Wiiie


Kärlek vid första ögonkastet!


Bok!

Någon vänlig själ har lagt en bok i mitt fack. Kanske inte just den typen av bok jag brukar läsa men jag ska ta den till mej och göra ett försök att läsa den. Jag kanske lär mej något. Man måste ju vara öppen för förslag!


<3


En tanke..

Om man skiter i vad alla andra tycker o tänker så blir det mycket bättre :)


De rullar på!

Då ställer vi om räkneverket- 8 dagar!


Lite trasiga & knasiga!

De e vår melodi!


Ont!

Idag säger jag tack så mycket till den personen som "glömde" sätta på luften i bälgen på det tåget jag skulle multa igår. Jag har AS ont i huvudet och en trumhinna som gör ont! Jag fattar inte hur man kan glömma en sån sak. Tar man ur luften så sätter man tillbaka den! Och kan man inte komma ihåg en sådan simpel sak så får man fan låta bli att röra den! De e fan bland det första man får lära sej vid multning! Lagom vitter idag! Blä!


Haha!

Tittade precis på armen och inser att jag har inte klippt av armbandet från hotellet än.... Hahaha! Får göra de i mrg- om jag kommer ihåg det då! Typiskt mej! Virrpanna!


Shopping

Igår va jag och Kobbe på världens runda. Var på burlövs center och shoppade. Bebis saker va det som gällde! Kan snart alla affärers sortiment av bebis saker och kläder :) Men kul är det! Små söta plutt saker! Fick dock tag i ett par saker till mej själv. Ett fint döskalle halsband och en värmeljus hållare som ser ut som en handväska!!! Den var jag bara tvungen att köpa! Undrar om det finns ngn som ser ut som en klack sko?!


Längtar tillbaka!

Nu har jag varit hemma i alldeles för många dagar! För många dagar i kylan här hemma och för många dagar utan E! Jag har haft en helt underbar semester, den absolut bästa hitintills- lätt! Många skratt och mycket mys!

Väl hemma här har jag ju självklart åkt på en förkylning direkt, som vanligt. Antagligen är det pga att jag var ute och gick i värsta ovädret sista dagen. Dyng sur va jag efter den prommenixen!
Nä, nu ska jag lägga mej i soffan en sväng!


Sverige...

Svårt att välja... Nepp. Palmerna tilltalar mej ngt mer!


!limE

Sista dagen här nere i Spanien.. Det ösregnar och vi har precis varit och lämnat Emil. Ingen vidare sista dag altså. Men vi ska inte deppa ihop för mycket. Vi sätter på räknemaskinen igen (17 dagar denna gången) och ser fram emot nästa gång vi ses. Har verkligen haft en helt underbar vecka här nere med mitt <3:à. Det är helt tokigt hur bra man kan få ha det! Det känns bara så rätt- precis allt!

Mannen som gör mej underbart lycklig!


Tupp juck!

Uppe med tuppen! Som alltid!!! Strax bär det av och det ska bli såååå skönt!

Pussa


Nära

Nu är det så nära!!! Nära nära nära!!! Helt tokigt! Detta har jag längtat efter sedan jag sa hejdå för 16 dagar sedan! Gud vad jag saknar denna människan!!!!!


På väg!

Min lilla resa har börjat!


Yes Box

Så glad man kan bli av ett samtal av någon efterlängtad!


Yes Box

Så glad man kan bli av ett samtal av någon efterlängtad!


Nails

Semester naglarna är klara!


Irriterad igen...

Jag bliva tokig idag!

God natt!

Kuckelimuck medicin?!


Irriterad

Lagom irriterad nu.... Efter att ha vaknat för mångte dagen i rad och mått som en sur disktrasa börjar jag nu fundera på om jag inte fått halsfluss eller ngt. Dock har jag inte riktigt kännt mej så sjuk som mina kompisar brukar se ut att vara när de har halsfluss. Iaf, upp o leta reda på en ficklampa o lyser i halsen. Ser ut som en FLUGSVAMP. Hoppla- kanske inte så bra... Får väl ta mej till helgmottagninen tänker jag. Åker dit och möts av en lappjävel på dörren VI HAR FLYTTAT- jaha. Då e de väl bara att köra till de stället då- NEJ! Man måste boka tid (irriterad) Får ett nummer, som inte funkar (lite mer irriterad).. Funderar på vad jag ska göra nu. Hittar ett nytt nr. Ringer och kommer fram efter en halv evighet. Får reda på att jag inte får ringa dit eftersom att jag går hos en privat läkare (ännu mer irriterad). Får nu ett 3:e jävla nummer att ringa som faktiskt funkar och där kan de ta emot mej- om en timme! Så nu sitter jag här i bilen och är måttligt halv irriterad samtidigt som jag mår blä och är helt snurrig... Men men... Va underbart det är att det är lätt att få hjälp när man ät sjuk i den här stan... Blö!


<3

Klockan är efter tolv = i morgon börjar min resa! Äntligen! Snart har 16 lååånga dagar gått!
Saknar dej massa mycket!!!!!!


Endast tomten är vaken

Och Jenny! Jag fortsätter med mitt tant beteende... Lika bra när man är i farten. Vaknar man vid 6 & är jättehungrig så är det ju bara att gå upp & äta. Knaprade lite Ipren med. Den här förkylningen vill inte släppa. Vet inte riktigt hur jag ska göra för att få bort den. Massa vila & te kanske. Dricker citron & ingefärs te just nu. Ingen höjdare alls men förhoppningsvis så tycker min hals om det. Nu vaknade ungen under också - tack för den "suck" finns det ingen AV knapp på den ungen. Den skriker tills seeent på kvällarna och vaknar tidigt på morgonen o skrika är allt den gör.... Hus- snälla! Jag vill ha ett hus!


Tågar

Åååååå, åka pendeltåg- Det är SKIT KALLT ute!

Japp det är det och ändå har jag massa kläder på mej! Får köra dubbla kläder snart! Är snart uppe i Göteborg för en snabb paus och sedan är det hem i bingen direkt! Snart har ännu en dag gått och det gillas skarpt! Idag har även de sista sakerna inför resan fixats- allt har gått i lås! Perfektos!

Tjingeling


Förberedelse

Håret färgat, fransarna färgade och brynen.

Har haft en mys eftermiddag med min lilla kusin som börjades på Gecko. Hon skulle ta hål i örat och jag skulle byta en piercing.
Med allt detta gjort nu så är det vara resten kvar. Har precis avnjutit en delikat middag med oxfilé och grönsaker. Nu blir det några timmar på golvet- igen :)

Pussa


Förberedelser...

Nu är det alltså 5 dagar kvar! Äntligen börjar tiden gå lite fort! Längtar massor. Kombinationen Emil och värme kan ju inte bli fel! Fast nu när tiden börjar gå fort så börjar jag också få bråttom. Min deadline på en av sakerna är i morgon och jag måste måste fixa klart det. Några små detaljer till så ska det nog bli bra. Hoppas hoppas! Sedan så har vi ju allt det där vanliga man måste hinna med- färga håret, fransarna, skrubba sej osv osv :) Väskan är redan så gott som packad men där kommer slinka ner en massa saker efterhand, packa lätt är inte riktigt min grej!

Idag kommer Emelie efter jobb. Då ska vi fixa håret på båda och fransarna. Sedan blir det väl att hoppa i joggingstället igen och fixa till de sista detaljerna samt försöka kurera mej. Har ju åkt på ngn knas infektion i kroppen. Är helt matt i kroppen, feber hit och dit och huvudvärk konstant. Inte kul alls. Vaknar upp på nätterna och känner mej som en disktrasa. Får käka vitlök hela helgen nu.. Nä, dags att åka lite tåg :)

Tjingeling


Äckel!

Denna dagen kommer inte bli lätt känner jag. Det bara kryper inom mej! Fyyyyy!!!! Öronproppar tack!


Barnslig...

Lite barnsligt- jag vet... Men är inte kärleken närvarande så får man se till att den är med på andra sätt...


Te

Sitter på köksbordet och dricker te... Japp, de e precis vad jag gör. Inte vid bordet utan på. Rätt skönt faktiskt! Dags att sova snart tror jag. Det här med feber är inte riktigt roligt så jag tror jag ska försöka sova bort den....


LED

Igår när alla var här och käkade pannkakor så fick min älskade fader för sej att jag ska ha LED belysning i mitt lilla skåp. Halva familjen är helt tokig i LED belysning och tydligen ska jag nu invigas i detta belysnings mecka. Så det är väl bara att le och vara glad och åka och köpa lite led grejsemojser till skåpet med pappa nu då! :)


Wihooo

Yeeeey!

Min plan börjar gå i lås! All min psoriasis ska va VÄCK tills den 17:e har jag bestämt och jag är på god väg! Kanske inget kul att läsa om men ja är super glad om jag slipper skiten! Idag behövdes ingen tjära eller sol!!! Bara kortison och en behandling nästa vecka!!!! Ingen är gladare än jag!
Denna gången vinner JAG!


Min dag

Eftersom det är min namnsdag idag så blev det pannkakor hemma hos mej!

Frida är en väldigt duktig medhjälpare :) klumpen gillar också pannkakor, dock ska han ha lyx med nutella och grejor på sina! Och självklart blev de kaffe och Jelly Beans efteråt! Och NEJ, de går inte att äta rakt ur burken utan man måste sortera bönorna efter färg och lägga i högar på bordet!


Bö!

Jag blir tokig på detta! Ännu ett inlägg bara försvinner- as långt var det självklart! Faaan! När väl appen fungerar så är den super men den fungerar 2/6 ggr... Här på den vanliga sidan så är allt omgjort och man kan inte lägga in bilder ordentligt, ändra stilen på texten eller ngt! Bläää vad jag är irriterad!

Svamp


Pannkaksdag!


Flatlöss...

Min mormor är för rolig! Var och fikade hos henne innan. När jag skulle gå hem så undrade jag varför hon ställt en orkidé på trappan ute... Den är klibbig och har flatlöss sa hon!! What! Så ja... Jag har räddat en kladdig orkidé med flatlöss idag :)

Orkidé med flatlöss!


Band

Haha!!

Snodde denna bilden av någon på fejjan! Så jäkla bra!!!


Nötter

Som en påse nötter! Fy fan vilken natt, kunde icke somna och när jag väl somnade så drömde jag bara en massa blahä! Vaknade med ett ryck och helt svettig! Fy bubblan! Sitter iaf på jobb nu. Hoppas allt kommer gå fort och smidigt så jag kan åka hem och sova sen =) Moss o godbaj =)

Mad

Denna sötnosen fick jag till kvällsmat idag :)


Tankar

Kärlek Jag har nog aldrig någonsin upplevt kärlek på detta sättet eller så har jag aldrig varit kär på riktigt. Jag har aldrig haft något problem med att någon åker ifrån mej eller när jag åkt ifrån någon men nu var det faktiskt jobbigt. Ville inte! Brukar även vilja vara själv en massa men nu vill jag helst ha dej här. Det har även funnits vissa saker som jag halvt om halvt har haft panik inför men dem skrämmer mej inte längre. Då måste det vara på riktigt. Folk säger att det är bara för du är nykär, men om det aldrig varit så tidigare? Är det bara för att jag är nykär då? Jag tror inte det. Jag tror, nä jag vet att det är på riktigt. Så det så! Det är hur härlgit som helst, jag har någon jag kan skratta med, ngn att få sakna och att få dela mina tankar och problem med. Det bubblar i magen, inte för att jag e dålig i magen haha utan för att jag är glad för den jag tänker på. Nu står vi/jag inför en väldigt lång period där vi inte kan träffas men jag tror det kommer gå som på räls (haha). Tänker inte se problemen utan möjligheterna och upplevelsen du får och även jag. Tycker det är härligt att man kan få chansen att arbeta med något som man älskar. Det som inte dödar det härdar och klarar vi detta så klarar vi allt! Jisses vad jag har utlämnat mej nu men jaja.... Det är så jag känner nu, så är det bara!

Trad...

Nä- ja e inte ett dugg road av att packa upp mina resväskor- ett ont måste någon av de närmsta dagarna dock....


Hungrig!

Vaknar och inser att jag har INGEN mat hemma! Katastrof för jag är as hungrig nu!!!!! Upp o gå till Netto kanske?!

Klantarsle DeLux- de e jag det!


Maria montazami!

Antingen blir det min vilja, hans vilja eller bådas! Hahahaha!!!! No shit!


PlädFilt

Borde städa, men är inte sugen så det får vi göra i morgon i stället! Tänkte bara mysa runt i kväll i stället. Titta lite på datan, lite på tvn, äta några chips kanske och lulla runt i morgonrocken & självklart bädda mer mej i min plädfilt :) kanske kan vara
Höstens bästa köp!!! Dumt att frysa ju! Nu ska jag gå o vira in mej i min morgonrock!

Tjingeling


WTF!?!!

Så tomt det kan vara utan dej här....


Nänä!!

Ingen beslutsångest alls... Hmmm! Tänkte va duktig och börja plocka fram lite saker redan nu eftersom jag ska jobba arslet av mej i två veckor nu, men ja- det börjar ju sådär!

Vilken ska man ha?! Fick tydl inte ha en för varje dag....


Kul...

Här hade jag suttit och knåpat ihop världens längsta inlägg om hela helgen och så bara försvinner det när jag publicerade det.... Det blev i stället två bilder men ingen text :/ hmpf....


Linköping


Här

Ligger jag och har det bra!


Helt galen!

Galen i dej!

Vad hände egentligen? Jo det var stjärnklart ute en kväll och sedan var det klippt... Låt det aldrig ta slut! Har aldrig varit med om något liknande, menar det verkligen. Aldrig någonsin. Men det kanske var min tur nu :) Har aldrig "släppt" på mina principer någonsin men det kan också vara för att jag faktiskt inte träffat rätt. Innan kunde jag inte ens tänka mej flytta till stan. Nu skulle jag kunna få flytta till månen om det behövdes... Haha- skrattar för mej själv för jag vet X antal personer som står med hakan vid knäna nu! Yeeeey! Det är MIN tid nu och ingen annans!
Dags att hoppa in i duschen och sen åker jag till månen!

Pussa


Rutavdrag

Rent och fint bland rutorna ;)


RSS 2.0