Kompisar.

Vi har även haft Filip och Isabelle mys här hemma. Det skiljer 10 dagar på dem. Isabelle kom på lucia och Filip på lille julafton.


Stor- liten flicka.

Hon ser så stor ut. Stor fast liten. Så söt. Min lilla flicka växer så det knakar :)


Mys.


Badstol.

En styck badstol har inhandlats. Den ska provbadas med i dagarna som kommer. Det måste ju vara bra. Då kan man sitta med henne i badkaret och
Hålla henne i stolen utan att vara rädd för att hon ska åka ur ens grepp. Sedan när hon blir lite större kommer hon ju att kunna sitta där helt själv när vi badar. Måste vara bra- känns så.


Shopping.

Blev en shoppingtur med Magnus här om dagen. Vi skulle köpa ett nagellack....


Isabelle.

Hon är så underbart söt min (vår) lilla flicka.


Påsk.

Påskmiddag och mys idag hos mamma. Vi spelade en runda Skipbo (jag vann- tack vare pappa) och åt en massa. Massa massa mat och lite godis. Hos oss har vi nästan slopat godiset, man får lite paket i stället. Mycket bättre, inte för att det är det viktigaste med paket men jag tycker det är kul att klura på ngt som passar just personen som ska få paletet. Lilla Isabelle fick så klart flest paket. Bland annat många fina kläder, ny mössa, snuttefilt och en lila fiskerulle! En lila!! Jag vill ha en rosa! Lyxvarianten av alla rullar vi har. Bortskämd liten flicka :) Mysigt var det iaf. I morgon är det middag hos mormor. Då kommer resterande del av släkten. Ska bli lite hårfärgning och fransförlängning då med. Nu ska det iaf sovas här- är skittrött!!


Fredagsmys?!

Tja.... Det kan man väl säga vad man vill om. Isabelle vill inte riktig sova så just för tillfället sitter Emil med henne i sovrummet, jag halvligger i soffan och har ätit en gammal matlåda jag hittade i kylen. Dock så väntar det jordgubbar på bordet när han kommer ut :)


Nöffe.

Jag vill också ha en gris med röda stövlar!


Rörigt.

Har varit lite mycket på en gång just nu. Många tankar som far runt men det är sånt som händer.


Söt!

Håller med!


High upp in the sky.


Mys dag.

Efter sprutan har skruttan varit extra trött och extra "mammig & pappig" ska helst sitta hos en och mysa hela tiden. Så här sitter vi med en blöt kanin som sällskap :) Eftersom Emil är hemma har jag även hunnit med lite annat. En liten mössa som blev förstor. Men de e ju bara att sy in den. Det skall bli lite pynt på den med så den är inte riktigt klar än :) Nu ska jag återgå till Kalle anka avsnittet på tv'n.


Och dessa.

Skriker vår!


Skor.

Huuur snygga är inte dessa då!!!!! Har inte en aning om vart ja såg bilden men var tvungen att ta en screen shot :) vill ha!


Today.

Idag har vi varit iväg på mammagrupp och tagit en spruta. På mammagruppen är vi bara 4 st. Tyvärr. Det hade nig varit mycket roligare om vi var fler. Idag tänkte jag iaf att vi måste börja prata med varandra mer så jag föreslog både att vi ska gå ut och gå och fika nästa gång och såg till att vi bytte nr. Visst de e nog svårare att prata när man bara är några st men vi kan ju inte hålla på att sitta i vars ett hörn och va tysta. Efter var det dags för sprutan. Lilla Isabelle blev jätteledsen men det gick över ganska snabbt ändå. Första sprutan gjorde ont och andra sprutan gjorde ännu mer ont. Men nu är det gjort iaf och tårarna är torkade. Jag halvligger här i soffan med en kopp kaffe och en skvallerblaska och bara tar det lugnt. Så skönt att göra ingenting trots att jag eg borde plocka lite. Men ja skiter i det där borde nu :)

Vår lilla skrutt övar på att vända sig och träna nacken :)


Zumba!

Lätt bästa kvällen på länge! Fy fan va trött jag är idag!


Test.

Testar och ser om jag trivs i sånna blaffiga halsband. Börjar med detta, lagom stort :)


Kan själv.

Här om dagen så det ut såhär. Hon skulle "själv" sitta och titta på tv. Självklart sitter hon inte själv men så som hon kan. Hon vill lixom inte sitta hos en utan vill sitta där och titta själv. Blir skitsur om man tar henne till sig och har henne i famnen. Vilka idéer på en sådan liten :)


Isabelle.

Hon känns inte som någon liten tjej längre. En storliten lixom. Hon har en jädraranamma. Ska sitta själv och kan själv. Hade det inte varit för nappflaskan var så tung så hade hon skött det själv med.


Mat.

Igår var det veg lassagne med tomatsalsa och spenat. Det var så in i piiiip gott! Skall göras snart igen!


Strosa på stan.

Idag har varit en riktig mysdag. Först var jag och en väldigt pigg Isabelle på väla för att köpa näsdroppar och kuvert- kul va! Då trillade vi självklart in i ett par extra affärer. Tre par skor fick hänga med hem. Perfekta nu till våren och sommaren och en sjal så klart. Sjalar använder jag massor. Det kan pigga till en hel outfit. Lööööve sjalar! Dehär i tubform är kanon med! Sedan var det hem och mysa en liten stund i soffan tills Emil kom hem. Då åkte jag ner i stan för lite Jenny tid med Caroline. Mysigt att bara strutta runt på stan och få prata lite skit och klämma på kläder och annat junk. Provade en glittrig kavaj som jag tyvärr föll pladask för... Alla som känner mig vet att jag älskar starka färger och glitter. Desto mer glitter och färg desto bättre... Den kan bli kanon att ha som en vanlig kavaj-jacka. En vardags kavaj fast den glittrar. Vi måste våga mer i Sverige. Utomlands har tjejer massa glitter, klackar och bling på sig till vardags. Mer sånt till Sverige, ja gillar inte det där med lagom och att alla ska ha samma här- alltod...Såg en tjej för några dagar sedan i en paljettig klänning. Jättefint! Mer glitter åt folket!


Nagelfluff

Det är tydligen det nya. I stället för sånna små kulor man har på naglarna så ska man ha fluff. Yes jag har köpt några färger och testat. Gillade det blå och bebisrosa. Den mörkrosa blev inte bra. Får testa igen. Beställde även ett grönt men fick ett vitt. Det vita ser ut som kräk på naglarna så det tänker jag inte ens visa.


Färga håret.

Igår färgade vi äntligen håret på mig. Har haft en paket stående sedan Isabelle föddes men det har inte riktigt funnits tid till det förrän nu. Kl 23 igår kväll stod vi och kladda i det i håret på mig. Försökte ta en bild på de men de funka inget vidare. Man ser inte alls hur färgen ser ut men jaja, håret är mörkare, inte råttfärgat längre :)


Paus.

Ibland behöver man en liten paus. En blaska och kaffe. Perfekt. Om jag har tur så kanske jag hinner vila ögonen lite med.


Sötnos

Hon var väldigt pigg, jag var väldigt trött...

https://cdn3.cdnme.se/2577030/6-3/pic_5133d125ddf2b3664c031b73.jpg" class="image">


<3


Lyckohjul.


<3

Hon är så fin, mitt lilla hjärta. Nästan alltid glad och roligare och roligare blir det när hon hänger med mer och mer. Nu ska jag krama om mitt stora hjärta som ligger och snarkar bredvid mig.


Topplistan.

Mjölkpaket och ölburkar är det som gäller här. Hemma hos mamma och pappa är det majonnäs-tuben som är bäst.


Naglar.

Jag gillar att byta- ofta! Även här är det Depends GelLack som gäller! Lätt bästa grejen på väldigt länge!


RSS 2.0