Mitt nya hem!

Iaf för i sommar. Jag ska bli en zigge sigenare i sommar och åka runt med en cirkus.
Mycket på g nu!

Tjohej!


...

Helt ointressant. Japp, så är det. Massa saker som jag älskade innan och kände var ett måste har bara försvunnit nu. Kanske för att det finns andra saker som är så mycket viktigare nu. Är dessutom ganska anti telefoner just nu. Jag vill bara få vara ifred. För det mesta är telefonen nu på ljudlöst och det är såååå skönt. Tittar bara när jag själv vill. Visst det leder till en massa missade samtal och så men vad gör det? Det är inte så många år sedan man inte sprang runt med en telefon jämt och det gick utmärkt :)

Tjing


Klagan.

Fy fan, det känns som om någon ond djävul har tagit över min kropp. Detta kan vara den värsta förkylningen jag någonsin varit med om. Ligger helt däckad i sängen. De senaste dagarna har fyllts med snor, feber, ont överallt, illamående, trötthet, halsont osv osv. Läste ngn stans att man ska dricka mycket vatten när man är förkyld så det har jag gjort, och det resulterar ju i att man måste gå på toa- ofta! Vem har lust med det när man bara vill sova. Sedan gör ju det där vattnet en extremt illamående när man lägger sej ner. Skvalpar runt värre än fan. Nej fy för- snälla låt mej bli frisk!


:(

Huvudvärk, snorig, febrig, dåsig... Tack för den!


Bö!

Irriterad Deluxe!


Tak.

Jag har ingen som helst lust att göra någonting alls idag. Borde städa men ligger i stället och tittar i taket. Börjar snart jobba med. Det får nog bli taket en stund till...


Flipper!

Pling Pling Pling!!!! Dehär är ju askul!!


Ägg.

Vilket bullshit! Sån där äggkokare för micro har ju funnits as länge! Bö på de!


Naglar.

Sitter och dricker kaffe med mina tomater idag igen. De är rätt trevliga. Säger inte emot iaf. Är lagom trött efter kvällsjobb denna veckan/ helgen. Sista passet idag sen är jag ledig! Ja ska få fira påsk. Det är inte alltid det händer!


Panik gjorde naglarna igår. Blev helt okej. Bara vanligt vitt glitter och lite sträck. Orkade inte mer.

Nä, dags att göra något... Städa, diska, bädda osv...


Blöööö!

Dö grannar dö- eller bara håll käften någon gång!


Vattenflaska.

Detta måste ju vara en bra uppfinning! En platt vattenflaska som kan rullas ihop och ta väldigt lite plats! 35 pix på Designtorget!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2577030/images/2012/pic_196782054.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2577030/images/2012/pic_196782054.jpg" class="image">


Bröllop.

Sitter och kollar på 4 bröllop- tror jag det heter. Desto längre jag ser på programmet- desto mer övertygad blir jag om att de där är inte riktigt min grej. Ståhej, fluff, tal och annat skit. Nej- blir inget sånt bröllop för mej när det är dags iaf! Urk... Nu menar jag inte att ja tycker sånt är tråkigt eller så utan jag vill inte ha det så! Tycker det är jättekul med stora kalas, fina klänningar osv men inte på mitt bröllop!

Tjing :)


Min knäppa man.

Nu tycker jag att min "man" kan komma hem. Hmm... Får man/jag kalla honom min man även om vi inte är gifta?! Han är ju min och han är en man- så då borde det vara okej. Annars får vi väl gifta oss helt enkelt.

Har fixat och donat lite nu. Tar en paus. Jättefint väder ute så borde kanske gå ut en runda men de e så in i helsikkes kallt! Äsch, bättre jag fixar klart här!

Kaffe kanske!?!?!


Ledig.

Efter en lång jobbehelg så är jag ledig! Så skönt.

Tant Jenny sitter med en kopp kaffe och tittar på sina tomatplantor. Hur kan de växa så fort. Verkligen jättefort växer dem! De bara ploppar ut ett nytt blad över en natt eller växer världens bit. Nog om tomaterna.

Om en liten liten stund kommer Emelie- vi ska grejja med hennes naglar. Lite pyssel på förmiddagen är aldrig fel! Sedan ska jag bara fixa och dona här hemma. Måste fixa till min nya garderob. Kanske ta mej ner på stan och köpa nya blommor och sedan vill jag hem igen. Det är så skönt att va hemma när man är ledig. Tyst och lugnt.
Nä, nu låter det som om Emelie är på väg i trappan!

Tjing


RSS 2.0