Pink

Ojojoj, jag har heeelt snöat in på rosa ögonskuggor nu! Kom in på centralen i gbg och där finns min favorit Lindex affär! De har alltid stora storlekar i BH och en massa kuligt smink. Och idag va där ngn nyhet, maxfactor diamond ngt... Såååå fina ögonskuggor i vilket fall som. Den rosa fick följa med hem trots jag inte borde handla ngt :/ Hade iaf liiite rabatt på den haha =) Nu e det dags för lite lunchrast innan jag ska åka him! Och i mrg e det fredg! Som jag har längtat efter denna helgen. Kommer bli en av dem bästa. Jag är helt säker på det ;)

Chip Chiip


Påskägg

Sådär! Jenny har vaknat igen!
En lång helg är slut för denna gången 8(
Har haft ännu en underbar helg i vilket fall som helst. I fredags var det bara att masa sej upp tidigt då jag blivit medbjuden på V.I.P. shopping kl 07.30 av J gumman. Så upp och shoppa, him och byta om och sedan bar det av till Louisiana med M där det var en Picasso utställning. Väldigt kul att ha kollat faktiskt. En massa roliga tavlor, några fula och ett par man skulle kunna tänka sej ta hem.
Tog en sväng i helsingör och shoppade en massa saker.
Väl hemma så fick vi låsa in alla sakerna i ett skåp så vi skulle kunna ta oss runt i stan. En fika på Pistachia- de kan nog ha stans fräschaste fika där! Me like! Iaf när vi fått i oss lite socker bar det av till auktionskammaren och där hittade jag 2 glas grejor jag bara var tvungen att ha. Himma i soffan bara däckade jag helt totalt av utmattning och av onda fötter!!



Lördag upp och hoppa tidigt igen och iväg på auktion. Vann mina saker jag ville ha så är sjukt nöjd!
Sedan tyckte både J och S att jag skulle följa med ut så efter typ 5 min betänketid så ombestämde jag mej och det blev dags att göra sej iordning för kvällen. Åkte hem till J och hade lite förfest med henne och H. En riktigt trevlig brutta. Träffade en massa kul folk hela tiden, nästa gång får det nog dock bli en utgång i Halmstad i stället :)
Och ja, dagen idag har tillbringats i sängen med en massa liter vatten bredvid- så nu e jag pigg o glad igen.... Lagom tills man ska gå och lägga sej igen.


Chip Chip


Fika

Himma =)
Det har blivit en lång dag. Upp vid 4.30 för att gå till jobb och sen har allt gått i ett. Precis när jag kommit hem och lagt mej ner i sängen så plingade brosan på dörren. Han ville åka ut till väla och kolla kläder. Sagt och gjort! Väl ute på väla så hittade jag två par byxor och han inget haha...
En liten fika och sen så bestämde vi oss för att åka till morfar och hälsa på och fika. Kändes bra efter helgens påhälsning av honom =)


Fika med morfar <3

Chip Chip


Bubbly

Bubbly!
Ohh yes, fråga mej inte var allt kommer ifrån men jag mår bra och har kul heeeela tiden! Har dock varit helt däckad i två dagar efter 2 superlånga pass på jobb men har varit lika glad hela tiden ändå. Hade en superdag på jobb igår, åkte bara med hel härliga människor.  Igår hade jag besök av söta S! Vi åt goood mat och prata en massa skit =) Snart blir det en nog liten tripp till HD och Ullared. Sist tog vi en liten avstickare till Ullared kl 16 på eftermiddagen då vi egentligen skulle åka till familia... Tokkul som alltid. Snart är det sommar och då blir det fler tokiga upptåg med S- och alla andra så klart!
Ska ha rast här uppe i gbg i två timmar till.. Har inte riktigt koll på vad jag ska göra. Här är ju inte riktigt öppet i några affärer vid denna tiden på morgonen- jo Lindex på centralen- där har jag dock redan varit och lyckades inhandla 3 ögonskuggor på kort tid haha... Jenny super shopparen. Ohhh, just det- fick ju ett smeknamn av en resenär. The Winner- och det stämmer väl ganska så bra tycker jag!!
Frukost!

Chip Chip


Trött

Hej Hej!

Agda 85 år här, så känns det iaf! Helsingborg- Köpenhamn, Köpenhamn- Växjö, Växjö- Kastrup, Kastrup- Helsingborg.
 Lite lätt trött i huvudet nu vill jag lova. Har nästan haft en perfekt dag. Allt har flötit perfekt fram tills Eslöv... Där verkligen kaskad spydde en kille... Och jag är ju extremt fänslig för spyor så jag fick stå och trycka i en hörna för att själv inte spy. Lagom kul... Fy för. Men tack gode gud så var R med på tåget och kunde styra upp det hela lite iaf =) Så rolig har min dag varit... Och nu har ja noll koll på vad jag ska göra. Kanske sätta mej och läsa lite. Hann ju med lite snabb shopping på lunchen. 2 nya böcker blev det! Och ett nytt nagellack...
Åhhh, man måste ju äta också- jag pallar inte det också! Kan ngn komma hem med lagad mat till mej? Snälla!
Jag äter nästan allt! Går man ocj lägger sej så kanske man slipper äta...
Nähe, dags att göra ngt vettigt- typ lägga sej i soffan!

Chip


Kvidevitt

Vilken underbar morgon, massa fåglar som kvittrar, varmt och gott ute (med en skånings mått mätt) och Jenny är glad! Detta kommer bli en ba dag, det känner jag på mej. Massa jobb sen ut och röra på fläsket! Måste få med mej söta S också så hon inte drunknar i plugg =)
Ha en trevlig dag alla för det ska jag ha!

Chip


Ullared

Fick en liten tanke när jag kollade på ullared nu... Det är ju rätt många tjejgäng som åker dit och handlar...Men finns det grabbgäng som åker dit för att shoppa billigt en hel dag eller flera dagar?? Jag har varit där X antal gånger men då ser man bara stora gäng av tjejer eller tjejer som dragit med sina killar/gubbar. Den enda gången man ser dem med glada miner då är när de e på nedre plan med elektronik o annat kraffs eller i fika hörnen ju... Hmm..Jag ska allt spana nästa gång jag åker dit!
Nu e de strax dags att leta upp pyamasen och nattmössan! Lååång dag i mrg! Ska försöka ta mej en liten joggingrunda när jag kommer hem efter jobb så måste vila ordentligt! Burberry bikinin väntar ju på mej!!!!!

Chip ohoj


Plippetiplopp

Himma igen!
Haft världens runda idag, tandläkaren, sjukhuset, mormor, stan osv osv.. Nu har jag landat hemma- heeelt sanslöst trött med huvudvärk. Bläääe! Det hade jag ju inte planerat alls!
Tandläkaren var en trevlig överraskning, jag hade fått en ny uppdaterad verision av den andra jag hade :) och dessutom hade jag perfekta tänder! Gillas!
När vi kom till sjukhuset så var vi tvugna att kolla om det var vanliga röntgen vi skulle till lr om det var en annan avd, då svarar sköterskan så nonchalant hon kan att det var ju absolut inte där vi skulle vara... 
-Nähäää, men var ska vi ta vägen då?
- Endoskopi så klart!
- Ja, och hur hittar vi dit då?
Så ville hon knappt svara, idiot kärring!
-Nere vid hissarna ju.....
Så, antagligen va vi helt dumma i huvudet för det är ju självklart att man ska veta var man ska gå och dessutom ska man veta exakt var det ligger också... Jaja, inget att bry sej om eg (kärringen hade väl inte fått ngt på ett tag) men hade inte varit enklare att bara säga att vi skulle inte vara på den avdelningen utan på en annan som ligger längre ner i korridoren.... BÖ!
När mormor blev plågad tog ja mej en prommenix på stan och en liten glass. Gott, fast jag gillar Twister original bättre än den nya! Blanda vanlig glass och isglass va inte så uppskattat av mej.
Hämtde iaf hem en lagom lullig mormor- och ni ska veta att min mormor dricker inte en droppe alkohol så detta var en syn. Jag har skrattat så tårarna rann.... Hela vägen hem och hemma låg jag nästan på golvet och skrattade. Härliga mormor! Nu ska jag också lägga mej på soffan, inte för lullighetens skull utan för huvudets skull..


Drömmer mej tillbaka till miami!

Chip o hej


Ingen sovmorgon!

God förmiddag!
Känner mej som en liten tant idag. Trots att jag är ledig idag så vaknade jag pigg och glad innan kl 07.00 i morse. Ingen ide att sova vidare om man är pigg ju så upp och hänga tvätt, laga middag, diska osv osv.. kl 8 tyckte jag att netto skulle ha öppet men tji fick jg så det var bara att traska hem igen efter bilnycklarna och köra till ica. De hade iaf öppet, men haft inbrott under natten så där var i stället en aning rörigt och varorna hade inte riktigt kommit på plats...Jaja, jag fick min grädde till maten iaf.

 Har tom hunnit en sväng på väla men fick inget napp där. Vill ha jumpsuiten som de har på reklamen men den vill tydl inte komma till butik! Blir tokig på sånt!
Fick även ett samtal från min gamla vapendragare Vanberg! Så glad jag blev. Han ska vara i pågatågens hemland i två hela dagar så får se om vi hinner träffas ngt, annars har vi en hel helg framför oss. Kommer bli många skratt och ett antal flaskor vin uppdruckna med det gamla gänget då. Längtar så!!!!



Vanenberghen och Skånskan
(sen får ni själva lista ut vem som är vem)

Chip chip


Torka

Ja jisses vilken torka det varit här! Denna helgen har jag vigt åt mitt älskade arbete. Helsingörssträckan kan jag innan och utantill nu(kunder det redan innan helgen). En morgon bajjer vid 8:a på morgonen där är inget konstigt (själv kräks jag nästan av lukten av öl vid den tiden) folk som skitit på sej är återkommande objekt och andra konstiga ting. Tackar gode gud för mina kollegor!
Har dock hunnit vara lite privat, vad på bio med N igår och såg Hur många lingon finns det i världen.
Det är en film ALLA borde se. Halva filmen skrattade jag med dem och andra halvan grät jag med dem. En otroligt bra film som får en att tänka efter ordentligt!
Dagen idag har jag nästan enbart varit med familjen och i morgon blir en liknande dag. Ska hjälpa Mormor <3 halva dagen- vilket jag gör med ett leende!
Dags att undersöka lite recept tills i mrg tror jag, tänkte fixa ihop ngt gott till mej och mormor som vi kan äta efter vår runda.

öööffff :) hahaha...

Chip chip


Popcorn

Äntligen hemma!
Blev en riktigt lång dag. Åkte kl 6.50 i morse och är hemma nu 18.40. Gud va glad jag är att jag inte har ett stillasittande jobb. Höllt på att somna efter halva dagen. Inte för att det var en ointressant utbildning utan för att man inte är van vid att sitta stilla så länge. Det var iaf en riktigt bra utbildning! Är jätteglad att de har ändrat upplägget för den. Och S gjorde ett jättebra jobb. Klar och tydlig hela tiden. Dock är det ju alltid folk som ska "förstöra" genom att spela dingel. Fan asså, vi e inte 14 år längre.Och ja, jag får va tråkig men jag kommer dit för att lära mej saker och sedan tycker jag det är respektlöst mot den som håller i utbildningen. Ett par skämt är roliga men sen räcker det. Gaaaahhh!!!

Himma nu iaf och ska fixa till lite mat, pallar eg inte men det är nödvändigt. Sedan för ja la ta och slänga mej i soffan och inte göra ett enda dugg mer idag =)
Undrar om det är ngt kul på tv idag- beh eg inte bry mej för jag lär somna i vilket fall som haha...

Så ja, alla andra får väl ha en bra kväll så går jag och tar på mej myskläder och poppar popcorn ;) Alla är välkomna att joina!

Chip Chip


Nudel....

Sekta nudlar DeLuxe!!!
Det står det på en kinesisk meny! Helt tokigt roligt. Undarar vad det är i den rätten för inte fan ska de få steka mej!!


Två DeLuxa tjejer! Saknar dej bruttan!!!!!

Chip Chip


Pingback

Vilken dag :)

Hade ett wake up call med J, som är min glädjespridare här i livet =) Du vet hur mycket du betyder för mej!!

Sedan så dansade jag hem till finaste N för en massa skit snack och en lång blåsig prommenix. Sedan fick N för sej att vi skulle baka en kaka- sagt och gjort- 50g (250 ;) ) och 1,5 dl vatten senare så var kakan i ugnen. Lätt och smidigt!

Him till ÄLSKADE mormor som ett spjut och avnjöt en god middag. Sen somnade jag på soffan hos henne. Mys! Sedan fick hon vara sällskap uppe på bilprovningen! Trodde aldrig vi skulle komma där ifrån. Måste varit en ny liten ettrig bilprovare där haha... 45 min! Tokigt! Som hon drog o slet i precis allt. Trodde nästan däcken skulle trilla av som hon drog. Sedan sprang där en kille och flirtade med mormor konstant! Den tanten har det bra hon =) Som vi skrattade konstant där uppe. Hon är nog lätt en av mina bästa vänner! Sedan morfar gick bort har vi kommit varandra så närma. Helt underbart- och då ska ni veta att vi var väldigt närma varandra innan. Morfar hade förresten varit och tänt (!) en lampa till henne i natt. Nu tänder han i stället för släcker. Snällt faktiskt. Jobbigt att byta lampor hela tiden!

Nuuska jag ta och hoppa lite i golvet och lyssna på oförskämt hög musik- måste hämnas lite för igår och alla andra dagar! Mohahahahaha!!!!


En ngt blek J i ett lite mer soligt Miami =)

Chip Chip


God Morgon

Väldigt god morgon idag!
Solen lyser mega massa mycket in genom mitt fönster- så mysigt! Hoppas den tänker fortsätta göra det hela dagen lång. Har inte så mycket inplanerat idag. Tänkte ta mej ut och springa lite, om det inte blåser för mycket vill säga... Gör så ont i öronen annars. Annars e det nog bara dammsugaren som ska få ta en svänom här hemma och så ska jag gå upp till mormor tänkte jag. Men schemat kan ju alltid ändras =)
Nähe.. Nu ska jag ta tag i morgonsamtalet med klumpen! Måste ju väcka sömntutan =)

Tjingeling


Kassettbandspelare

On the flor- Jennifer Lopez

Kan inte sluta lyssna på den. Den e grym- så enkelt är det! Jag har lust att festa NU! Väntar ett par dagar till så blir det roligare! Tänker tillbaka på helgen då jag hade HUR kul som helst *wihoo* Kommer lätt bli en repris snart! S, S och jag ska till M snart och festa är det bestämt! LÄNGTAR! Sedan får vi inte glömma SM finalen i innebandy- den närmar sej med STORMSTEG! Då snackar vi om fest hela helgen lång med bästa bruttorna!
Sedan har D lärt mej att man ska åka till Tylösand i sommar och festa- först ska man tydligen spela minigolf och sedan gå på Leffes! Vilket namn! Hahahaha..... Men jag är öppen för allt!

Nej, nu är det J time!

Chip Chip


U can kiss my ass!

Vilken dag!
 Utbildning Utbildning Utbildning!
Men gud va bra den var! Jag har varit på denna utbildningen 3 ggr nu tror jag och det är först NU jag förstår hur allt är uppbyggt o hur jag skall göra. Har man bara en lärare som kan förklara allt ordentligt funkar hjärnsystemet sååå mycket bättre! Hoppas verkligen denna läraren får fortsätta med detta för hon gjorde det sååå bra. Passa er  för nu kommer J vara på g med bötesblocket!

Läget annars då?
UNDERBART! Mina lyckorus fortsätter komma titt som tätt haha... Wunderbart! Jag skulle kunna dansa lambada dagarna i ända. Mina armhävnings övningar går frammåt. De som känner mej ordentligt vet hur mycket jag AVSKYR armhävningar men de ska nog fixa sej. Tack vare N och J SKA det gå!

Kärlek vid första ögonkastet? Tror ni på det?
Jag tror stenhårt på det! ABSOLUT!
Första gången jag såg neverfull föll jag pladask, speedy lika dant och senast på bahamas så smälte jag när jag såg Mr. Gucci :)


Pusselipuss!

Chip Chip


Fucking perfect!

Sååå glad jag är! Jag och min elefantkompis Sara har tagit ännu en låååång prommenix som har varit fullt med tokiga skratt! Varför har vi inte gjort detta oftare innan!! Jag kommer förlänga mitt liv massor om vi är ute och prommenixar ett par ggr i veckan. SÅ mycket minnen, så mycket skit och galna saker vi har upplevt tillsammans!!!

Fick precis ett mms av henne och hon har varit ute och hoppat för mej. Nu kommer jag inte ihåg vad det hette men man skulle vara ute och hoppa över eldar ikväll för att året skulle bli bra. Ngn persisk tradition/sed och jag bara tyckte det var helt underbart när hon berättade allt för mej. Jag ska också börja hoppa över eldar =)



Chip Chip


Biletter

Utbildning! Japp, i mrg ska jag på utbildning i Kristianstad =) Det innebär att man får ha privata kläder på sej. Trlalalala så glad man blir...men så heelt plötsligt blir man typ halvt handlingsförlamad...Öhh...Jag får välja kläder själv. Inte korvgubbe randigt. Vad ska man ha, byxor, kjol, bikini, pyamas, morgonrock kanske... Så jobbigt att få välja själv!


Öhhh ?!


Grodlår

En pigg och glad Jenny är den bästa Jennyn!
Var så fruktansvärt trött efter jobb så lite sömn var nödvändigt, men som sagt- Pigg o gla som kex chokela igen. Har precis sörplat i mej nyponsoppa med glass o prickar. Så gudagott! Hur kan en så enkel sak vara så god? Fundera på det ni!

Jag ska fundera lite på om jag ska ta mej i kragen och städa lite eller om jag ska skjuta på det lite till. Hur kul är det eg?! Nä, just det- SKIT TRÅKIGT! Och bor man själv och är själv får man bestämma heeelt själv!

En helt annan sak har jag iaf bestämt. Det är vilken som blir min nya bikini till sommaren- el hur J!?! Vi får kitta ihop hahaha =)


Känner på mej att detta är Jenny´s år! På riktigt altså! Precis alla dörrar står öppna för mej. Många motgångar måste ju resultera i mega mycket mer medgång!!!

En glad bild fr i somras =)

På med musiken o fram med min dansanta dammsugare Åke nu!!! Wihooo!

Chip Chip


Dagens hjälte..

Är JAG! Jag är helt övertygad om att alla som skulle av i kevlanch tycker det. Då min tankspridde ( ;) ) lokförare råkade missa just den stationen, ordnade jag så att tåget på nästkommande stn väntade in oss och mina ressenärer verkligen rusade över dit och fick åka hem i stället för att vänta en timme.

Sedan hade jag en stackars förvirrad tant som inte mådde bra alls. Där fick vi ordna så att hon kom till sin dotter och sjukhus- hoppas jag. Gud vad jag ville följa med den lilla tanten och se till att hon kom tillrätta!

Har faktiskt kännt mej ganska så nyttig idag men jag är så slut! Att jobba 06.34- 17.05 med sin lunch 09.42 är faktiskt ingen höjdare. Hoppas det händer ngt i den turen.

Nej som sagt....Inte många knop idag. Ska fixa till lite mat och sedan ska jag inte lämna soffan förrän jag ska sova.



Las Uniformus =)

Chip Chip


Ge mej!!!


Amorphophallus Titanum

Gigantisk Vanskapt Penis!

  

Jag vet faktiskt inte riktigt om jag tycker den ser ut som det. Möjligtvis som en skrumpen majskolv kanske. Dock oerhört vacker när den blommar i sina 72 timmar.

Chip Chip


Önskan

Ännu en önskan!

Snälla snälla, säg att du står i köket när jag kommer hem i kväll!



Chip Chip


Långkesingar

Har åkt med en helt underbar kollega fr TC, jag skrattar lika gott med honom och åt honom varje gång vi åker tillsammans. Han är inte här ifrån utan lite varmare breddgrader.. Alla som jobbar på mitt jobb och åker G vet vem det är så beh inte nämna några namn.
Han tycker alltid det är lika kallt-varje gång vi ses.
Idag är det ca 6-7 grader varmt ute- vilket jag tycker är ganska hyffsat faktiskt.
Men han tycker det är fruktansvärt kallt. Men det bästa var faktiskt att idag behöver han bara TVÅ par långkalsonger. Och ett par ordentliga vinterkängor. TVÅ par- japp ni hörde rätt. Hade jag haft det hade jag svettats ihjäl. Tokigt! När det är över 10 grader räcker det med ett par :)
Han tyckte de va lagom varmt med ca 45 grader....Då ligger jag under ett parasoll med en fläkt och bälar vatten haha..Så olika vi är! Finns inget rätt eller fel!



Chip Chip


Inte nu =(

Uffhh..Vaknar sådär härligt varm, svettig och ganska tung i huvudet. Tack för den Åke! Snorförkyld och tung i huvudet. Precis vad jag behöver denna veckan som verkligen är fullproppad till bredden. Men men, man ska inte va ledsen... Får väl ta och proppa i mej ett antal panodil, dricka 100 liter vatten och lite kaffe så ska det nog bli bra. Dags att ta en vända till Götelaborg för att sedan vända ner till Köpenhamn ganska så omedelbart. Kan bli en lång dag med tanke på mitt härliga tillstånd.. Fan ;(


Min blekhet åt dej och din glödhet åt mej

Himma, efter en nästan två timmar lång prommenix med Sara. En av mina äldsta vänner. Det är riktigt länge sedan vi sågs nu. Trots att vi max bor 300m från varandra så träffas vi inte så ofta. Det får bli ändring på det nu. Även om vi inte träffats på huuuur länge som helst så är allting alltid som vanligt när vi ses. Det är riktigt vänskap det. Vi båda hade massor att berätta, så vi fick nästan både skrattat och gråtit tillsammans. Mest skratt!



Hade en liten trött dipp när vi var ute och gick men det löste vi lätt med ett par salta döskallar och en skumnalle var för morfar <3

Kvällen ska spenderas med lillebror (som för övrigt är större än mej) och ev en pizza och film. Finns ingen bättre än han. Jag har två pojkar/män som betyder allt för mej och det är Pappa och Lillebror.  Finns inga bättre!


Nä, dags att välja outfit tills i mrg...hmm ska man ha väst eller tröja, randig skjorta eller randig skjorta, byxor eller kjol =) Finns många val.
Dock va den bästa jobbe uniformen den jag hade på mej i fredags kväll!! Inte mycket slår den :)

Chip Chip


Walk of shame day 3!

Tha weekend har varit underbar haha. Festen i fredags blev tokigt rolig! Trots ja bara kände typ 3 pers så blev de klockrent. Folket där verka va lika tokiga i huvudet som jag.
Ramlade hem dit där jag skulle sova runt 7 på morgonen och sedan sov ja nästan bokstavligt talat heeela dagen med undantag för några mat uppvaknanden haha. Nu är jag iaf pigg o glad och det finns 1000 möjligheter för denna dagen :)



Före festen i fredags!

Nu ska ja se om man kan leta upp den där malmö kanalen Din Gata, hondra komma sex!

Päron fläder på det!

Chip Chip


Kläder

Så, då är det väl dags att så smått börja göra sej iordning för kvällen. Ska ner till Malmoe. Lilla Rabbbii har fyllt år =) Har faktiskt inte varit ute i malmö på riktigt så det ska bli kul.Känner knappt ngn som ska dit heller men det är ju alltid trevligt att träffa nytt folk. Och efter en flaska vin så lär ju käften sladdra på automatiskt ändå...
Har iaf nästan bestämt mej för vad jag ska ha på mej så de kluddet slipper jag sen när jag väl är färdig. Det brukar verkligen se hemskt ut här när man ska välja kläder =/ Hela gången mellan toan och mitt lilla rum är då fyllt med kläder på heeela golvet haha.
Man borde kanske äta lite innan också- tur jag kom på det haha!

 

Chip Chip


Oreo

Är det bara jag som tycker Oreo reklamen är äcklig?!
1. Vrid
2. Slicka
3. Doppa
Och dessutom låter de barn göra det nu. Nej fy bläää.. Jag gillar den inte alls. Kommer aldrig någonsin äta en enda sån kaka!


Nyår



På nyår såg det ut såhär- ska man försöka göra något liknande i kväll kanske?


Gårdagens utstyrsel

Tänkte prova på de där med dagens utstyrsel som alllllla bloggare pysslar med. Eller ja det får bli gårdagens för de har inte blivit mer kläder än uniform o pyamas idag. Men herregud va svårt de va att fota en bra bild på sej själv. Så jag får helt enkelt ta en halvbra. Bättre än inget!



Tänker inte kliva upp ur sängen riktigt än utan ligga kvar tills jag skämms!

Chip Chip


Underbar morgon



Exakt såhär vackert var det när jag åkte från Alvesta i morse. Det var nästan så man trodde det var sommar ute  =)
Har sovit som en liten GRIS i natt. Hotellet hade sååå sköna sängar och lakanen ska vi inte tala om. Helt sjukt! Och stort rum fick jag, med stoor säng så jag var ju tvungen att provhoppa sängen, sova uppochner och på alla håll o kanter jag kunde komma på =)

Nu när jag tryckt i men en macka e det dock sängen som gäller igen- ingen hotellsäng dock. Men min duger mer än väl. Min groda ligger ju där redan så det ska bli mysigt att krypa ner. När tittorna slås upp igen så ska jag ha ännu en underbar dag =)

Chip Chip


Dags att dra på sej uniformen


önskan

Snälla rara tomten skulle du inte kunna ha en liiiten extra julafton, bara för mej? Snälla. Jag lovar att jag har varit jättesnäll ända sedan julafton. Detta är VILL HA på hög nivå!



Missoni handdukar =)

Sedan så önskar jag mej även en sådan här liten söt sak.



Chip Chip


Eftertänksamhet

Tid är inget man har utan något man tar!


Flyger

Jag har lyckats igen! Vet inte hur jag gör men jag är duktig på det just nu. Är i en annan värld känns det som...

Jag flyger runt på mina små Jenny moln. Det känns verkligen så. Ni vet typ som man är lite småfull- fast det är jag inte. Lyssnar på grymt bra musik- gammal sådan. Sinatra och dem gamla lirarna.
Det känns som om jag har en lång sidenmorgonrock på mej, små inneskor som damer i gamla filmer har- sånna med en liten klack och en liten toffs där framme.
Ett glas vin i handen och så står jag på min balkong och tittar på den fina utsikten och njuter av en solnedgång med min musik i bakgrunden, vinden flyger runt och leker med mitt hår.
Det är så härligt att vara i den där världen, Jenny´s värld- jag vill stanna där länge till!



Det är inte riktigt så min solnedgång ser ut i tankarna just nu men detta var också en riktigt fin solnedgång i grekland förra året.

Chip Chip


Allergi

Jag har inte beställt detta vädret. Jag är allergisk mot regn! Man blir blöt, skrynklig och håret ser ut som värsta busken när man varit ute!!

Okej om man fick vara inne hela dagen med en massa tända ljus och bra musik men det får jag inte för jag ska upp till min ÄLSKADE MORMOR och bjuda på mat.
Japp, jag ska köra hem till mormor och fixa käk till henne så hon slipper gå ut när det regnar och så besparar jag henne att springa i mina trappor. Åhh- jag skulle kunna bygga en hiss till henne så kunde hon kommit oftare och anställa en snygg privat chaffis till henne =)

När jag har kockat färdigt blir det hem i racer fart. ska fixa till mej själv lite. Ska på SEKOS årsmöte och sedan ska jag jobba natten i Malmö och sova på hotell i Växjö. Kan bli NAJS! Hotell e ju aldrig fel lixom..

Just det, har fixat hem tandblekning- vill ha resultat direkt men tydligne ska man ha tålamod. Vilket jag knappt har för sånna saker. Det ska hända pang bom! Har haft inne det i en timme i morse- höllt på att klökas konstant. Har man problem med att borsta tänderna ska ni veta att ha inne en skena i munnen i över en timme e HEMSKT!

Nä dags att ta en sväng om- hittade en sjukt bra skiva igår så dansa runt lite när man e själv e inte helt fel =)


Betydligt bättre tider. Paraflax hållare i Varberg.

Chip Chip


Det kom ett..

Paktet på posten från mej själv.. Man ska ju skämma bort dem man gillar..



Härligt med fokus på blomman i bakgrunden =) Men den e fin den med!

Chip Chip


Efter sol kommer....

Snö!!!?!
Hallå, det ska vara sol och börja bli varmt nu. Inte snöa- vem kom på den grejjen?
Jag är inte byggd för sveriges väder, har sagt det innan och säger det igen. Jag borde bo i ngt land där det är varmt konstant. LA kanske =)
Följer Isabel Adrians blogg www.isabeladrian.chic.se
Så som har det skulle jag vilja ha det alltid. Varmt och gott och sedan vilket liv hon lever. Jag skulle kunna göra mycket för att få ha det som hon. Strutta runt hemma, bestämma själv när jag jobbar, jobba med det som intresserar mej, följa med mannen på lite resor, gulla med bebisen, när man inte orkar med bebisen så hyr man in en nanny osv... Och kläderna hon bär sen- shhhiiitt så mycket Jenny det är i henne. Jag bara vill vill vill klä mej så jämt. Få ta ut svängarna ibland. Men det är sällan man kan göra det här. I tråkiga sverige..Lr ja så tråkigt är det inte alltid men kläd mässigt iaf.
Nej nu får vi sluta drömma för idag. Jag har det rätt (väldigt) bra så ska inte klaga.



En liten sommarbild. Jag och min ÄLSKADE Nea på Kent konsert!



Lycka

Jag skämms nästan för hur bra jag mår just nu. Det känns som att inget kan stoppa mej. I ett par veckor har jag bara kännt total lycka. Jag vaknar med ett leende på morgonen- sträcker ut armarna och kramar om Grodan och tackar för att han alltid finns tillhands. Studsar upp och sätter på en bra skiva och spelar luftgitarr i badkaret.

Igår kväll satt jag i köket när alla lamporna började blinka, ingen blir gladare än jag när det händer eller om en lampa går sönder. Tackar för besöket Morfar för det var ett tag sedan du va där men jag förstår, du gillade ju inte att gå alla trappor upp till mej.

Jaha, jobbedagen än så länge har varit himmelsk. Inget fel, inget groll- allt har bara gått som på räls. Hittade en söt liten förvirrad tant i min tj-kupé. Hon tyckte det var mysigt att sitta där-söta tanten.

Chip Chip


...

MAGI?


Jenny och Jonna

De var ute på väla och röjde igår! Det var super mysigt. Massa välbehövligt prat blev det. Kom hem med allt utom det jag skulle ha. Letade efter en ny vit BH vilket är helt stört omöjligt att hitta och lite utgångskläder som inte heller ville infinna sej! Detta fick iaf följa med hem.


Plus en stekpanna, men alla vet väl hur en stekpanna set ut? ;)

Sen måste jag passa på att tipsa om Yankee Candle!
Jag bara älskar mitt. Har ett som luktar Fruktsallad- på riktigt. Tokbra ljus som luktar super gott och håller länge länge!


Kanske dags att gå och göra ngt vettigt :) Funderar på att göra gulasch igen- gjorde i förra veckan o den råkade bli så sjukligt god att jag e as sugen på den igen! Sedan måste jag ta mej till posten med, så det e väl bara att lyfta på rumpan och se till att det händer ngt =)

Chip Chip!


Nya tag

Då gör vi ett test med en blogg... Kan vara rätt bra att ha just nu.

Det händer verkligen mycket i mitt liv. Många ups and downs. Ingen morfar längre- ny mormor på köpet. Ingen N- Ny Jenny på köpet. Många tankar, många känslor som far runt och bara bubblar runt i hela kroppen. Tur att jag har de bästa och de är VERKLIGEN de bästa, vad skulle jag gjort annars? Inte grävt ner mej iaf för det är inte min grej.
 Har fått en ny livsgnista :) Positivt! Dock vill jag göra allt på en gång nu- negativt kanske. Det vet jag inte just nu utan det får komma senare... Eg har jag 1000-tals saker jag villa säga, skriva, få ur mej men det får också komma inom sin tid- skulle jag skriva allt nu kommer det bli såååå förvirrat!! Nej dags att fixa lite!

Chip Chip på er och Tjingeling


RSS 2.0