Desigual.

Där är sjukt snygga kläder. Dyra också. Jag har självklart fastnat för en klänning där. Men hur mycket kommer man använda den? Altså, när man är mammaledig är 1000:- för en klänning ganska mycket. Det tåls att funderas på. Den kommer kanske på rean senare i år :)


Välkomna hem till mig.


Lite av veckan.

Det har varit ganska intensiva dagar nu. Kurs, jobba och en massa annat. Just nu sitter jag på jobb. Lugnt och skönt just nu. Många som tycker det är konstigt att jag jobbar men helt ärligt, ni har inte med det att göra. Jag tycker det är skönt att komma ut och jobba, träffa folk osv. Isabelle har det hur bra som helst med sin pappa och han tar hand om henne minst lika bra som jag gör. Alla tycker och tänker olika och gör olika. Bry er om er själva i stället. Nog snackat om det nu.
Igår var Maria på besök. Mycket trevligt. Lite skitsnack, lite bebismys och en himlans massa mat :) Isabelle fick en nappburk. Jättefin!! Har letat efter en sådan så det var världens fullträff! Nu ska jag ta mej en slurk kaffe och läsa lite Metro.

Ting.


Rosarött..

Jag kan inte hjälpa det men jag gillar faktiskt färgen. Tror inte min andra hälft gör det men jag vill vill vill testa eg..... Åhhhh...


Söndagsmiddag.

Söndagsmiddagen är i ugnen. Så äckligt de ser ut men fy fanken va gott det är! Pulledpork står på menyn idag- om 5-6 timmar :)

Har ni ätit en Ugli någon gång? En korsning mellan grapefrukt, tangerin och en apelsin. Namnet kommer av dess fulhet men insidan är go som bara den!


Sötnos!

Min stora lilla tjej <3


Mjölkstockning

Tydligen har vissa lättare än andra att få det. Jag är en av dem... Det gör ont. Riktigt ont. Bara så ni vet.


Brio snooze.

Idag kom Magnus förbi med lite fika och Isabelles lilla extrasäng Brio snooze. Köpte den för ett tag sedan och nu är den altså på på plats. Tänkte ha den med när hon är hos mamma och pappa och sånt. Hur smart som helst. Man bara fäller ihop den så blir den en liten väska. Det ser ut som hon trivs i den iaf :) Alldeles strax kommer Emil hem och då blir det mys resten av dagen. Fram tills han kommer ska jag njuta av en kopp kaffe.


Helgen.

Helgen har mestadels spenderats på jobb. Jag fick en överliggning lördag-söndag. Det gick hur bra som helst. När jag väl hamnade i sängen på hotellet så somnade jag som en stock och sov ända tills klockan ringde. Det har nog aldrig hänt innan. I vanliga fall brukar jag ligga och vrida på mej hela natten. När jag kom hem igår kväll så var det mest soffan och sängen som var intressant.

Jag fick ett hur fint hotellrum som helst. Kolla bara tapeten och soffkuddarna :)


Igår.

Dagen har spenderats med Mia med en massa skitsnack i soffan och hemma hos mina föräldrar. Mamma och pappa såg till att jag rullade där ifrån som en boll. De måste tro att jag inte har mat hemma :) Det är inte sant men i ärlighetens namn är ja inte så bra på att äta den. Jag gör iaf mitt bästa och blir bättre och bättre på det. Hinner ju inte äta- där är ngn annan som tar upp min tid nu. De hade iaf handlat mat på Ingelsta Kalkon- sjukt goda saker där! Efter maten så var Isabelle aningen grinig så vi satte oss i soffan och mös lite, hon somnade ganska fort. Sedan kom mamma och tog henne och sa ja kunde få sitta själv en stund. 19.29 tittade ja på klockan och tyckte de va ju alldeles lagom till ett program började 19.35, nästa gång jag slog upp ögonen och tittade på klockan var hon 21.15... Jag behövde nog den där stunden själv i soffan. Jag ska inte säga att det är jobbigt att ta hand om Isabelle själv men det tar på krafterna. Nu borde jag verkligen ta och sova. Ladda mina batterier inför i morgon jag med.
Natti!


Emil.

Saknar min Emil något fruktansvärt! Bara så ni vet!


Alma BB.

Huuuur kan man bli kär i materiella ting? Den här bara måste jag ha. Jag får panta burkar eller något. Dra på trissor så fin! Det var kärlek vid första ögonkastet. Dock vill jag ha den som är lilarosa!


Pimp my Barnvagn!

Precis så utbrast en kille när vi gick förbi honom igår. Det var bara en av kommentarerna. Det är väldigt många som kommenterar och pekar på barnvagnen när vi går förbi. Men man ska ju synas. Alla borde verkligen se till att synas bättre i mörkret. Det som inte syns på denna bilden är att där är rosa reflextejp på hela chassit också, så ja- vi syns iaf i mörkret.


Kängor.

Igår när vi var på stan så provade jag ett par kängor. Jag lovar- de är nog de bästa man kan ha. Riktigt riktigt sköna och varma! Iaf, jag la undan dem och skulle tänka på dem för det är ju ändå rätt mycket pengar - som mammaledig är man inte rik. Nu i morse så stod det ett stort paket på spisen när jag kom upp. Då har Emil sett till att de kommit hem hit. <3 <3 <3 Nu står de på balkongen färdiginpregnerade och redo för en sväng med barnvagnen. På tal om barnvagen så matchar dem ju varandra! Innan en promenad är det dock läge att sova lite till innan Isabelle tycker det är dags att vakna.

<3


<3

Till mina <3


Kommer inte på ngt bra.

Idag (igår) var en mysdag. Jag fick sova länge och sedan tog vi en lång sväng på stan. Emil klippte sig. Vi kollade på skor till Isabelle, bytte batteri i en klocka osv osv. Bara lullade runt på stan och mös. Jag fick ett skärp- ja ett sånt som alla andra har med bankade nitar på...De är faktiskt fina. Alla mina byxor kasar ner (inte nu längre) annars. Grymt jobbigt att beh gå och dra upp dem hela tiden. Sedan så köpte jag en ring. Fräck som attan. Sedan var klockan helt plötsligt alldeles för mycket och vi borde varit hemma för länge sedan. Nu är klockan alldeles för mycket för mej att vara uppe med eg så jag säger god natt. Ska upp snart igen och ge henne mat så kan va bra att ha sovit lite innan natti.


Pillesnopp choklad!


Idag fast igår.

Klockan ringde AP-tidigt idag! Runt 3 snåret. Upp, pumpa ur tuttarna så skruttan hade tillräckligt med mat, ner med deluxegod frukost i magen, hoppa i uniformen, brumma till jobb- japp till jobb! Jag har jobbat mitt första pass på jobb och min lillfis är inte ens 2 månader gammal än. Kändes hur bra som helst. Hon och hennes pappa kan ju faktiskt vara själva hemma. Ska jobba lite då & då så jag behåller kompetensen, sedan e de rätt skönt att få komma ut lite själv. När passet var slut körde automobilen hemåt igen. Pussade lite på mina 2 <3:an och slängde ner mat i magen & lagade sedan mat åt fisen. Fick lillfisen att somna och där hade vi äntligen lite tid för oss själva, vad gör vi då- jo, SORTERAR TVÄTT! Vi kunde gjort vad som helst men vi sorterade tvätt- väldigt välbehövligt. Sedan vaknar lillfisen och vi tankar henne med mat igen så hon ska klara en sväng på stan. Kör ner till drömljus och tittar lite, fryser och äter på stan. Sedan hem igen, lagar mat till henne igen och sedan är det sängen som gäller efter en himlans lång dag. De va min dag väldigt snabbt. Nu tänkte jag släcka tittorna och försöka sova en liten stund innan det är dags för utfodring igen.

Tjingelilng pling!


Depend Mirage.

Behöver jag ens säga att jag vill ha dem....

Bilden hittade jag på en sida som heter puritybeauty.se kika in där om ni gillar smink. Där är verkligen MASSOR med tips och grejor :)


Väla mys.

Igår var jag, Sara och Isabelle en liten runda på väla. Gick och mös en hel massa. Jätteskönt. Tog det väldigt lugnt och bara lullade runt. Det har kommit in en hel massa nya kläder i fina färger. Fräscht! Jag hittade ett par tröjor och ett läppstift bl.a. Läppstiftet hittade jag på Gina. Himla smart hylsa. Där är en magnet så locket sitter kvar som det ska. Det är alltid lika jobbigt när det öppnar sig och så får man fina färgfläckar i fickan/väskan. Tröjorna är (gina de med) ju även helt underbara. Vardagliga men ändå lite roliga. Tröjan med vingar tyckte jag var häftig. Sedan så såg jag ett par byxor- eller två. Väldigt snygga. Har dock inte provat. Får ge mig på det en annan dag. Tror jag ska ta och försöka sova en stund till nu så blir nog dagen mycket bättre :)

Bilderna hittade jag på ginas hemsida btw.


Morbror.

Det där kan vara världens stoltaste morbror. De sitter och övar på att räcka ut tungan till varandra :)


Fisljus!

Maria & Mindy är ju helt klockrena! Som jag skrattade. Ska nog också skaffa ett fisljus fast till tåget & bussen!


Stark tjej.

Den här lilla tjejen vände sig vips från mage till rygg idag... Jisses va det går här! Antagligen var det bara en tillfällighet men vad vet jag. Här ska det övas mer. Stark i nacken är hon med. <3


Nya tillskott.

Jag vill att det skall bli vår så jag kan få använda mina nya skor! Det har blivit en del skor den senaste tiden om man säger så, men sen älskar jag ju skor... Men som sagt- snälla våren kom snart! Just nu springer jag bara runt i mina stövlar- dock väldigt väldigt sköna stövlar. Satsade på två par ordentliga stövlar från Timberland i år och det var väl använda pengar. Riktigt bekväma och varma är dem- frysa om fötterna är nog bland det värsta som finns. Känns som om det borde vara dags för mej att sova nu...


Det är insidan som räknas!

Otroligt fula men väldigt goda!


Irriterad.

Vissa situationer liknas andra jag varit med om och jag tycker inte om det. Fy fan för sånt. Man får sån äckelkänsla i magen så man bara vill gå och spy!


Nya naglar.


Mys.

Det finns inte mycket som slår bebismys :)


Pannkakor och dans.

Idag har vi varit på pannkaks kalas hos Yngve och buggat. Det är så kul att jag/vi kommit igång med dansen igen. Är uppväxt med dans och när jag inte dansar så saknar jag det som in i. Något som grämer mej är mina dansskor bara. Jag hittar dem icke. Har alltid haft dem på samma plats men inte nu mer. De är borta. Ska ta en kik i några lådor till annars får jag investera i nya. Jag vill ha dansskor med hål i mitten av foten så foten rör sig lättare :) Emil tog sig en liten svängom med Isabelle innan med.


Glad.

Man blir så glad när man får ett sånt här leende tillbaka av skruttan!


Malmö.

Störta delen av gårdagen spenderades i Malmö. Emils mormor fyllde 70 år och det skulle firas. Det var tänkt att vi skulle åka ner ganska tidigt på lördagen och gå en sväng i stan, på emporia och äta lite lunch och så innan, men icke. Efter en ganska lång natt så vaknade jag 11.15 & sedan tar allt numera sin lilla tid så kl 14 var vi redo att åka ner till malmö. Vi hann bara inom H&M och sedan var det dags att gå till stället alla skulle träffas på. Jag hann dock ändå shoppa två par skor på väldigt kort tid. 50:- paret på rean. Det ena paret har jag kikat på många ggr men de har varit slut i min storlek på alla ställen men så vips så bara stod dem framför mej där så de var tvungna att få följa med hem. Det har blivit väldigt många skor på kort tid nu men Gud vad ja älskar att byta skor. Jag har nog snart så jag kan ha ett par varje dag under ett år. Nästa ställe vi ska bo på vill jag ha en stooooor skogarderob! Så man kan ställa upp alla skorna på hyllor och gå och välja efter färg och sort av sko. Nog tjatat om skor (jag älskar som sagt skor) för ett tag. Vi möttes upp på ett hotell och sedan gick vi vidare till restaurang Elysee. Väldans trevligt och god mat var det. Isabelle skötte sig exemplariskt och sov sig nästan igenom hela besöket. Överlag så är hon faktiskt väldigt snäll för det mesta. Hon måste ju få låta lite ibland med. Sedan tog vi vårt pick och pack,(man har helt plötsligt massor av saker med sig när man har barn) gick tillbaka till hotellet och där hittade vi en hörna att sitta i där vi kunde dricka lite drinkar (inte för mig dock) och snacka lite skit i. Efter några timmars prat så tackade vi för oss och körde hem och nu ligger jag
här efter att ha varit uppe och gett Isabelle mat. Borde ta och sova jag med så jag orkar upp i vettig tid idag.

Tjingelling!


Emil och skruttan på restaurangen och ett par av mina nya skor :)


Depend.

Hittade en bild på Depends vårkollektion av nagellack. Så fina färger. Nummer 332, 347, 349 & 351 kan få flytta hem till mig genast. Alla som känner mej vet att jag älskar nagellack, naglar & smink. Man skulle jobbat som smink & nagellackstestare. Vilket drömjobb! Sitta och måla naglarna, fixa och trixa med mönster, färger och stenar- det hade jag gillat. Det funkar kanske inte som ett heltidsjobb men en stunds jobb är det iaf. Jag ska iaf ge mig ut på jakt efter de fyra lacken- de tenderar att ta slut väldigt fort i affärerna när de kommer.

Tjingeling.


RSS 2.0