Naglar.

I morgon är det jobb som gäller. Då måste man ha fina naglar. Blev enkla naglar som ser ut som ngn gammal tapet- fin tapet. Det är fler än vad man tror som man tittar på ens naglar- främst killar faktiskt.
Tjingeling!


Depend's nagellacks remover.

Dehär är nog det absolut bästa jag någonsin testat!! Man bara doppar fingret i burken och så vips är nagellacket borta. Helt underbart. Inget skrubb eller någonting!! Är helt kär i burken! Den får 5/5 tummar!!


Puss puss.


Nappband.

Blidde några stycken igår. De ligger ju nappar och skräpar överallt här...


Intensiva dagar.

Herrejisses vad det går just nu. Intensiv helg som följdes av test uppe i Karlskoga med KMS. Vila idag, jobb i morgon och sedan blir det racerbilar igen. Känns som om jag går på de sista ångorna i bensintanken nu- men de e bara att gilla läget. Just nu sitter jag i soffan med en sovandes Isabelle i famnen. Jättemysigt är det. Ska försöka stänga ögonen en stund ja med.


Klänning.

Jag har sytt en liten klänning till Isabelle. För att vara min första klänning så är jag väldigt nöjd. Jättesöt tycker jag. Blev lite ändrad design på den än vad som var tänkt från början men den blev bara bättre!


Öppen förskola som blev promenad.

Precis som rubriken säger- jag och Alexandra hade bestämt att vi skulle gå på den öppna förskolan med Isabelle och Lovisa men när vi kom dit så var där ingen öppen förskola. De hade skrivit fel på nätet. Så vi tog oss en lång runda på stan i stället. Sedan så hamnade vi på en bänk i solen ett bra tag. Lilla Lovisa sov sig igenom hela promenaden & Isabelle vaknade upp ett par gånger för lite tankning av magen. Lovisa hade fått ett par solglasögon och Isabelle fick testa dessa när solen lyste i ögonen på henne. Hon blev väldigt nöjd så vi fick införskaffa ett par till henne med. Så nu kan båda småflickorna vara
med ute i solen :)


Tävling.

I påskas så hade Depend en tävling om vem som hade snyggaste påsknaglarna. Jag var självklart tvungen att anta den utmaningen så efter mycket klurande så fick jag till mina naglar. Skickade in bidraget och kikade in lite då och då på deras sida. Inget hände. Men i morse vaknade jag av ett sms- Du har vunnit! Vunnit vad, tänkte jag... Efter några minuter när jag piggnat till så anade jag ngt. Klickade in mej på instagram och depend's sida och ja, där var mina naglar. JAG har vunnit. Fy fan va häftigt!!! Och nagelsaker går ju åt här
om man säger så :) Skithäftigt!!! Glad Jenny!!!


Påsknaglar!


Mjölk.

Isabelle är helt tokig i mjölkpaket! Lättmjölk ska det vara- röda och fina! Ser så roligt ut när hon försöker ta blommorna på paketen.


Rutigt.

Emil gillar, Jenny gillar!


RSS 2.0