Hemmafru dag 3

Frukosten är uppäten, sängen bäddad (av städerskan) och jag sitter och försöker förstå mej på Emils data... Jag är inte ett dugg intresserad av datorer och sånt tjaffs men nu måste jag lära
mej. Annars kommer ja inte överleva. Jooo, det kommer jag men dagarna kommer gå betydligt snabbare om jag förstår mej på alla grejjorna här.

Idag kommer bli en ganska lugn dag. Jag har lyckats skaffa mej både en blåsa under hälen och skoskav! Skoskav för att strumporna skulle kasa ner hela tiden igår när jag var ute och gick och en blåsa för där sitter en lapp i dojjan som inte borde va där. Inte går den att ta bort heller... Hmmm... Kan ju försöka klippa bort sömmen runt lappen kanske!!!

Igår när Emil kom hem så bestämde vi att vi skulle gå och äta på ett hamburger ställe. När vi äntligen (jag var så klart as hungrig) kom iväg var klockan nästan 9, de va beck mörkt ute, disigt och inte en kotte var ute. Kändes som att gå i en spökstad. Ännu mer spökstad var det när vi går förbi en kyrka med en as äcklig metallgubbe utanpå! Urk! Båda två tippade på att Hamburger stället skulle vara stängt. När vi väl kommer fram så ser det öppet ut, menyn ser god ut- dock fanns där inte en enda hamburgare på menyn... Bestämde oss för att gå in. Kommer in i något som ser ut som en hall till en gympahall! Som IH, innan man går in till hallarna. Där är dörrar till toaletter, hallar och en garderob. Hmmm- vart tog restaurangen vägen?? Emil går på toa och jag börjar försöka öppna alla dörrar. Till sist kommer jag till garderobs dörren. Vad hittar ja där- jo, restaurangen! Hallå!! Man skriver inte garderob på dörren som går in till en restaurang! Jaja, jag går in och frågar om det är öppet. Det är det, men de har ingen mat att servera. Haha- vilket skämt. Ett Hamburgar ställe utan hamburgare på menyn som sedan inte har en ingång och dessutom inte serverar mat! Jaja, vi blir inte ledsna för det. Har ju fått en fin promenad i spökstaden nr 1! Går till den andra restaurangen som finns i spökstaden. Nu är Jenny riktigt hungrig och de som känner mej vet att man ska inte leka med en hungrig Jenny. Bestämmer mej snabbt för den enda pizzan jag förstår vad där är på och hoppas den kommer in på bordet snabbt som attan! Det gjorde den och Jenny blir mätt och glad!

Det var det för just nu. Ska ta och hoppa in i duschen!

Förresten, någon som vet hur man får igång svtplay när man är utomlands???

Tjingeling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0