Tji fick jag...

Ja, det där med tystnad. Fy blä bubblan vad jag vill flytta! Ge mej ett hus. Just nu skulle jag tom kunna flytta till ett hus mitt ute i skogen. Jag pallar fan inte med lägenheter mer. Ja hatar det! Bö!


Tystnad.

Det är så skönt, när man kommer hem efter en lång dag med massor av folk runt omkring en. Stök och bök. Man kommer in, stänger dörren, får av sej ytterkläderna & får sätta sej och bara vara helt själv och det är helt tyst omkring. Gud va skönt det är!


Min helg.

En salig blandning mellan racerbilar och folkdans :) Kan det bli bättre? Nej det tror jag inte, kan inte bli bättre än när man är tillsammans med nära och kära!


Ännu en racerbils helg avklarad!

Idag är det välförtjänt vila som gäller. Har varit tre intensiva dagar på banan. Man kommer dit och sedan vips ska man åka hem. Blev en hyffsad helg för teamet :)


Uppdrag slutfört!

Yey!!!! Jag hittade koldskål när jag var i Danmark idag! Hoppas hoppas den är god. Lagom stor paket till ett mellanmål. Säkert inte lika god som Mettes men ätbar måste den ju vara!! Åhhhh, längtar tills i eftermiddag bär de e fikadags!


Igår och idag.

Igår va det dags för lunch med Linda och Willgot! Vi hamnade på Harrys och satt där en bra stund. Mysigt! Massa prat som vanligt och sedan blev det en sväng på stan med glass som efterrätt :) Synd det är så sällan vi ses, kan ju hoppas det blir mer i framtiden :) Resterande dagen spenderades i sängen/soffan. Fick ngn typ av pang huvudvärk. De e så tråkigt!! Blä! Men de e bara att stå ut. Idag har jag hunnit med jobba, fixa lite och göra kålpudding. Gott gott. Nu e de syra dags att ta sej ner i stan för att titta på lite fina klänningar till Katta!

Tjingeling!

En väldigt glad Willgot!


Gaaaahhhh!

Om Simon är en glad gubbe är ja en sur kärring. Gud vad jag hatar hatar hatar
våra grannar!!! Inte ens mina öronproppar stänger ute deras jävla hoppande, spelande, skrikande- ja allt! Fy fan!


En glad gubbe.

Det är han, lille Simon fisen. Vi tog en liten sväng på Ikea för ngn dag sedan. Hittade en liten igelkotte som blev dagens bästa köp. Tänk att så lite kan roa så mycket!


Trött.

När man kommer hem, efter en riktigt jobbig dag och bara vill ha lugnt och tyst omkring sej så är det självklart att från ena lägenheten dunkar det något enormt och från den andra så kommer det snarkningar som från en björn. Åt helsike med denna lägenheten! Snälla ge mej ett hus, ett helt eget hus där jag själv kan bestämma om jag vill ha en massa ljud eller inte!


En drömmare med öppna ögon!

Det är jag det. Vissa saker vet man att man aldrig kommer få hur mycket man än vill. Men jag nöjer mej med det jag har. Kommer alltid drömma, det är min drog. Inga frågor för ni får inget svar.


Negerbulle

Den som hittar en sånhär får gärna köpa en till mej! Måste ju vara perfekta blandningen!


Fundering

Undrar om Emil är medveten om att han lämnat sin väldigt otekniska flickvän hemma utan att visa hur man skruvar ner basen på stereon?! Just nu så hoppar blomkrukorna runt här.... Haha...


RSS 2.0