2,5v som kommer vara som ett år.

Jag vill ha den här killen bredvid mej jämt! Vi skrattar alltid ihop! Har aldrig upplevt det med någon. Vi verkligen klaffar som Bill och Bull, Helan och Halvan, Emil och Alfred- ja, alla som hänger ihop. Det är helt underbart! Jag svävar på rosa små moln när jag är med honom! Jag älskar mina fluffiga rosa moln!

<3 <3 <3


Julafton

När jag jobbat klart igår så åkte vi raka vägen till min morbror och firade lite iaf. Fick i oss lite mat. Emil åt ål för första gången. Han höll på att äta den med både skinn o ben. Både jag och mamma såg det ungefär samtidigt och hann skrika till innan han försökte sej på att äta den. När han väl fått av skinn och ben så verkade han iaf gilla den.

Efter en stund så var det även dags att dela ut julklapparna. Hoppas de blev uppskattade. Fick även en hel massa själv. Masså många :) super duper grejor allt ihop! Bl.a. Fick jag en sodastream, berlocker till mina Thomas Sabo armband, en jättefin LV väska, fiskpedikr- ska bli häftigt att prova, örhängen osv :)
Sedan var det hem och ha min och emils julklappsutdelning innan vi trillade i säng.

Nu väntar jag på mitt sista tåg för dagen, sedan e det rakt hem till mamma för att äta.

En bild på berlockerna. Fick skon, väskan och släden :)

Tjingtjong


Trött Jenny!

Jag är riktigt trött idag. Inte för att jag var uppe till arla och firade jul, nepp utan för att mitt schema ligger väldigt dumt. Man jobbar 9,5-11h om dagen och sedan har man 11-12h tills nästa pass. Man (jag) börjar med att jobba sena kvällar och sedan blir det tidigare och tidigare. Det är väldigt påfrestande för kroppen. Har sagt det innan och säger det igen, jag tycker om mitt jobb, väldigt mycket men när det ligger såhär så blir man väldigt trött. Man, jag beh iaf jobba någorlunda samma tider för att kroppen ska vänja sej och må bra. Just nu så har jag någon förkylning som sitter och den försvinner inte, lyckas jag få bort den så tar det inte många dagar tills det kommer en ny, jag sover väldigt oroligt och går med konstant huvudvärk. Det är inte kul längre. När jag väl är ledig så sover jag helst för jag orkar inget annat. Det här låter inte bra i mina öron. Hoppas verkligen resterande schema som kommer ut kommer vara bättre och ha tider som är ungefär lika så man har en chans att ha ett liv och må bra. Har pratat med rätt många på jobb och det är väldigt många som känner samma som jag. Tråkigt, för annars brukar det vara väldigt kul att gå till jobb. Just nu är det bara ett måste. Tur alla härliga kollegor finns runt om för annars hade man inte orkat. Nä, ska inte klaga mer. Jag tycker som sagt om mitt jobb och alla kollegor men jag behöver få lite struktur i mitt liv och så behöver jag sova!!!!

Tjing


Bitterfitta nr 1!

Lite halv bitter är jag allt idag. Jobbar 12.50-22.18 idag :/ 5:e julen jag jobbar.... Varför kan man inte jobba varannan eller kanske se till att alla får fira lite jul? Ta in fler som jobbar korta pass i stället för några få som jobba as långa pass?! Känns b iaf... Tänk på pengarna säger vissa men jag ger faktiskt blanka fan i de få extrapengarna detta ger. Nä, nu ska jag sluta vara bitter och gå och visera alla 10 passagerarna vi har på 160 meter tåg. Bö!


Fixarfrasse!

Den fixande mannen har varit i farten igen- denna gången laga han mina skor som stött bort sina sulor efter en blöt promenad!


Nu är det jul här i vårt hus!

Granen är uppe & julklapparna inpackade! Emil satt på golvet och hängde pinglor i granen och jag tog dem där uppe- en viss Emil var lite trött. När vi städade hemma hos honom så hittade vi hans julkulor som han gjort när han var liten- självklart hänger dem med i granen!


Lycka!

Blir man överlycklig eller överlycklig när man får ett sms med denna bilden av sin sambo när man är på jobb!!!??!? Yey!!! Jag är anden sorten som avskyr att sova i icke manglade lakan och vill ha mina handdukar manglade men jag har aldrig någonsin varit med om att ngn annan har manglat till mej!! Det där gjorde min kväll!!

<3


Sista flyttlasset!

Såja, då går absolut sista flyttlasset! Jag avskyr att flytta! Stök och slit överallt! Urk! Men ja, det blir ju bra och fint när det är färdigt men själva processen innan allt är klart är så blääää! Har så fruktansvärt ont i händerna nu efter allt rengöringsmedel- ska raka vägen in till ett apotek sedan och köpa handkräm! Emil sa precis att det inte var så mycket vi hade med oss och sedan tittade han bakåt. Haha... Det är FULLT!!!! Nä, nu ska jag vara lite social!


Ge mej!!


Sådär!

Nu börjar äntligen lägenheten se ut som en lägenhet igen och inte en krigszon. Har fått panik varje morgon jag vaknat och sett all röra. Men nu ärret betydligt bättre. Emil har varit en klippa! När jag jobbat har han fixat och donat hur mycket som helst. Har haft världens ångest för att jag inte kunnat hjälpa till så mycket som jag velat. Sedan håller jag nog på att dra på mej världens förkylning nu. Har vaknat med huvudvärk o grejjor i flera dagar nu. Inte kul alls och inte alls kul när man har mycket att göra. Nog om det nu. Övriga saker vi gjort i helgen är bytt däck, som ni redan vet och så har vi varit på kalas hos Maria! Mycket trevligt och mysigt var det! Vi borde fylla år lite oftare!

Idag har fina Lina och söta Simon varit på besök. Jättemysigt va det. Lilla plutten sov mest och vi andra kunde prata lite skit :) Nu befinner jag mej på jobb och skall vara här till kl 6.18 i mrg bitti. Nattpass. Har köpt mej en hög med tidningar så jag ska hålla mej sysselsatt. Här är nästan inget folk alls. Tiden går fortare med lite tidningar :)

Tjingeling på er!


Ihopflyttning!

Nu är det på riktigt!


Däck!


Däck

Pappa har fått en ny kompis! E och ska byta däcken på min bil. Har med mej Emil så det ska gå lite smidigare. Helt plötsligt så är inte jag med i konversationerna längre och vips är de borta utan att jag märkt det haha... Jag är lika glad ändå :)


Nobel

Mitt 10:e Nobel avlöpte lugnt och fint. Fick träffa fina Lisa som jag inte sett på år och dag!


Nails

Var och fixade mina naglar innan idag :) Har eg bestämt mej för att inte göra mina naglar mer men ja.... Sp blev det inte.


Lådor!

Lådor lådor lådor till förbannelse och röra i heeela lägenheten!!!! Men bra blir det nog allt när det är klart :) Nu är det på riktigt <3


Duk!

Då är jag på G! Mot stadshuset och duket, snart mitt 10:e Nobel!


Broddar!

Varför använder folk inte sånna här?! För att det ser fult ut på skorna?! Antagligen... Jag funderar bannemej på att införskaffa mej ett par. Har hållit på att stå på näsan X- antal ggr sedan jag kom till Sthlm. Här e sjukt isigt och halt överallt. Ja skiter fan i att de e fult- as bra uppfinning ju!


<3

Livet kan ha snabba vändningar-
Sjukt taggad inför detta :)


Stockholm!

Precis där befinner jag mej nu. Idag har jag mest sprungit hela stockholm runt och varit bl.a. på Hallwylska museet, junibacken, slottet, livrustkammaren osv osv... Har även varit inne på Louis Vuitton och försökt bestämma mej för vilken väska jag vill ha... Neverfull medium är en stoooor favorit, likaså Eva. Fan att man inte kan bestämma sej. Neverfull hade kommit in i en begränsad upplaga som var randig och den var sjuukt fin, priset var också lite tilltaget- 7000:- men den var ju så fin! Klämde även på min drömplånbok! Åhhhh- varför kan man inte ha en lite mindre dyr hobby- samla på frimärken eller flugor?!


Äkta kärlek!


Julkul

Har fått ett juletrae på stuen i kbh och jag har dessutom gjort min sista dk tur! Yeeeey!


Skräp!

Och så kan jag då berätta att jag är något trött på blogg.se för det fungerar ju inte att lägga in bilder eller skriva så det blir snyggt. Jag har gjort mellanrum och skrivit i spalter men det verkar inte fungera. Skräp blogg!

Julklapp

Det har varit en hel del snack om julklappar och grejjor här hemma de senaste dagarna. Jag är en sån som tycker om att köpa julklappar till nära och kära, lista ut ngt bra, roligt, finurligt eller användbart. Men det verkar vara svårt för en viss person att inse detta (ja känn dej träffad) du kommer altså att få en/flera julklapp/ar oavsett, men hur svårt kan det vara att ge en liten ledtråd?! Döh! Men jag ska nog komma på ngt bra. Jag önskar ju mej då heller inget speciellt för det jag vill ha det köper jag men eftersom jag nu ombetts säga vad jag önskar mej så får jag ju göra det. Fast det är ju grejor som jag sparar till och köper till mej själv sedan.. Öhh.. jaja.. Listan: Louis Vuitton Eva clutch (rutig) Louis Vuitton Neverfull medium (rutig) Louis Vuitton Pochette Burberry Small Nova Tote bag Thomas sabo armband Japp, som ni ser så är denna listan kanske inte den ultimata julklappslistan, men ja, de e det jag vill ha för tillfället. Är medveten om att det inte är sånt man får i julklapp, förväntar mej inte det heller utan detta köper jag i omgångar till mej själv :)Så ja, jag önskar mej inget i julklapp haha.... Tjingeling

Molnflygning

Tänk att man kan ha en sån fin pojke! Det är helt tokigt! Varje dag har han gått upp och gjort frukost till mej, fixat en låda (kass) med mat att ha med på jobb, kört mej till jobb och sedan hämtat mej när jag slutar. Hur är det möjligt?! Jag trodde sånna killar bara fanns i drömmarnas värld men de finns tydligen på riktigt. Han står tom med ut med mej när jag ä sådär halvgnällig efter en dålig och lång dag på jobb- utan spann på huvudet som mamma sa att han skulle ha på sej. Herre jisses! Han berättar saker för mej, får mej att skratta titt som tätt, vill göra en massa med mej och bara får mej att trivas. Det är en helt ny värld som öppnats för mej! När man inte är van vid sånt här så e det svårt, svårt att ta till sej. Tankarna snurrar runt, gör han verkligen detta för mej, tycker han om mej så mycket som han säger osv... Nej, jag är inte bortskämd med sånt. Jag brukar få klara mej själv och göra mina saker själv. Men icke längre. Det var värt väntan och misstagen som man lyckats göra var kalasbra för annars hade jag inte lärt mej uppskatta honom som jag gör, även om jag kanske har svårt att uttrycka mej i ord till honom rakt ut. Men jag tror han vet.. Annars så vet du nu - för jag vet du läser här haha... Jag ska lära mej att ta åt mej allt bra! Yes yes yes, kanske tar ett tag men då får det göra det. Pussa

Trötter

Idag är jag verkligen JÄTTE TRÖTT! Jag borde stannat i sängen minst några timmar till. Det är svårt att komma tillbaka från semestern och börja jobba panglånga pass direkt. Sen vet jag inte om sprutan jag tog igår spela in lite med. Tog igår Gardasil sprutan- alla kvinnor under 40år rekommenderas att ta den. Så det tycker jag alla ska göra. Visst, det är dyrt men se det som en investering i dej själv!

Igår va vi iväg hos Kobbe & Co. På kvällen. Meningen va nog att vi skulle fika med sedan blev det mat :) gott gott. Massa mys med söta lilla Simon som har en förmåga att alltid fisa extremt mycket när han är hos mej- men vad gör det egentligen? Det ska ju ut någon gång lixom... :) Vi ska dit ikväll igen och äta tacos. Det var länge sedan nu. Nä, dags att gå till mitt nästa tåg nu.

Tjingeling!


Drömmar!

Ibland har man turen att hitta en tidning där det inte står Metro/City på. Idag hittade jag en Marie Claire! Bra grejjor, där är en del saker som jag skulle kunna tänka mej att ha hemma i garderoben!!


Ryker ur öronen!

Börjar bli smått arg, förbannad och frustrera, så de så!


Fundering

Ibland undrar jag hur folk tänker och från vilken planet de kommer ifrån.... Hmmpff!


RSS 2.0