Hemorrojder

Jag är så tillfreds med mej själv just nu! Har ett mys tillstånd i kroppen. Härligt! Nu är det bara bli en massa sol ute med så kommer allt vara perfa!

Har haft en riktigt mysig dag idag med mina nära och kära. Som alltid så blir det mycket-rent-skit-snack när vi e på g. Skrattar så tårarna sprutar. Sedan morfar försvann så har det blivit mer av den saken. Man tar tillvara på alla tillfällen man kan!

Nu ska jag ta och mysa ner mej i soffan en stund (helt själv ;( ) innan jag måste gå och sova. Kl 04.30 ringer klockan... Då e det bara upp och hoppa och åka tåg =)

Tjing Chip


Tid

Om klockan skulle kunna vara så snäll och gå lite fortare så skulle jag bli jätteglad!

Tack och bock!


blipp

Red Bull ger dej vingar- vilket jävla skitsnack! Jag har druckit hur många som helst o inte fan har jag fått vingar....


oooo

åhhhh, faan i helvete blääääeee örk!


Husvagn

Jag avskyr att inte veta!

Har haft mina 3-4 bästa veckor på väldigt länge nu. Så härligt att få må bra, vara glad, känna sej uppskattad, få vara sej själv osv osv... Och det är en enda persons förtjänst. Ingen annans! Hoppas aldrig känslan tar slut. Jag har "mått" dåligt tillräckligt länge innan...


=)

Torka just nu, eller så är mitt liv bara fyllt med en massa annat =)


Vackert

Im Back! Wihooo!!

Jenny lyckas gång på gång, har haft en underbart trevlig helg! Och än är den inte slut. Man vet aldrig vad som händer! Eg har jag inte gjort så mycket men de e kanske det som är bra. Har bara gjort precis vad jag själv vill.

I fredags tittade J förbi när jag slutat. Satt och snackade en massa skit och rökte vattenpipa. Det behövs inte så mycket för att de ska bli bra.

I går var jag ute på knutstorp hela dagen ochh det har resulterat i en solbränd Jenny... Aj på vissa ställen! Men riktigt trevligt var det. Träffade en massa kompisar och tittade på många bilar. Flirtade lite med Carl Philip haha... Han stod o kolla bara några meter från mej.
Efter lunch bänkade jag mej hos M, hade världens vip plats, såg och hörde allt som var värt att höra! Småpratade med Herr o Herr Farbror blå- väldans trevliga pojkar och alla andra där så klart. Kärt återseende med B oc E.

Brummade hem med huvudvärken Allan- för lite vatten...Vilade och sedan hämtade jag upp E. Blev seeen kvällsmat och sedan guidade jag honom genom HBG i natten. Riktigt trevligt det med! Var uppe vid kärnan och kollade utsikten- HBG är fantastiskt vackert!

  

Bilar. Bilar. Bränd Jenny.

Idag är det tvätt och städdag då jag inte ska gå ut i solen med mitt fina brända ansikte.... Blahäää!

Fast om ngn timme e det nog ok att gå ut och hitta på bus!

Chip Chip


Skånskan

IBLAND BLIR DET INTE SOM MAN TÄNKT SEJ.

IBLAND BLIR DET MYCKET BÄTTRE!


Öra

Seeen och dålig uppdatering här- i know!

Meeeen jag har haft bättre saker för mej. I helgen jobbade jag- och det  var bara jobb som gällde. Lång pass men det ska göras. Var ju fint väder så jag klagar ine. Helt okej att stå på perrongen och titta lite på solen. En och annan glass slank ner också- måste njuta lite. Jag bara älskar Twister glassen- den vanliga. Inte den nya för den smakar bläää!

Igår blev det lite spontan fest.
J ringde o frågade om jag ville komma och jag var ju ledig idag med så varför inte. Det var riktigt trevligt =) Många tokiga samtalsämne och grejor som hände. Jag är tex en jäkel på att kasta upp popcorn i luften o sen fånga dem i munnen!

 

Idag har jag bara njutit. Varit hos mormor och sedan träffat J. Handlade bubbleskor till henne och lite annat smått och gott. En jacka, hatt och en lykta fick följa med mej hem. Jackan var välbehövlig. As kallt ju ju! Hemskt när de varit så varmt innan! Gillas inte! Tyckte det var riktigt bra när det blev lite varmare- slapp ja skaffa en jacka extra men det sket sej... Jaja, så är det.

Nepp nu ska jag faktiskt ta och lägga meji soffan med en filt. ska bli trött så jag kan sova om en timme =)

Chip chop


Trött

Jag sov till 14 (!) idag! Hujja mej!
Det bevisar nog bara hur jobbigt lr hur mycket det var på jobb att göra igår...Nu kör (åker) vi igen! Gbg here i come!


RSS 2.0