Rötägg?

Undrar hur folk egentligen är funtade... Vissa är det ju absolut inget fel på, men många andra verkar äta spik till frukost och ha trillat omkull. De har inget vett att säga hej eller ens vilja/ork att orka resa sej eller flytta sej för en funktionshindrad. Måste de gå 20m för att nå sitt mål är det katastrof och vissa är totalt handlingsförlamade. Nårgra måste ha vax i hela öronen för de hör inte trots att man sagt samma sak 4gg på olika språk. Hade inte några av dessa varit solstrålar så hade man nog inte orkat.

Gomidda!


Jobba jobba jobba!

Mycket på schemat idag. Jobba, duscha, jobba, sova, jobba...


Mina tankar.

Ibland bara försvinner någon. Nu är DU borta... Varför? En olycka, känns helt fel. Vi var inte längre jättenärma vänner men vi har varit & vi har alltid haft någon kontakt. Var vi än varit, Shanghai, Danmark, Sverige... Sedan jag fick reda på det har det snurrat runt i huvudet på mej för det känns overkligt. Sist vi träffades så hade du somnat på tåget. Jag fick världens kram och vi pratade på som vanligt. Sedan har vi pratat om att ses men det har bara inte blivit. Nu är du borta och vi kommer aldrig mer att ses. Vi fyller år med bara ett par dagars mellanrum och vi har nog aldrig missat ett gratis sedan vi lärde känna varandra på systrarna. Gud vad det känns konstigt. Men det kommer det nog göra ett par dagar eller många dagar till om ja känner mej själv rätt. Tänkaren Jenny. Men man får tänka- det är bra att tänka.

Ha det så bra där uppe Fabbe!

Hornbeck strand.


.

Mindre bra dag idag, så vi sätter punkt för idag och hoppas på en bättre dag i morgon.


Hjärtat.


Ullared.

Idag bär det av till Ullared med några tjejer! Ska bli otroligt kul! Har en lagom lång lista skriven med mej om
Vad som ska inhandlas. Kommer bli kalaskul! Skulle faktiskt vilja åka dit ngn gång och bo på campingen! Får fråga herr Emil om han kan tänka sej det ;) Dags att hoppa upp ur sängen och åka ner på torget i stan, jag vill ha JORDGUBBAR!


Gårdagen.

Igår var både jag och Emil lediga. Det var full fart hela dagen. Hämta/lämna saker, fixa och dona. Men bra blev det.

Mat måste man ha så vi passade på och åt på i'll café brutale. Deras sallader är helt underbart goda!

Vi skulle spelat minigolf men båda var så trötta på kvällen så det blev inte, får ta det en annan dag :)


Fisk.

Det blev ingen fisk idag men det var väldigt mysigt ändå. Fiskade lite, fiskade lite. Mysigt!


Racerbils helg.


Blä!

Ingen bra dag idag. Blir inte bättre heller verkar det som. Har verkligen ingen ork i kroppen. Jag är trött, så enkelt är det. Behöver sova och det i massor. Besviken, det är jag det med. Bö vilken dålig dag. Jag vill bara hem och sova. Nä det vill jag inte. Bättre att sova en natt på hotell. Där är iaf tyst och skönt!


Irriterad till MAX!

Så är det. Snälla, jag orkar inte med grannen. Kl 4 i morse ringde min inre väckarklocka och vilket jag skulle gå upp. Är helt slut! Snäll låt dagen gå fort!


Hornbeckröra.

Förutom att jag har lyckats sova bort halva dagen idag så ha jag faktiskt åstadkommit både en röra och korvstroganoff. Ska bli gott med båda delarna! Borde verkligen städa för här ser ut som fan men vad gör man när man inte hittar orken? Låter det vara tills imorgon?! Så får det nog bli. Dags att gå ut i köket igen. Riset är klart :)


TokTrött!!!

Igår ja, var väldigt tacksam över att vända mej om och sova lite till igår. Både jag och Emil kände oss lagom bakfulla mer eller mindre hela dagen igår. Det är väldigt bra jobbat med tanke på att ingen av oss hade druckit en droppe sprit. Dagen spenderades större delen i soffan/sängen hemma halvsovandes. Perfekt avslut på helgen. Nu gäller det att ladda batterierna tills nästa helg igen.

Just det, vi hittade två tama kaniner igår med när vi skulle åka och handla. De hade bosatt sej under vår bil. De hoppade fram till oss direkt när vi kom. Tyckte synd om den så de fick lite morötter efter två misslyckade försök med att få någon att hämta dem. Stackars kaninerna.


Race helg.

Det går undan. Packa, packa upp, fixa, dona, race, plocka ihop- köra hem! Än så länge har allt gått galant. I morgon när jag vaknar hemma i min säng så vet jag att jag kommer vara helt slut men väldigt nöjd och väldigt glad över att jag kan dra täcket över huvudet igen och sova hur länge jag vill. :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2577030/images/2012/pic_201307593.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2577030/images/2012/pic_201307713.jpg" class="image">


RSS 2.0