Språk

Vi talar samma språk!


Leopard

Ligger här och tittar på min resväska... Borde väl ta och packa upp och packa om den igen.. Har dock ingen lust just nu. Får vänta en liten stund. Eller så gör jag bara som jag tänkte från början- tar upp min påse med smutstvätt och bara lägger i lite nytt. Tur jag köpte väskan- den har verkligen kommit till användning :)


Nytta och nöje!

Dags att göra något vettigt!

Ska åka ner i stan och köpa en dragkedja till ett par byxor och hämta ett par örhängen som jag beställde till mej i födelsedags present! Bättre sent än aldrig! Faaast det är väldigt långt mellan den 21:à juli och 27:e sept... Jaja... De är ju här nu :)

Sedan får vi nog se till att städa resten av dagen eller halva iaf. Hade en snubbe här som skulle fixa en grej i badrummet och i köket i måndags och eftersom jag jobbat så har jag inte hunnit fixa till det efter honom. Det ska alltid bli en massa skit efter fixar gubbarna! De borde ha med sej dammsugare, mopp o trasa!

Tjingeling


Sömnpiller tack!

Det är alltid samma visa varje gång jag är ledig och tänker sova länge... Då vaknar jag runt 7 och kan inte sova mer. Så är/var det även idag. Jag misstänker att det är för att jag nästan redan är en tant! Har ju fyllt 25 så är närmre 50 strecket ju.. Tant strecket?! Baka bullar och göra mat är jag ju även bra på så det måste va det... Jag är på väg att bli tant i förtid!

Här har vi min älskade mormor som rockar rockring på min födelsedag! Det ska jag också göra när jag blir tant!


<3

Det finns bara en man som kan få mej att trilla ur sängen utan att ens vara närvarande, hoppa högt, få mej att sväva på dem där omtalade rosa molnen osv osv.... <3


Test


Helgen

Jag tänkte ju då att jag skulle vara jätteduktig att ta en massa bilder nu när jag vari iväg men det smög sej ganska så rejält... Ett par stycken blev det iaf...



Hittade en kombinerad mössahalsdukvantar- fluff grej!




Bilar, bilar och bilar!



Äta bör man, annars dör man!



Lite bubblor innan den stora festen.





En puss!



Lite trolleri!



Dags att säga tack...



Glada grabbar! Eller goa gubbar kanske!



Och så har vi tyskarna så klart! Där stod de och förstod ingenting av vad som sades :)


Det var lite av helgen.... :)

Puss















Borta bra men...

Hemma bäst?!
Nä inte i detta fallet tror jag.. Inte när borta känns mer som hemma än vad hemma gör...

Är iaf hemma igen efter 5 dagar i Linköping. Kändes mer som om jag var där i 2 dagar. Tiden gick så in i  fort. Det gillas INTE!

Har hunnit träffa Nea en massa, gått på stan, ätit massa god mat, druckit gott, varit på fest,  tittat på bilar och det som nog var det absolut viktigaste- träffat Finaste! Det är helt tokigt hur bra jag har haft det.

Det är magi!

När jag satte mej i bilen igår va det precis som om någon  hällde en spann med kallt vatten över mej och sedan blåste en iskall vind av saknad över mej.
Så fort hade jag inte räknat med att det skulle komma. Men det gjorde det. Hade jag inte haft de här måstena hemma hade jag bara parkerat bilen, lastat av väskorna och gått in i lägenheten igen. Har aldrig någonsin varit med om något liknande. Nu hoppas jag att dagarna tills nästa gång kommer gå precis lika fort som dessa 5 gjorde!

Puss


Don´t worry, Be happy!

Lång dag, hänt massa... För mycket.
Jobbat ett helt sjukt jobbigt pass... sovit konstigt... blö!

Japp, som sagt- lång knasdag idag. Jobbade ett väldigt konstigt pass. Började sent, slutade tidigt. Kunde inte sova ordentligt de få timmarna jag skulle sova på natten. Var helt vimmelkantig när jag vaknade på hotellet... Nästa hem direkt. Sova på riktigt och sedan iväg och fixa en massa som behövdes... Sedan körde det ihop sej.. Jenny gillar inte sånt. Men nu hoppas jag verkligen det ska va bra och att allt löser sej. Ska se fram emot vad som väntar i veckan och allt runt om ska bli bra!

Ska försöka sova någerlunda i natt iaf!

Puss


Tankar

Det som är absolut bland det jobbigaste jag vet, är när någon man tycker om eller håller av mår dåligt. Det påverkar en mer än vad man tror...


Fredag

Nu är det fredag!
5 dagar kvar!


Tvättar

Torsdag! Yes, torsdag, torsdag, torsdag!
6 dagar kvar!

Fick min lediga dag idag i stället för igår. Passa rätt bra- ösregnar ute idag och jag behöver städa! Inte det roligaste men nödvändigt. Hinner köra några maskiner tvätt också.

Igår var jag ute på väla med Sara. Hon hade behov av nya serveringsbyxor så det var bara att leta! Och vi hittade- på första stället- hur ofta händer det egentligen? Typ aldrig. Sedan hämtade vi nya ögon till mej :) Så nu ser jag fint igen. Sedan åkte vi viddare ner i stan och skulle äta. Fy faaaaan va gott det var med riktigt mat. De senaste dagarna har jag levt på flytande föda... Tur det finns många Yoggi sorter att välja på!
Det tog ej och för sej en himla tid att få i sej maten ej och med att jag äter pytte tuggor, men den kom ner. Eller ja, jag gav upp efter 40 min, då palla jag inte mer!



Waiting for the fooood!
Då får man ta lite bilder ju!





Hittade fler bilder från helgen.

Snart e det dags att titta på mer bilar. Nästa vecka blir det Linköping nästan heeela veckan. Som jag vill det ska bli rätt dag för avfärd typ NU! Förutom att träffa Finast så ska jag träffa Nea och Christoffer. Nea har varit bestämt sedan länge men att Christoffer bodde där uppe kom jag på i morse. Guuud va glad jag blev när han sa att han var ledig typ hela nästa vecka! Träffade honom senast i januari när vi var i sälen. Innan dess ar det ett par år sedan.
Sedan så blir min kära bror säkert jätteglad att jag sticker iväg för då har han ju helt plötsligt en egen lägenhet i nästan en vecka =)


Nä, dags att aktivera mej igen. Hittade en jacka igår som jag bara måste ha så ska se om jag kan hitta den. Även dags att hänga lite tvätt och slänga i en ny hög med tvätt i tvättmaskinen.

Puss


Waiting....

Exakt en vecka!


Trötter

Det är gjort!
Smack pang bom så satt den där! Nu ska det bara läka! Hoppas det går fort.

 Är världens tröttaste Jenny idag. Får ta och bli sängen väldigt tidigt idag känner jag!
Har inte så mycket mer att säga. Är för trött...

Puss


Så sant så!

Estoy hasta las orejas en el amor con usted!



Jag vill alltid må såhär!


....

Saknad


Nykjaer

Efter en väldans trevlig dag och natt så vaknade jag idag till liv- nästan iaf, på ett hotell... Inte varje dag man gör det. Väldigt trevligt var det. Bästa sällskapet och man slipper både diska och bädda själv.
Dagen igår börjades på knutstorp och avslutades med ett gäng tokiga tyskar i stan. Ok, två tokiga svenskar också- med mej själv inräknad!
Hängde med Sara, Stoffe och Maritn på Le Knutstorp. Väldigt trevligt de där! Tänk om man kunde göra sånt oftare. Det är på tok för lite race här nere!
Mera race åt skåne!

Lite bilder kanske...



Självklart så hade jag en av dem bästa platserna.



Herr C.P Bernadotte
Frågan om varför det inte står C.P Bernadotte kom så klart upp igår... Ja, vad tror ni?!



Söta Sara och jag!



Snart dags för race!



Finaste Emil och jag!



Fokuserad Emil ;)



Skräcködla?
Så får man inte säga, jag vet men detta var faktiskt ingen skönhet!



Tar du en bild på mej nu eller?!



Innan Vroooom!



Efter Vrooom!

Ja det var lite bilder från igår.... Lyckades inte ta en enda på kvällen men roligt var det vill jag lova! Dags att inta soffan innan Clara kommer på kaffe och nålning!

Pusss






Vrooom hela dagen!

Vaknade upp en fin sak bredvid mej i morse!
 Kickade igång morgonen direkt- ätaduschafixakörabilvroooom!

Hamnade ute på knutstorp, där solen sken ikapp med mej!
 Där har jag spenderat hela dagen. Mycket mycket trevligt!



Hittade Pierre på vägen så hängde med honom en hel del!



Han tyckte tydl de var kul att fota mej i blåsten...



Fick frågan om jag kunde hjälpa till att dela ut godis, frukt och dricka till dem som
jobbade där idag, och självklart ställde jag upp.

Helt plötsligt var jag knutstorps mest eftertraktade tjej!



Mina favvissar!!



;)



Fick en bukett blommor av en kille! Fin Fina!

Ett litet utdrag ur min dag. Gud vad jag älskar sånna här dagar! Vroooooom hela dagen!
Nu ska jag fika med fina Sara och sedan hoppas jag det dyker upp en fin till!

Pussa






<3


Regnbåge

Ännu en oförskämt bra dag har förflutit...Nästn iaf- några timmar kvar.

Trött som jag vet inte vad åkte jag till jobb i morse med humöret på topp! Efter halva min tur skulle jag hoppa på i kastrup till kävlinge. Ut kommer en kollega som jag aldrig sett. Första intrycket var att hon såg ut som en "sur gammal danska" men tji fick jag. Möttes av världens härligaste tant. Det var som att träffa en gammal kompis- snacket gick som bara den! Man ska aldrig dömma i förväg!! Träffade denna personen en gång till under turen och vi fick oss en pratstund till. Härligt! Hoppas jag får träffa denna personen snart igen!

Väl efter jobb idag har allt gått i ett!
Hit, dit, tjoff o hej.... Nu har jag precis landat i soffan med lite yoggi- så långt räckte dagens inspiration... =/ Så kan det bli ibland.

Nu, lite vila i soffan.
Sen, hoppas på att en trevlig man dyker upp ur tomma intet!

Puss


Yeeeaaahh!

Jag gillar känslan!
Trodde inte jag hade kvar sånna inom mej men tydligen fans dem!
Hoppas dem håller i sej!


By the way...

Den 9:e blev den 1:a en stjärnklar natt!

But, i still don´t remember....

:)


Massa bilder...



Hoppas de får ihop grejorna! Jag står bara för bullarna!



En lång sak!



:)


Stor mojäng som visade sej vara en ljuddämpare!



Däck i stora lass!



Fin utsikt!



Ännu mer utsikt!





Åket!

Så härligt!

Puss



Baka liten kaka

Tiden går så fruktansvärt långsamt nu så det är inte klokt! Men jag försöker sysselsätta mej så att tiden ska gå... Bakar dumlekakor just nu.



I väntan på att degen ska bli klar för bak!!!

Puss


Morning

Undeeerbaaar morgon!
 Hur blev det de? Ingen aning men vaknade med ett stoort leende på läpparna! En dag mindre kvar till Ons, tors, fredag och helgen!!

Wihooo- nu åker vi till växjö!

Pussa


Radio

Hu er så FLYYYY
bedre enn meg hvertfall
Ikke en dame du blir lei av i første omgang
Jeg er en gentlemann, ikke som andre menn
Er han på første daten, du kan ta med hjem
Jeg vil ikke rote oss opp i jeg vil vite om deg
Hva du fokuserer på
Hva vil du vite om meg?
Hak'ke no classy bil
Ikke no fancy leilighet
Men jeg kan gi deg sinnssyk kjærlighet
Ærlighet og troskap er viktig
Føler jeg meg fram, nå blir stemninga riktig
Med levende lys
Har vi middagen på min regning
Jeg kan føle det du føler nå på min beregning
Kan'ke si noe feil
Veit du tenker på meg
Når du veksler en følelse er tanken på meg
Overgår alt som en stor sjarmør
Gir et lys inne i livet ditt som aldri før

[Chorus x2]
Når du hører meg på radio'n
Skrur du opp lyden
Blir du sjalu når jentene hyler?
Blir det for mye det livet du lever med meg
Vil du bli med på det jeg vil dele med deg?

Når du hører meg på radioen [x3]
Vil du bli med på det jeg vil dele med deg?

[Verse 2]
Du er så heit!
Og det er greit baby
Jeg e'kke helt i din klasse kan man kanskje si
Du vet godt hvem jeg er
Du har sett meg før
Det var meg du viste finger'n før du kasta meg på dør..a
Jeg har fått nok av romanse
Jeg har flere hundre jenter som gjerne vil danse
Men jeg gidder ikke kaste bort tiden
Jeg veit du blir sjalu
Og du veit at jeg liker det
Så kom å se på når vi lager show
Alle jenter som skriker og smiler
Som gjerne vil bli med bak scena
Hva som tøver og kliner
Jeg veit du blir redd!
Men du tør ikke si det!
Jeg kan'ke si at jeg veit hvordan du har det
Det e'kke sikkert at jeg veit hvordan du tar det
Men jeg håper at det får deg til å føle deg bra
Så når du hører meg på radio'n hva føler du da?

[Chorus x2]
Når du hører meg på radio'n
Skrur du opp lyden
Blir du sjalu når jentene hyler?
Blir det for mye det livet du lever med meg
Vil du bli med på det jeg vil dele med deg?

Når du hører meg på radioen [x3]
Vil du bli med på det jeg vil dele med deg?

Når du hører meg på radioen [x3]
Vil du bli med på det jeg vil dele med deg?

[Chorus x3]
Når du hører meg på radio'n
Skrur du opp lyden
Blir du sjalu når jentene hyler?
Blir det for mye det livet du lever med meg
Vil du bli med på det jeg vil dele med deg?

Når du hører meg på radioen [x3]
Vil du bli med på det jeg vil dele med deg?

Puss


RSS 2.0