Sömn?!

Vad är sömn?! Sedan i onsdags morse har jag knappt sovit alls. De få timmarna jag fått ihop kan man lätt räkna på 1,5hand men vad gör det?! Får ta igen det en annan dag. Man kan utstå väldigt mycket för en liiiten Isabelle.


Kärlek vid 1:à ögonkastet!

Japp, det gäller båda de där filurerna :)


LED

Det har vi en hel del av här hemma. Det senaste är lampor under sängen. Lite porrstudio över det hela. Fast det är rätt fint. Man kan ändra färg så det behöver inte vara rött :)


Vid denna tiden för exakt ett år sedan.

Då såg det ut såhär. Guuud va konstigt det känns att sitta hemma i soffan och inte vara på plats :( Nästa år är jag på plats igen!


Gardiner.

I fredags tog jag mej i kragen och sydde en gardin. Det var väl på tiden. Mamma var här och hjälpte till- annars hade det väl aldrig blivit ngn gardin. Är iaf nöjd med resultatet. Inte helt raka sömmar men de va min första gardin och jag var lite halvtrött :)


Äntligen!

Så funkar det att skriva här igen. Vilken tradi app de e när den inte fungerar, men nu kör vi igen då!


Att färga eller inte färga.

Jag kan inte bestämma mej, vilken färg ska jag ha på håret!? Jag vill inte bara ha brunt utan med lite liv i. Egentligen vill jag ha knallrött men det gillas inte av den andra hälften här hemma. Så jag väntar med knallrött tills i sommar ;) Men jag vill göra ngt med håret nu. Fast jag kan tänka mej vänta några dagar till. Funderar på den där färgen. Både brunt och liiite rött :)


HerreJisses!

Var inne och kikade på instagram och såg en tjej jag inte pratat med på år och dagar. Mitt bland hennes bilder hittade jag denna bilden! Den är tagen för 7 år sedan i Strömstad. Gud va tiden går. Det var en kanonhelg- så många minnen. Herregud ja. Haha... Tiderna förändras verkligen. Jag tror alla som var med den helgen har barn, är gifta, ska ha barn osv osv... Det var tider det, men jag föredrar tiden som är nu.

Tjingeling!


Kavaj.

Gud så snygg denna är! Jag vill bara krympa till min vanliga storlek igen så jag kan ha fina kläder igen! Snaaaart snaart när bebisen är utploppad! Hoppas den tänker hålla sig inom en rimlig tidsram för utploppandet!


Idag.

Idag blev det inte riktigt som planerat. Emil skulle vara ledig så vi skulle fixa och dona en massa men i stället så är han ute och kör lastbil. Jag har tvättat en massa och donat lite själv. Katta har även varit här och fått sitt löshår avplockat, det var lite trixigt men det gick ganska smärtfritt. Sedan har vi varit hos Mia och klipp henne. Så lite har blivit gjort. Nu sitter jag mest och degar i soffan, ska man sova eller försöka hålla sig uppe tills Emil kommer hem?! Vill ju gärna vara uppe när han kommer så jag får en puss när jag är vaken. Ska nog göra ett försök. Kan ta och duka till frukost så länge så håller jag mej sysselsatt i 5 min till :)

Tjingeling!


Julkalender.

Här ska det bli rent och luktas gott!


Diskussion i nattmössan.

Här har vi min och Emils diskussion i morse. Inte så givande dock men ganska rolig.


Tidig frukost.

De blev en himlans tidig frukost idag. Vaknade nog till lite för mycket när Emil började snacka med mej i sömnen i morse. Vaknar jag så måste jag ha frukost.. Så det var bara att gå upp och äta med Emil. Nu är han på väg till jobb och jag ska försöka sova lite till innan det är dags att vakna på riktigt. Ska försöka åstadkomma lite mer idag än vad jag gjort de andra dagarna, men bara försöka. Nu får man ta det som det kommer eftersom man själv inte kan bestämma över kroppen längre :)

Tjingeling!


GelLack.

Då var det dags att byta nagellack. Blev lite vintriga naglar denna gången. Jag gillar verkligen GelLacken. De sitter bra och det går fort att göra naglarna. Inget krångel alls. Kanonbra!


Vid matbordet.

Vad gör ni vid matbordet? Har ni kul? Tråkigt? Det är dumt att ha tråkigt så vi föredrar att ha kul!


Väla och BM igen.

Hmm, funderar allvarligt på att gå och lägga mig igen. Gick upp 06.55 för att göra frukost till Emil så vi kunde se på julkalendern tillsammans innan han körde till jobb. Nu är jag toktrött. Beror ej och för sig på att jag går upp x-antal ggr per natt. Igår somnade vi kl 19 i soffan haha. Direkt efter julkalendern var det god natt.

Det var full rulle (så gott det går) hela dagen igår. Gick upp relativt tidigt och donade här hemma. Sedan fick ja för mig att åka till väla. Ett varv runt där tog över 2h! Gå, vila,gå,vila... Tur jag var själv haha. Sedan var det dags för ännu ett besök hos BM. Äggvitan var borta men jag samlar på mej ganska mycket vatten. Så får det väl vara. Verkar inte kunna göra ngt åt det. Jag får i princip inte ner fötterna i några skor alls längre. Foppatofflor funkar ju inte längre heller haha.. Men det är bara att stå ut nu- inte många dagar kvar. Sedan var det hem igen och inte göra så mycket, äta lite och somna i soffan :)

Hoppas ni inte är äckelmagade för här kommer en finfin bild på min ena fot. Den blir dessutom förskönad på bild, i verkligheten är den lätt plommonlila ;)


Julkalender.

Eftersom jag fått en paketkalender (av mig själv dock) så måste Emil också få en ju. Han hade dessutom aldrig fått det när han var liten, så då får man få det när man är stor. Det måste ju vara lika för alla.


Julkalender.

Här gömde sig ett schampo för torrt hår. Himla bra det också med tanke på årstiden vi har nu. Man känner ju sej som miss fnas. Testa testa!


Julkalender.

En styck mascara. Mycket bra då min andra börjar ta slut. Får vi se om den faller mig i smaken.


Idioter finns det gott om- överallt!

Varför finns det alltid idioter överallt?? Sånna i trafiken retar mej ngt enormt. Först har vi ju som sagt de jävlarna som tydligen beställt sin bil utan blinkers- de borde ju vara standard med blinkers på alla bilar. Sen har vi de som alltid ska köra som idioter oavsett väglag. Igår tex, snorhalt ute. 98% av alla kör försiktigt. Sen kommer de där andra som SKA köra så fort som möjligt trots de knappt går att få stop på bilen om man kör över 70km/h. Blahä! Igår träffade ja några sånna idioter. Jag och de flesta andra körde normalt, sedan kommer de en jävel som bara blåser om alla andra. Efter några 100m så kommer denna idiot också på att man bör bromsa när det blinkar och har sig framför en. Idioten bromsar och hinner precis undvika att braka in i allt blink och alla andra. Varför?! Eg bryr jag mej inte ett dugg om denna idioten men alla andra runt om?! Hade han/hon varit helt ensam där på vägen så hade han/hon gärna fått köra ihjäl sig men när där är en massa andra också?! För fan- kör ordentligt!


Mer idag.

En sån här liten sak kan reta gallfeber på en altså! 3 pyttesmå bitar kvar och de vill inte alls som jag. Eller ja, nu är det löst och "problemet" efter detta är också löst nu. Har lämnat ett halvfärdigt bygge till Emil vid frukostbotdet så kan han sitta där och knåpa på det i morgon bitti.
Annars har dagen avlöpt lugnt och stilla idag. Var nere på julskyltningen i stan innan men de va inte mycket att hänga i granen. Dock tog själva rundan på stan 1,5h! Helt tokigt. Blir ju fan omgådd av tanter med rullator numera haha. Men skönt att få ta en promenad iaf. Just det!! Jag har hittat ett par örhängen som jag letat efter huuur länge som helst. Trodde verkligen de försvunnit i vår flyttröra vi hade innan men nu är de äntligen hittade igen. Det tackar vi jätte julgranskulan för, hade jag inte börjat leta efter den hade jag inte hittat örhängena. Superglad!!
Kanske är dags att sova nu. Klockan ringer 07.00 i mrg bitti. Tänkte kolla på julkalendern på tv då.

Natti natti.


Igår och lite idag.

Igår hann vi med en massa. Städade, fixade och donade. Fortfarande en del kvar men det som skulle göras igår blev gjort. Idag står det bl.a. sy Emils jacka, byxor, ställa in lamporna i garderoben och vika mer kläder på schemat. Emellan där tänkte hinna vila lite nu snart och sedan gå på julskyltningen nere i stan.
Igår blev jag vallad halva stan runt. Två av Emils kompisar var nere här så vi bestämde oss för att äta lunch, gå en sväng på stan och sedan fika lite. Mycket trevligt. Lunch blev det på il café brutale. Där e sååå gott! Har ej och för sej enbart ätit parmaskinkssalladen där innan men igår provade vi på pizzan. Den var riktigt god den med. Inte riktigt i samma stil som La pizza men nästan. Så nu kan ja rekommendera både pizzan och salladen där ifrån. Sedan blev fikan på Pistachia. Även där är allt så gott. Frångick min vanliga chokladpyramid till kaffet och tog chokladdoppade frukter i stället. Väl hemma hängde vi upp alla julstjärnorna. Eller ja, en saknar en lampa... Får ordna det senare idag. Sedan blev det mys i soffan och film resterande delen av kvällen. Nu känner jag att det nog är läge att vila lite. Det rekommenderas inte att gå upp kl 8 när man lagt sej vid 1 på natten och där emellan varit uppe 500 ggr för att gå på toaletten...

Natti :)


Julkalender.

I lucka nummer 2 fanns ett lip butter, chocomania.


Julkalender.


RSS 2.0