The Body Shop.

Det har blivit en hel del handlat på Body Shop den senaste tiden. Deras grejor luktar ju hur gott som helst och fungerar väldans bra med :)


Jättemycket kärlek!


Tankar.

Oj oj vad mycket som snurrar i huvudet på mej nu. Jag vill åka till USA, jag vill träna, jag vill jobba och ha ork till allt vanligt som jag brukar göra annars. Just nu är jag avstängd från jobb med tanke på mitt tillstånd som gör att ja inte kan jobba. Det är inte riktigt min grej. Vad tråkigt det är att inte göra något. Jag vill ha ork och så vill jag att kroppen ska bli som vanligt igen. Jag var hos en kompis innan några timmar och efter det är ryggen nu helt kaputt.
Sedan har jag haft ett himla sug efter att åka till USA i ngn vecka nu. Jag vill bara åka dit och få va. Eller kanske flytta dit, de hade varit något. Tänk att få flytta dit iaf för ett år. Det hade varit häftigt!


Vila.

Det här med att vila just nu är inte min grej. Så fort ja lägger mej ner så vaknar en annan person i magen och håller låda i magen. Visst är det mysigt men jag skulle faktiskt vilja sova ut och få vila lite ja med. I natt hade jag äran att ligga och känna när någon hickade i magen och lyssna på sambon som både snarkade, gnisslade tänder och drömde konstiga drömmar. Är därför ganska sleten idag. Ska försöka vila en liten stund nu iaf om det tillåts :)


Städa städa varje fredag...

Förra veckan började jag städa köket lite smått, av det märks absolut ingenting längre, förutom frysen som är avfrostad och jättefin fortfarande. Förresten så är hela lägenheten upp och ner nu. Helt sanslöst men vi har inte haft tid. Jag tänkte då att ja ska ta mej lite tid och städa nu. Inte så kul men ett måste om vi inte ska tillbringa hela helgen med en mopp och hink i högsta hugg...


Tvätta bil.

Sjukt ful bild på mej men den bjuder jag på! Tvätta tvätta...


Återlämning.

Eftersom säsongen nu är slut så skulle även racerbilarna återlämnas till de mörka afrikanska skogarna. För sista gången i år så tog vi den stora familjebilen och körde en sväng. Hann med lite god mat och shopping. De är tur man har stor bil så grejorna får plats iaf!


Besök.

Hade finbesök här om dagen, herr Simon visade ett väldigt intresse för skohyllan.


Kalas.

Kalas för Doffer! Rosa tårta ska det vara!


Kärlek.

Det har hunnit bli den där dagen. 1 år, har vi verkligen bara varit tillsammans i 1 år?!? Det känns som att det alltid varit vi. I vilket fall så är det ett privilegium att få vara tillsammans med den absolut underbaraste mannen jag vet. 1 år har gått väldigt fort och det är det absolut bästa året någonsin hitintills, snart vänder vi blad och kliver in i något helt nytt för oss båda. Underbart!


Fest.

När alla race var avklarade var det dags för avslutningsmiddag. Festen hölls på Volkswagen showroom i Sthlm. En väldigt trevlig kväll, inte lika kul att gå upp tidigt dagen efter men det är en annan historia.


Förberedelser.

Såhär kan det se ut en fredagskväll i IPS tältet.


RSS 2.0