Lyft

Perfekt dag- än så länge!
 Vaknade med ett sånt välbehags pirr i magen i morse och det är fortf kvar. Antagligen för att jag hade en super dag igår. Allt gick som på räls (haha) och allt var bara bra! Fick tom några kommentarer från folk om att jag var söt/fin/ vacker =) Gillas!

Tänkte mej en powerwalk i morse men med tanke på hur ont jag har i benen/knäet så hoppa jag. Pallar inte ha ont i benen när jag ska jobba hela dagen/natten. Bara onödigt. Så gick upp och städade i stället så nu e här hur fint som helst tills i mrg! Då kommer A när jag slutar och ska låna soffan. Ska nog se till att vi delar en flaska vin innan vi somnar så kan vi sitta och snacka skit några timmar det är dags att sova. Var så länge sedan vi sågs nu så har massor att snacka om.

Slängde på en film nu för en stund sedan. Dirty dancing- Min favvo film sedan jag var pytteliten (Top Gun kommer delad etta). Gud va man vill vara Baby i filmen!! Jag hade lätt klarat av att dansa som dem gör ;) Kan varenda replik i filmen haha... Åhhhh...nu ska de snart öva lyftet i vattnet =) Spagettiarmar! Sätt inte ner hälen! Du måste känna pulsen. Åhhhh!!!!! Jag vill vara med!!! Dags att sluta drömma oh vakna ;( Fast dansare är jag in i själen och kommer alltid vara!

Hungry eyes!
http://www.youtube.com/watch?v=Lvcqt_4NOds

Hade ni sett mej nu hade ni inte kännt igen mej haha, sitter med hur stora ögon som helst och bara njuter av Patrick.S. =) Shiit jag måste sluta drömma nu hahah!!!

Kom på att det endast är 3 mån kvar tills jag fyller år= börja bestämma sej för vad jag ska köpa till mej i födelsedags present. Det står mellan Louis Vuitton Neverfull eller Eva Clutch...Ska ha båda i min samling innan jag dör samt min Chanel väska så eg spelar det ingen roll vilken jag köper först men vilken vill jag ha nu i sommar =)
Ångest på hög nivå!!!! Jag verkligen älskar väskor! Helt sjukt egentligen. Men jag älskar dem verkligen. Fick ett halsband av mamma nu i påskas- det var en liten handväska. Så klockrent =)

Nej nu måste jag koncentrera mej på filmen!!


 Eftersom ja inte får gå ut i kväll så får jag titta tillbaka på en riktigt rolig utgång
för inte så länge sedan =)

Chip


Ränder

Idag så inviger jag vår nya skjorta på jobb!
Vilken skillnad- jag slipper se ut som en korvgubbe! Jenny gillar massor!!! Snygg o fräsch!!
Har nästan en timmes paus innan jag ska åka hem nu. Hela dagen har varit helt underbar. Bara bra folk hela tiden och en superbra lokis! Vi hann t.o.m med en glass i Halmstad =)

Chip o välkommen him


Vindruva

Powerwalk...Nepp- jo 1,5 varv sen va det slut.... Jag har så in i h*lvetes ont i benhioonrna. Jag behöver hjälp med hur man tejpar benhinnorna med kinesisk tejp! Jag har inte tid att inte träna...

Idag ska typ alla utom jag kolla på brölloppet på tv. Jag får snällt åka lite tåg i stället. Jag ville verkligen se det ;(
Kolla alla klänningar och hattar!!! Det borde vara helgdag för mej idag!!
Jaja, det sänds ju på youtube!

Snart dags att kolla till gratängen i ugnen! Har provat mej på att göra M´s gratäng. Blir nog inte lika god men nästan kanske.

Nu ska jag gå och föna håret =)

Chip


Woho!!

Har varit och matat bilen... Lika tråkigt varje gång men de måste göras. Men fan vilken skillnad de e på bensinpriserna. 14.78, 14.53,14.08 och 14.03...Hur kan det vara så stor skillnad...
Knas!
Har varit ledig hela  dagen och jag har inte gjort ett skit. Både skönt och inte skönt. Skönt för jag lär beh vara utvilad till helgen, inte skönt för ja...hmmm, alltid kul att göra ngt. Ska iaf ner i stan och dricka kaffe med M i kväll, så lite får jag iaf gjort =)
Nu ska jag titta klart på programmet som går om krokodiler =)

Chip


Sopsäck

Gud va ja e nöjd med mej själv idag. Pang bom tjong ;)
Har tagit mej en lååång härlig prommenix i halmstad. Helt underbart najs väder o varmt e det med. Fick uträttat lite telefonsamtal o grejor på vägen med. Gillar att få saker gjorda.

På vägen hem kom jag på att jag ska ju ha herrmiddag i mrg, blev riktigt glad av tanken =) Haha...Herrmiddag med mej- får räkna mej som herre i mrg. Ska faktiskt bli riktigt kul!
Behöver det. sen kör vi frukost på balkongen på torsd morgon o en powerwalk i jordbodalen!

Nä nu sak jag slänga mej i soffan en stund innan min bitch kommer!!!

Chip


Härlich

Jadå, prommenixen klar, duschen klar... då e de bara resten kvar. Smörja in sej, slappa en halvtimme, få ngt i magen, packa till jobb och sedan iväg. Idag kommer bli en toppendag för N kommer va på tåget med mej =) Jenny gillar skarpt! Sedan tar vi en liten sväng till Halmstad också.

Love it!


Morsning

Frukosten äten, disken diskad, sängen bäddad o Jenny fortf i pyamas. Sååå skönt! Sitter på balkongen och gungar lite. Massa mysigt! En filt om benen nu på morgonen så är det perfekt.
Tänkte strax bege mej ut på en liten prommenix- har fortf ont i benhinnorna så jag får helt enkelt lugna mej med springandet.
Betalade precis mina räkningar- så blev man fattig igen...Lika kul varje gång... Blä!
Nä på med kläderna så jag hinner ut innan jobb =)

Chip o välkommen idag ska vi göra en automatburksframkallare!


why?!

Jag saknar dej!

Så mycket jag skulle vilja få skriva av mej men det kan såra så många så jag hoppar det just nu....


Luad ål!

Idag har varit en riktig mysdag!

Gick som vanligt upp i ottan men idag blev det ingen joggingtur- har så satans ont i benhinnorna så pausar en dag. Det är inte värt att få mer ont. Hade samma grej förra året och då sprang jag med ont och efteråt kunde jag inte gå på en vecka. Nog om det.

Körde till min favoritaffär Biltema för 3:e gången på 2 dagar. De har verkligen allt där :) Förutom vajern som jag skulle ha så fick en hängstol följa med hem. Om jag får säga det själv så blev det perfekt att ha den på balkongen! Upp med fötterna på en stol och en bok så blir det så perfa! En liten drink vid sidan om funkar bra det med =)

Ohh vi får ju inte glömma H som är mitt bollplank- vad hade jag gjort utan dej (TACK)

Till mormor som vanligt och åt middag sen och efteråt åkte jag och hämtade upp M =)
Sååååå mysigt. Åkte och vattnade morfars blommor och sedan åkte vi ut på Råå och la oss på en plats utan vind och solade ett par timmar. Vi har inte träffats på X antal år men allt var verkligen som vanligt. Underbart med sånna vänner. Massa massa roligt prat hela tiden! Sedan tog vi en fika i stan innan vi skiljdes åt. Jag gillar mys med folk jag tycker om =)
Him igen och gungade i min gunga lite innan jag mecka klart cykeln. Sedan körde jag lite racercykel *wihooo*
Har det där Total Black Out på i bakgrunden haha... Så tramsigt aå det är roligt ju! BADANKA hahaha!

Jaha, det var en hel redogörelse för vad jag hittat på idag- helnöjd!



Chip Chip


Grilla falukorv!?

Blahä blaha!
Lite bättre dag idag, dock en massa arga känslor kvar, eller de var kvar i morse iaf. Gick upp lite senare än vanligt (8) och tog på mej springskorna direkt och gav mej ut i skogen. Varje anka och person jag sprang förbi fick sej en rak höger av mej! Kändes lite bättre efter iaf.

Sedan styrde jag kosan mot Biltema. Upptäckte att typ halva danmark också var på Biltema! Att man aldrig ska slippa undan dem! Iaf så handlade jag en massa nya saker till cykeln. så nu e det bara en vajer kvar till bromsarna som ska stämma innan jag kan ut och cykla igen! Köpte en barn cykelkorg haha, passa perfekt och räcker nog alldeles lagom till en liten väska och en lunch box =) Stod och meckade mitt i solen, fick lite fin färg- super duper! Får försöka fixa till det sista i morgon. Fick sticka mitt i det sista jue...

Min älskade Nea fyllde/fyller ju år idag.
Så det  blev en massa god mat och en massa roligt prat där. Härligt när hon är nere. Händer ju inte så ofta tyvärr... ;( Längtar tills i sommar när hon kommer ner lite längre stunder! Hoppas på några konserter och en massa mys på stranden!


Kalasklädd =)

Just nu halvligger jag i soffan, invirad i en filt och har en konsert med Phil Collins i bakgrunden. En helt tokbra gubbe det där! Gillar honom skarpt! Borde väl börja fundera på att besöka sängen tror jag. Ska ju försöka vara ute i mrg vid 8 igen så det inte hinner bli för varmt. Då blir det bara jobbigt... Borde ta en dans med dammsugaren också men det får nog iaf vänta tills i mrg så grannarna inte klagar. Fast de ska inte säga ngt eg. De spelar ju fan musik i tid och otid. Hmmm....ska kanske dammusga innan ja går och lägger mej iaf.. Hahaha...

Chip chip


Dra åt helvete

Jag är så in i helvetes förbannad!
Fy fan säger jag bara. Kan man inte bara ta och packa ner alla sina känsolr i en resväska och skicka den till tjotahaiti!
Det värsta jag vet är folk som ljuger dåligt, så fucking dåliga är folk altså...Tror att man inte får reda på saker eller förstår- dra åt helvete! Och folk som drar egna slutsatser utan att kolla innan- blahä! Och alla känslor som bara flyger inom mej nu, det är hemskt. Jag vill bara här ifrån. Bort bort bort och bara få va själv. En person sa här om dagen att det såg ut som om jag mådde bra på fb, tror folk att man lever sitt liv där eller? Inte fan skriver jag tråkiga saker där. Jo ,jag gör så gott jag kan men de e inte så jävla lätt när det bara händer en massa obra saker gång på gång och eftersom det här med bortgång av en närstående var första gången för mej så går allt upp och ner varenda jävla dag! Det får ta sin tid det här och det kommer ta tid!

 Nä fy fan, låt mej få komma bort här ifrån- det får gärna vara varmt och soligt på det andra stället jag ska till!

ÖRK!


Sunny

Tant Nenny är uppe med tuppen som vanligt. Vid sju så ringer min egna lilla väckarklocka inom mej och tvingar mej upp! Inte för att det är ngt fel på det men alla andra jag känner ligger och sover gott ett antal timmar till när de är lediga..Jaja, jag har iaf fått käkat, diskat och duschat långt innan kl 9 haha.
Känns som att det kommer bli en helt underbar dag idag iaf.
Solen gör sitt bästa för att värma upp lilla hbg och den kommer nog lyckas minst lika bra som igår!  Hoppas Hoppas Hoppas jag kan avvara några timmar till piren i eftermiddag! Hade varit helt underbart!

Ska strax ta mej ner i stan och fixa det sista tills i eftermiddag (PÅSKÄGG) och sedan ska ja se om mormor o mamma kanske vill ha lite hjälp =) Och jar jag tur kanske jag hinner en vända om FINASTE J =) Mys!

Nä, nu kan jag inte sitta här längre! På med solbrilorna och ett ar ballerina!

Chip o hej


Pyttebåt =)






 Get out of my dreams and into my car ;)


Kvack

Mysdag till max!

Lilla tant Jenny vaknade vid 8 i morse, perfekt- hinner man ju göra hur mycket som helst! Hämtade upp brosan vid halv tio så körde vi en liten runda... Typ skåne runt. Mysigt, bara han och jag.
Sedan hem och lastade av alla kassarna vi skrapat ihop, vila lite och sedan iväg igen.

Har varit med Nea sedan dess. Så mysigt! Eftersom hon bor på annan ort så träffas vi ju inte så ofta. Hinner inte alltid prata så mycket som man skulle vilja men varje gång så vi ses så är det alltid som det alltid varit. The one and only <3
Vi spenderade några timmar på piren på råå med vars en glass. Bara sitta och snacka skit och lyssna på vågornas brus och alla ankor så klart. Sedan åkte vi him och fortsatte snacka skit. Mega massa mys =)

 


Varmt och gott på råå

Chip Chip


Sanning

Det är bättre att säga en obekväm sanning än att ljuga!


Mojs

Så, nu sitter jag här i soffan med mina riktigt GODA mackor och piggeskor! Tonfisks klet och skinkmojs på mackorna =)
Det är jag värd efter min handle runda.
Det var eg meningen jag skulle köra ut till Höganäs men jag fastnade på väla. Fyndade en massa kjolar, klänning, tröjor och två par skor. Mega mycket super rea där ute!

Sedan så har jag verkligen handlat mat till ett helt kompani! Jag fattar inte hur jag fick upp 4 fyllda kassar (plus 3 med kläder) utan att gå två ggr! Men det gick, kassjävlarna gick tom sönder men inget trilla ut haha!
Jag är bäst!

Dagen på jobb var JOBBIG! Inte nog med att passet va typ långt som faaaeeen utan typ HELA DANMARK skulle ut och åka tåg idag! Varmt och gott ute= alla ska ut och åka tåg! Fast det är ju bra. Dock måste jag börja klä mej annorlunda har jag känt den sista veckan. Får nog skippa stövlarna och den tjocka tröjan hädanefter. Känner ju mej som en  disktrasa efter dagens slut....

Nu tror jag att jag ska ta och sortera in mina nya kläder och sedan ska jag ta och packa ner mej i soffan med en filt och lite popcorn. Mysa heeelt själv =)



I morgon ska jag träffa min Nea! Som jag längtar!

Chip


Blahä

Jag är hemska ledsen att jag varit dålig på att höra av mej nu när min morfar gått bort och minn förhållande tagit slut vänner... Men jag har faktisk inte pallat. Förresten nej, det är jag inte för det är en sak som är individuell och man vet aldrig hur lång tid ens sorgearbete kommer att ta och det får ta så lång tid det tar, punkt slut.


Punkt slut

Snälla, ge mej en boxsäck och ett löpband NU!
Behöver kräka!
Shit asså, att en så pytte pytte liten sak kan få bägaren att rinna över TOTALT! För mycket på EN gång!

TRAMS


Röra

Torka!
Ja det kan man ju lugnt säga. Har haft massa massa att göra. Bankett bankett bankett... Men nu är det över!
Hade som vanligt en super helg med brudarna. Tiden bara flög förbi och så vips var helgen slut!











Chip


Nyponknopp

Vakna, somna om, vakna igen, äta lite, ut och powerwalka, sola, laga mat, duscha och äta...
Där e jag nu- lr ja strax. Pastan ska bara bli färdig. Pasta är ngt jag aldrig kan dosera rätt. Jo spaghetti kan jag någerlunda nu efter en lite smart present från N men pasta funkr inte. Det blir alltid till 3 personer extra. Men det gör inget. Har man till en matlåda extra.

Idag ska jag jobba sent. Inte riktigt min grej det där men det måste göras. Jag försökte lägga mej sent igår... Kl 23 ville inte ögonen hålla sej uppe länge så då gav jag upp. Vaknade kl 6, hur pigg som helst men tvingade mej själv till att somna om efter en massa tankar om klänningar.
Jag har ju eg en lr två klänningar tills i helgen men så provade jag en igår som bara inte kan försvinna från mina tankar. Riktigt jobbigt. Ska kanske ta och titta på den en gång till bara för att. Klänningar kan man ju inte ha för många av och dessutom e det en massa klänningsfester på g detta året...

Igår var jag ute på en långrunda och tittade på mina ankor i dalen. Snart tycker jag allt det borde komma ank bebisar! De e ju sååå söta att titta på när de trillar runt =) Idag såg jag bara ett par ankor som höllt på att göra ank bebisar. Tror jag iaf... Jag vet ju inte riktigt hur de gör men de såg ut som om de försökte sej på ngt i den stilen iaf.

Nä, nog snackat om ankor och andra ointressanta saker. Dags att slänga på sej morgonrocken och gå ut och käka lite.

 
Farbror och tant anka och så lite träd

Chip Chip


Anka

Igår blev precis så bra som jag trodde, härligt att vistas med människor man har kul ihop med. Mat, prommenix och film- alldeles lagom. Det blev tom 2 filmer för min del. Jag brukar somna efter en halv film i vanliga fall men jag klarade det och jag fastnade framför en film som slutade halv tre i natt när sällskapet försvunnit!!! Tokigt. Men de va rätt mysigt att ligga nedbäddad i soffan med filt och pyamas.
Hoppa i loppelådan vid tre och vaknade kl 7! Kändes som om någon hade kört över mej så fick gå upp, äta lite och sedan sova igen. Och nu har jag precis kommit hem från väla. Både C och jag hittade vars en klänning så de var perfa!
Tror jag ska ta mej ut på en liten prommenad nu faktiskt Fint väder och man kan ju alltid gå ner och titta lite på akorna!

Chip Chip


Parmesanost

Lördag...Ja det var det!
Har varit duktig idag- lite iaf. Bytte däcken på bilen i morse, handlade, fixade och donade. Däckbytet va fan som ett helt träningspass. För det första hade ngn snott den där mojängen man sätter på maskinen man snurrar av däcken med och för det andra så väger ju däcken bly! Men nu e det gjort iaf =)
Sedan så har det mest varit lugnt här hemma.
A ringde om nästa helg bara- vi har en MASSA att fixa med innan allt klaffar känns det som. Men det ska nog lösa sej det med. Och folket som läser- Jag har fortf biljetter kvar till innebandyns SM final efterfest som äger rum nästa lördag!! Bara hör av er om ni beh en biljett!

 Har slängt in maten i ugnen, Snart kommer J/Kräk och sedan så får vi se vad denna kvällen har att bjuda på. Förhoppningsvis en massa skratt som vanligt! Jag vet redan nu iaf att jag kommer slippa vakna bakis i mrg- max en flaska vin ikväll!
I mrg ska jag och C ut på väla och genomsöka stället efter en klänning till henne. Jag tror jag hittade min i veckan. Men det kan ju faktiskt dyka upp ngt mer intressant....

Shiiit va det luktar gott från ugnen nu!
Lax med färsk spenat och parmesan =)


Klar! Gästen är välkommen!

Chip Chip


Tåbira

Lite blåsigt idag ja.... Går till jobbet med en frisyr o kommer hem med en annan. Men vad gör det eg. Är lite halvt nedstämd idag- har  ingen aning om varför men det är väl så ibland. Vad skulle man gjort utan sina arbetskollegor en dag som denna. Man kan nog inte ha bättre. Åkte lätt med dem bästa idag!
H gör mej alltid på glatt humör =)
J kom med en kommentar som fick mej att bli super glad: Du lyckas alltid se lika vacker ut! Kan man bli ngt annat än glad då. Precis i den stunden så tyckte jag bara allt var bläää men han fick mej lite gladare.
Kom dock ändå hem med en huvudvärk som heter duga. Fast nu har jag legat en timma på sofflocket och det känns faktiskt lite bättre.
Tur är väl det för jag och lilla J ska ut på väla i kväll på ngn VIP shopping grej. Hoppas att jag hittar ngn klänning tills nästa helg. Eg har jag väl klänningar jag kan anv men man vill alltid ha ngt nytt när det e SM-finalens bankett.

Banketten 2010
Jenny och Nenny

Man borde kanske äta ngt idag... Lr ja, jag har ju ätit men ngt innan man sover. Orkar eg inte göra mat men man måste nog haha....Mannagryns gröt kanske? Skitgott ju!!!
Ja de får de bliiii! Nu måste ja piggna till!!!

Chip




Ölburk

Jisses, det borde va förbjudet att jobba så som jag gjort idag. 7.20.17.59 var faktiskt aningen för länge! Jag känner mej som en sleten disktrasa nu! Ligger i soffan iklädd morgonrock och den tänker jag sitta i här fram tills jag ska gå och lägga mej- vilket nog blir ganska snart...

Förutom att dagen har varit väldigt lång så har det hänt mer än vanligt.
Bland det första som händer e att en kille försöker ragga på mej- to bad honey, jag är upptagen av min älskade groda som aldrig sviker mej.
Sedan så kommer jag in på lunch, käkar och ska sätta mina bestick i diskmaskinen. Då står två killar från ngt företag och verkar försöka laga kaffemaskinerna och gör ngt med vasken.
 Så klart går ngt fel när jag ska sätta in mina bestick. En slang brister och vattnet bara sprutar över mej. Hela kjolen va dyng sur och tröjan...Tackar och bockar. Kallt och skönt! tog ett par timmar att bli torr! Sedan på tåget mot Nivå så komemr det fram en tant och ställer sej framför mej och viftar lite nett med sina händer framför mej och utbrister högt och tydligt SEXIIII WOMMAAANN! ?!? Var får hon det ifrån. En gång till! Verry sexxii womman! Okej, vad säger man till det? Tack var det enda ja fick ur med. Detta var då en äldre kvinna, helt nykter eller ja det verkade så.
Nästa tok är en kille som förklarar för mej att han försökte få mej sur för jag var så söt men det hade inte gått..
Sen så pajjar ett fotsteg, ner på knäna o vrider o försöker trycka in skiten men det sitter fast. Till slut kommer två män och hjälper mej putta. Tack! Ett par hål i strumpebyxorna senare så rullar vi vidare emot Nivå!
Där hade vi många minuers paus så vi sprang faktiskt och köpte oss vars en glass. Emot slutet av glassen så frågar M om jag inte vill smaka på hans KLADDIGA GLASS!
Där brast jag i skratt- jättetrött och helt slut! Det gick bara inte att hålla sej.
Nåja, nu va vi på väg hem iaf, så då kan det inte hända så mycket mer... Det gick bra till nörreport. Där sliter en kille upp dörren när den nästan va stängd mitt framför näsan på mej så dörrarna hoppar till. En trött sliten Jenny ska man inte kiva med! Med hela handen och väldigt hög röst så ber jag honom kliva av. Då säger han bara att han betalar så mycket för att åka med så han ska inte gå av. Men tåget rullade icke med den token. Han fick snällt gå av för ja lovade att tåget kommer inte rulla en enda meter innan han gått av. Man kan ju inte ändra sej när man har sagt nej en gång. Dessutom var han väldigt otrevlig.
Sedan räddade en kollega mej på vägen hem. Guuud va trött jag var när jag klev av i HBG.

Gick till bussen och såg att den skulle komma om tio min så slog mej ner på bänken. Då kommer ett halvfyllo- eller ja han va kanske inte det men ja han lukta gammal ölburk iaf. Han slog sej ner och tog en skvätt vin. Började prata med mej och berättade var han jobbat och att hans tant gett honom en iphone men den ville han inte ha osv.. Jag orkade inte va otrevlig så jag svarade honom. Då tar har upp flaskan igen och tar en liten klunk till och sedan frågar han om inte jag vill ha lite- det är ju gott. Haha..Avböjer vänligt. Sedan fortsätter han prata med mej hela vägen hem och han ska fanemej av på samma hållplats som mej. Men han var iaf trevlig. Det är huvudsaken! 

Nu e de tv som gäller resten av kvällen!


Skulle kunna tänka mej sitta och tilla på Sea Worlds shower just nu!

Chip





Nose

Börja aldrig droga er med nässpray... Nu lät de värre än vad det är men fy vad jobbigt när man ska sluta. Kunde knappt sova i natt- perfekt när man har en 11h jobbedag framför sej.... Inte kul!


Sladd

Idag har icke varit en jätte angenäm dag eller ja större delen av dagen har varit bra... Det började bra. Gick till jobb tiidigt, sedan hem och svidade om till ngt mer passande för ett besök hos farbror doktorn... En väldigt trevlig sådan faktiskt. Dock va de inte så roliga saker han gjorde med mej. Här kommer det O angenäma in. Han stoppa ner en lång j*kla sladd med lampa i näsan och sedan ner i halsen. Lagom bekvämt- eller INTE! Urk ont! Sedan fick jag med mej en massa tabletter hem och ett spray till näsan samt en tillsägelse att jag MÅSTE gå och få nackmassage så nacken blir bra för annars kommer inte resten bli bra...Så ja de e väl bara att boka en tid eller ett par stycken verkar det som...
Kan ju va trevligt om man blir bra ngn gång =)
Resterande delen av dagen har jag mest fixat o donat. Köpt nya blommor till balkongen, slängt ut julgranen haha och städat lite efter byggarkillarna igår. Så ointressant dag har jag haft idag haha.... Nu blir de soffan och lite käk innan de e dags att sova igen =)



Chipp Chipp


Annorlunda helg

Helgen som varit har lätt varit en av de bästa hitintills! Har haft många väldigt bra helger den senaste tiden men denna ligger nog högst i toppen. Blev hämtade tidigt i lördags morse, åkte upp till eket och "checkade" in. Sedan var det ett tajt schema som följde. Silversmide, pilflätning, dansa, linedance(favorit), högskoleprov, reflexrunda (favorit), patapata osv osv.
I sivlersmedjan fick vi lära oss göra ett striglakors, så jag har gjort mitt första egna striglakors. Blev riktigt fint faktiskt.


Striglakors

Alla grejorna vi gjorde var fkatiskt riktigt kul. Även om alla andra är betydligt äldre än mej så har jag alltid riktigit kul med dem. Är uppväxt med många av dem så jag känner ju i princip alla. Med vissa undantag men de undantagen lämnar vi utanför.
 
Jag gör striglakors, pileflätning och pappa bankar på golvet.

Christer i sitt esse i köket =)

Stegträning

Strax dags att dansa emot varandra

Reflexrunda

Bilderna säger säkert inte er som inte varit med så mycket men allt har verkligen varit toppen. Kunde inte önskat mej en bättre helg! Just det, vi skulle lära oss dansa MENUETT också. Ganska svårt måste jag säga men det ska nog gå bra det med. Nu kan jag nästan stegen haha. Varför tar sånna här helger slut alldeles för fort!?! Jag vill tillbaka!
Väl hemma så var vila ganska så högt prioriterat! Man sover ju inte så mycket på läger haha! Tog iaf bilen och brummade till Kräk för lite söndagsmys (fredagsmys). Provade på att göra som på tv´n där de böjde nycklar o skedar men de funkade icke där vi var... 
När jag vaknade idag så var jag på ett jävla städhumör så ja har fejat o fixat en del här hemma- tills 5 byggrabbar plingade pådörren och skulle fixa lite hemma hos mej. Hade fått veta att ja skulle röja undan under vasken men de skulle tydl fixa ngt i ALLA rum jag har! Så de va bara att börja städa om efter dem när de gått *SUCK* jaja, nu e det gjort och jag hoppas inte de beh komma på ett tag igen! Men de va rätt kul när ja öppna dörren o där stod fem killar som skulle in haha... Oj sa ja bara när ja öppnade!

Nu ska jag ta och öva lite häl, krok, häl o kick ;)

Chip o hej


Blåsfisk

T.G.I.F
Jobbelijobb till sent i kväll o sen e de rätt hem i bingen o nanna gott tills taxin plockar upp oss i mrg bitti. Kommer bli en as grym helg utan dess like haha. Lilleman e uthyrd till N och lägenheten passas av söta D och F och jag tas hand av alla di andra på/i Eket =)
En annorlunda helg kommer det bli men de gillar vi!
När jag gick av tåget så möttes jag upp av Hallandsposten- vilket många andra också gjort idag. Men icke- jag svarade inte på en endaste fråga. Vill inte va med i tidningen jue... Näe fy. Har ju inga svar att ge dem ändå.
Jaha. då e det bara 40 min kvar av min lilla rast. Man kanske ska lägga sej i soffan och kolla på insidan av ögonlocken?!

Tjingeling 


RSS 2.0